Eşlerin arası bozukken başkalarıyla görüşmek aldatma sayılır mı?

Esimle bosanma noktasina gelmistik. Evleri bile ayırmıştik. Sonra esimin biraz daha yumusak tavirlari ve ailelerde araya girince 2. bir şans durumuna geldi konu.

Benim kafami kurcalayan ise 3 aydir aramiz bozuk bunun 1 ayi ayni evde 2 ayi ayri evlerde gecti. 2 ay ayrıydık, yuz yuze bile gelmedik. Sadece esim ariyordu ve mesaj atıyordu ara sira. Simdi ise yuz yuze gelip biraz konuşuyoruz hani gerekirse aile danismani seklinde bir destekte alabiliriz belki.

Kocami taniyorum seks düşkünü biri. Benimle evlenmeden önce de iliskileri olmuştu. Bu 3 ay sürede yapmış olabilir mi diye düşünüyorum. Ayni evdeyken 1 ay kadar yapmamistik toplam 3 aylik bir sure. Biraz boyle yapmis gibi hissediyorum. Hislerim yanlışta olabilir bilmiyorum.

3 ay cinsel olarak ayrıydık bu aldatmaya girer mi sizce? Bence girer ki galiba kanunen de aldatmaya giriyor diye biliyorum. Ama yaptiysa bile gelip bunun savunmasini boşanmış bir çift gibiydik, zor durumdaydim yaptim seklinde aciklayabilir bana.

Bilmiyorum kafam karisik yapti mi yapmadi mi? Sorsam elbette hayır diyecek. Eger yaptiysa hic barışmadan gerçekten bitsin bu evlilik. Yapmadiysa tekrar denemeye hazırım. Kızlar Bir Adım Öne
Eşlerin arası bozukken başkalarıyla görüşmek aldatma sayılır mı?