Evlendigim gün ilişkiye girmekten korktuğum için eşimin abisinden buna biraz icirin diyerek yardım istedim yardım etmediği gibi hala unutmuyor ve alay edici bakışlarla gülüyor ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılboş ver takma kafana, Olan da olmuş artık, Bundan sonra dikkat et ve o kişiyle fazla samimi olma, Ona bakarsan kim mükemmel ki, Bu arada aynı sorun bende de var, 32 yaşındayım bekarım ve çok utangaç olduğum için bakirim eğer senin gibi bir kadınla evlenirsem ikimiz de birbirimizden kacariz herhalde ilk birkaç gün :D
019 Yorumla
Soran+1 yılAhahah 😂😂 peki üç ay kaçtık sonra ne olacak
Cevap sahibi+1 yılYok o kadar uzun sürmezdi herhalde de :D İlk 2-3 gün ben senden fazla kaçardım herhalde, İlk defa yapacağım için insan illaki utanıyo, Çok istekli olmama rağmen böyle bide düşün, Utangaçlık libidomu bastırıyo
Soran+1 yılSen gelmedin ben gelmedim üç günden çok sürerdi bence olay nasıl baglanirdi hiç bilemiyorum
Cevap sahibi+1 yılSonuçta birbirimizi soyunup giyinirken banyo yaparken bi şekilde görecez, Aynı evin içinde ne kadar kaçabiliriz ki birbirimizden :D Sonrasında ufak ufak yanaşmalarla olurdu, Bir anda gelip vücuduma dokunmaya kalkarsan istemsizce tokat atmak zorunda kalabilirdim çünkü ben çok huylanırım ve öyle tepki veririm :D
Soran+1 yılAhahah ben hala kapı kitliyorum ama kocam daha hiç göremedi
Cevap sahibi+1 yılŞöyle de bi durum var canıma tak ederse ve o raddeye gelirsem kapıyı kırardım herhalde :D
Cevap sahibi+1 yılHiç mi dışarı çıkmayacan, İllaki yakalardım :D Sonrası zaten malum, Dönüşü olmayan yola girerdik, Sonrası pompalamasyon :D
Soran+1 yılDönüşü olmayan yola girilmiyor benle ağlıyorum 😂
Cevap sahibi+1 yılYalnız şaka bi yana da o ilk günlerin utangaçlığı, Birbirinden kaçmak bile çok tatlı bi durum :)
Cevap sahibi+1 yılAğlıyo musun, Yok artık, Niye ağlıyosun ki, Ben o kadar da değil canım, Sadece kendimi kasardım uyandığım için ama ağlamak ne yani :D
Soran+1 yılUyanmak mi uyurken mi denerdin şu an bundan korktum 🙈
Cevap sahibi+1 yıl*utanmak olacaktı, site otomatik düzeltiyo :D
Soran+1 yılSen kız misin tabi sana bir şey olmicak sen aglamazsin
Cevap sahibi+1 yılErkeğim evet, Tamam senin durumun fakli tabi, Sonuçta içine bişey giriyo, Caninin acimasindan mi korkuyosun
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılAynı zamanda utangaçlık da var sanırım sende, Ben kabul ediyorum kadınların işi daha zor ama yeterince ıslanırsan acımaz belki
Soran+1 yılAciyormus arkadaşlara sorudm
Cevap sahibi+1 yılDoğrudur ama ebediyen böyle gitmez ki, Eninde sonunda o işin olması lazım, Kendisi hazır hissettiğin bir gün odanda kendini hazırla, Memelerinin uçlarını ovala ya da nasıl tahrik oluyosan bi şekilde kendini tahrik et sonrasında eşini çağır yapın, Öyle olursa sen de dayanamaz alırsın içine belki, Anca o şekilde olur
Cevap sahibi+1 yılVajina esneyebilen bir organ diye biliyorum, 2-3 kilo çocuk çıkıyo ordan ya da kaç kiloysa ışte bilmiyorum :D Bizim penisimizin girmesiyle acıyacaksa yatsın ölsün yani :) Ayrıca bunu yapan ilk ve tek kadın değilsin öyle düşün, Diğer kadınlar nasıl yapıyor, Biraz da seni korkutmak için söylüyor olabilirler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
13Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılAy bide abisine yok artık eğer bu soru gerçekse senin yerine ben utandım çok kötü adam sana hep kötü gözlerle bakacak hatta korkarım günü gelince daha da kötü şeyler olacak zaman kötü kolla g*tü
12 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi
Cevap sahibi+1 yılBence sen çok iyi anladın ne dediğimi
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence hicbir sey dememeliydin. Hele de erkeğe demişsin
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok pişmanım keşke demeseydim
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlişkinin nesinden korkuyonuz ki kocanla yani bir kaç gün sonra yapılır rahatça zaten ilk gece saçma
01 Yorumla
Soran+1 yılBencede
Yanlış yapmışsın ve oda bunu kullanıyor yalnız kalma bence kardeşiniyapamadığını düşünüp dokunmka ister onunla aynı ortamda bulunmamaya çalış
00 Yorumla
+1 yılyakında seni yapmaz ise sen ona dua et
02 Yorumla
Soran+1 yıl😂 yok artık
- +1 yıl
bak gör ister sen gelir yanına o gün ki şey için sorular sorar sana nasıldı korktuğun gibi oldu mu olmadı mı diye sonra bir bakmışsın kocanın yatağında abisi ile sevişiyorsun
+1 yılEşine değilde neden abisi sorması ayıp
01 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar salagim kendimi çok kötü hissediyorum
Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Hafıza kaybı için dua et
02 Yorumla
Soran+1 yılEttim ama olmuyor
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Kime içirecektiniz
06 Yorumla
Soran+1 yılKocama 😂
Soran+1 yılBanane
Soran+1 yılYapamadik
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılUnutmasın mk
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden unutmasin 🙈
- +1 yıl
Çok mu önemli
Soran+1 yılHaklısın ama gülüyor gibi
- +1 yıl
Gülsün ne olacak
Gizli Üye(18-24)+1 yılSoruyu anlamadım
01 Yorumla
Soran+1 yılBen damada alkol vermek için damadın abisinden yardım istedim çünkü seks yapmaktan korktum ilk gece
Gizli Üye(30-35)+1 yılCiddi dur
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok gülen bı kadınım maalesef
Cevap sahibi+1 yılO öyle dediğinde ciddi dur
Soran+1 yılTamam
Cevap sahibi+1 yılYoksa bunun devamı gelir
Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Yok artık
030 Yorumla
Soran+1 yılYaa zaten suçlu hissediyorum
Soran+1 yılPanikledim son ana gelince
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılBı anda kurtulurum iste
Soran+1 yılOldu gerdek öncesi dedim onu
Soran+1 yılBakirayim
Soran+1 yılYapmaya çalışıyor kaçıyorum ama
Soran+1 yılBen inanmıyorum iki saniye olduğuna 😂
Soran+1 yılBanan yaa
Soran+1 yılYaş ne demezsin
Soran+1 yılBakamadım korkudan
Soran+1 yılBir hafta olacak yarın
Soran+1 yılO bir kere soydu olay tecavüze doğru gidiyordu direkten sıyırdım
Soran+1 yılKorkuyorum bir kere kalkıştı ikincide sonlandiracak diye
Soran+1 yılOnun yaptığı bence normal değil
+1 yılUtan
01 Yorumla
Soran+1 yılUtanıyorum
+1 yılben anlamam
02 Yorumla
Soran+1 yılYorum yapma o zaman
- +1 yıl
sanane la
- Cinsel Yaşam konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılSen bakma ona
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım