Benim 8 yıla yakın bir ilişkim vardı öpüşme bile olmadı aramızda ben istemedim. Ama sexting vardı fazlasıyla ve bu ilişki sonlandı ama gerçekten ne düşüneceğini ne yapacağımı ya da ilerde eşim olursa ona geçmişinden ilgili ne diyeceğimi bilmiyorum bana yol gösterin
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılyapacak bir şey yok herkesin bu tarz geçmişi var yok diyen yalan söylüyordur sahtedir, ya da asosyal bir tiptir bunu kafaya takmana gerek yok zaten aklı çalışan bir erkek böyle şeyleri sormaz çünkü sorsa da karşı tarafın doğruyu söylemeyeceğini bilir ve bu devirde yaşamayan olmadığı gerçeğini de kabullenmek zorunda herkes sanırım.
03 Yorumla
Soran+1 yılUfkum kapalıydı şu an daha iyiyim teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılsamimi dürüst olmak önemli ya ama kimsede bu özellikler yoksa senin de böyle olmana gerek yok ve eskisi gibi kalmadı bir şey yaşamayan kimseler ne erkeklerden ne de kadınlardan ama iki taraf da birbirinde bu özellikleri arıyor kendilerinde yokken çok tuhaf
Soran+1 yılHaklısın ne diyimki
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşin olursa o senin sahibin değil ki hesap veresin. Hayat senin hayatın. Ha kendi kendine yaptığın şeyin yanlış olduğunu düşünürsün anlarım ama eşin senin hayat ortağın olacak hayatına girdiğin an. Ama sen şu an hayatında dahi olmayan birinin fikrine göre kendini yargılıyorsun. Bakalım eşin ne kadar temiz? Ki onu geçtim hayatında biri varken zaten hem bir şey yapamazken hem de konuşmamak zaten arkadaşlıktan farklı olmazdı. O zaman erkek kankam derdin zaten.
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkürler ya çok güzel konusmussun
Gizli Üye(30-35)+1 yıl8 yılda öpüşme bile olmadan ilişkimi olur mk. senin yaptığın daha tehlikeli resim video falan almıştır o daha boktan bir durum. öpüşüp sevişezydin yaşanan yqşandığı şeklinde kalacaktı şimdi dijital ortamda dünyanın sonuna kadar saklanacak verilerle dolusun
06 Yorumla
Soran+1 yılÇok ideal bir motive edici konuşmaydi kutlarım seni
Cevap sahibi+1 yılyorumumda nerede hata var?
Soran+1 yılİnsanlar ilişki yaşayınca belli kalıpları vardır ve o kalıplardan çıkamaz yani her insan ilişki zamanı boyunca gerçek anlamda bisiler yasamadanda devam edebiliyor bir diğer konu zaten paylaşacak kadar igrenclesmisse ona yapacaklarımdan o sorumlu olur sadece benim bu soruyu sorma sebebim kendimi kötü hissetmem başka bişi degil
Cevap sahibi+1 yılkanka iş işten geçtikten sonra yapmanın da anlamı kalmıyor sadece ceza vermiş oluyorsun ama aldığın zarar değişmiyor. . o yüzden yaşanan reel olmalı ve yaşandığı yerde kalmalı. bu benim düşüncem.
Soran+1 yılUmarım öyle bişi olmaz
Cevap sahibi+1 yılbaştan beri demek istediğim şuydu. sen reel yaşamanın daha kötü olduğunu düşünüyordun ama aslında mantıklı olanın bu olduğunu bilmen gerektiğini söylemeye çalıştım.
+1 yılKoskoca 8 yıl öpüşme olmadı ama sexting oldu.
Bunu nasıl başardın gerçekten tebrik ediyorum.
İleride eşine gelince geçmişini anlatmak zorunda değilsin unutma sana gelecek olanın da bir geçmişi var020 Yorumla
Soran+1 yılBen o konularda çok dikkatliydim ondan başardım ama aşk insanın gözünü kör ediyormus
- +1 yıl
Aşk acımasızdır. Velakin siz mantığınızla hareket etmişsiniz. Gerçekten helal olsun
Soran+1 yılAma sexting var nasıl helal olsun
- +1 yıl
Bak kızım. Bazı olaylar olmalı ki tecrübe sahibi olmalısın.
Sen fiziki olarak değil hayali olarak konuşmuşsun üstelik fiziki eylem yapma fırsatın varken yapmamışsin üstelik 8 sene mantığını kullanmışsın kendisini itmişsin. Bu yüzden helal olsun.
Ve unutma gül bahçesi içinde diken daimi vardır. Mesaj olayını öyle gör
Soran+1 yılÇok haklısın gerçekten. Ama bu kadar yipranmam sadece konuşmalardan ibaret olmaması
- +1 yıl
Peki seni asıl yıpratan nedir?
Soran+1 yılSadece konuşmalardan ibaret olmaması birbirimizi gormemiz
- +1 yıl
Anladığım kadarıyla görsel içerikli mesajlar doğru mu?
Soran+1 yılDogru
- +1 yıl
Yüzünüz görünüyor muydu
Soran+1 yılHyr.
- +1 yıl
Pekâlâ. O halde pek dert edecek bir konu ortada kalmıyor.
Fakat şunu biliniz karşınızda ki kişi karakter sahibi değilse sizi sergilemiş olabilir. Velakin yüzünüz görünmüyor ise ortada herhangi bir sorun yoktur.
İçiniz rahat olsun diyebilirim. Fakat anladığım kadarıyla dini değerleriniz sarsılmış gibi görünüyor
Soran+1 yılYok elhamdülillah o konuda sorunum yok ben sadece bu konu sürekli kafama takıliyordu ilerde böyle bişi olursa napmam gerektiği hakkında fikir almak istedim
- +1 yıl
Kardeşim sana abi tavsiyesi vereyim.
Bu konunun üzerine bir sünger çekip yalnızca geleceğine odaklanacaksın.
Bu dünya da her şey olabilir hata denilen olay nitekim biz insanlar içindir.
Ve sana akıl veren insanlar olgun görünenler tecrübe sahibi olanlar geçmişte ki hataların dan dolayı tecrübe sahibidir.
Benim sana tavsiyem bu başına gelenler den engin bir tecrübe çıkarıp yoluna geleceğine o şekilde yön vermelisin. Herkesin hayatından birgün gideceğini mutlaka unutmamalisin düşün ki 8 yıllık ilişkin bitmiş. Demek ki her şeyin bir sonu varmış.
Soran+1 yılAynen öyle cok haklısın. Allah razı olsun senden içim rahatladi
- +1 yıl
İçiniz rahatladı ise ne mutlu.
Yalnız şunu da söylemeden gitmeyeyim. Biraz daha motive olabilirsin. 😊
Bu hayat sana bir armağan. Bunu iyi yaşamakta senin elinde kötüleştirmekte yine senin elinde olan bir şey.
Soran+1 yılİyi olması için herşeyi yapıyorum ama ya beni sergilerse o zaman napayım
- +1 yıl
Yukarı bunun cevabı var aslında.
Ama yine de söyleyeyim.
Yüzün görünmediği için bir şey yapmana gerek yok sadece hatayı tekrarlama eğer biri seni gerçekten seviyorsa yalnız kalbin ile ilgilenir.
Eğer sevmiyorsa et parçanla ilgilenir durum aslında çıkar menfaat ilişkisi.
Herkes sevilmek ister fakat şunu iyi bilmelisin küçük kardeşim sevgi emekte ister.
Soran+1 yılDoğrudur tekrardan çok teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim. Başka bir sorun olursa yorum paylaşabilirsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
13Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yıleşiniz olacak adam geçmişinizle fazla ilgilenmez. sizde detaylıca anlatmazsanız sorun olmaz. ha sorarsa , vardı bi ara cahillik dönemimde , yakıştıramadım terkettim dersin. mühürünüz sağlamsa , eski erkek arkadaşınızda nudeleriniz yoksa korkacak bir şey yok.
011 Yorumla
Soran+1 yılMühür ne. Nude var
Cevap sahibi+1 yılKIZLIK
Soran+1 yılBu zamana kadar öpüşme bile olmadı diyorum
Cevap sahibi+1 yılEski sevgilinizin nudelerle sizi tehdit edebilme ihtimali var mı. bence kendinize biraz zaman ayırın. eski sevgiliniz kendine sevgili yapsın. min 1 ya da 2 yıl boş gezmelisiniz. eski sevgilinizden tehdit felan gelecekmi gözlemlemelisiniz. gelirse savcılığa şikayet edersiniz. sonra evlenmeyi düşünün derim.
Cevap sahibi+1 yılsormamda sakınca yoksa , eski sevgilinizle neden evlilik düşünmediniz
Soran+1 yılKavga gürültü patırtı nasıl duseneyim
Soran+1 yılYani onunda vardı nude böyle bir hataya dusermi
Cevap sahibi+1 yılBazı erkeklerin ayrılsada, eski sevgilisinide kıskanma gibi bir özelliği var. ya da eski sevgiliye hayatı dar etme gibi bir takıntıları oluyor. ondan söyledim kendinize zaman ayırın bekleyin diye. genelde ayrılan çiftlerin % 70 tekrar birleşiyor. bilemezsiniz nasibinizde ne olduğunu. ben sevdiğimden ayrıldım ço büyük kavga ile,8 ay sonra barışıp evlendik şimdi 2 çocuğumuz var ve mutluyuz. sizinde başınıza ne geleceğinizi asla bilemeyiz.
Soran+1 yılYaaa Allah mutlu etsin sizi. Zaten nasip nedir bilemeyiz ama bu konu kafama takıliyordu ihtimal üzerine böyle bir şey olursa ne yapmalıyım diye akıl almak istedim bu sadece
Cevap sahibi+1 yılZaman her şeyin ilacıdır kardeşim. evlenmek istediğinizde eski sevgili olmamışsa , herihtimali göz önüne alarak ondan uzakta olan bir ilde yaşayın.
Soran+1 yılher şey nasip çok teşekkürler
Canını çok sıkma sen elinden geleni yapmışsın bu süreçte herseye dikkat etmişsin senin gibi aynı şekilde 6 yıllık ilişkiyi bende bitirmiştim 6 yil boyunca herseye dikkat ettik
04 Yorumla
Soran+1 yılSizdedemi sexting olayı vardi
Soran+1 yılPeki kendinizi iyi hissetmek için ne düşünüyorsunuz ileride eşiniz sorsa ne diceksiniz
Sanki pavyonda çalıştın töbeee. Acaba eşin kendi geçmişinde ne haltlar yemiş olacak? Yaptığın şeylerden bu kadar utanacaksan yapma. Yaptıysan da utanma. Hepimiz insanız.
04 Yorumla
Soran+1 yılUtanmalik bişi değilde kimse bu durumu kabullenmek algısı var
Soran+1 yılHaklı degilmi yani bu konuda etmesede
Bu zamanda hicbir sey yapmayan kız yok zaten inan bana
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 844 cevap paylaştı. Geçmişini yeni tanıltığın insana detaylarıyla anlatmak zorunda değilsin
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yanı uygun bir dille sadece s2xtıng oldugunu soyle oyle ılıskı ye basls
10 Yorumla
+1 yılSen hiç bişi olmadı diyerek devam edeceksin olmamışta zaten
10 Yorumla
+1 yılYeni sayfa açarsan geçmişinden bahsetmene hiç gerek yok o kişide seni zorlayamaz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılGeçmişinin üstüne bir sünger çek ve yoluna devam et
10 Yorumla reelde züküşmedim ama yazarak zükülmedik yerim kalmadı diyeceksin ne diyeceksin başka.
02 Yorumla
Soran+1 yılYemin ederimki iğrenç bir insansin sen
Cinsel Yaşam konusunda 774 cevap paylaştı. sen neye takıldın ben anlamadım ki
00 YorumlaEsine gecmisinden anlatma
10 Yorumla
+1 yılHala istiyon mu sexting
01 Yorumla
Soran+1 yılLan srfsizlik yapma
geçmiş kurçalama
12 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz