Cinsel Yaşam Kızlar, Oral yapmak gerçekten beceri mi ister? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 siz nasıl öğrendiniz? Kızlar, Oral yapmak gerçekten beceri mi ister? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Beceri değilde galiba açıklık istiyor bunu yapmadan önce izlemek lazım okumak lazım daha sonra da işte yapa yapa öğreneceğiz 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yapa yapa öğrendim, baslarda midem kalkıyordu ama artık alıştım. basta yavaş olup sonradan hızlanmak vs daha iyi oluyor 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Evlenince mi ogrendin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok bekarim ben, benim durum farkli Yorumla Soran +1 yıl Nasıl farklı. skruyu begensen sakıncası yok sa Yorumla Soran +1 yıl ? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gizliden çıkıyorum musaitsen takip edersen yazayım sana Yorumla Soran +1 yıl Gizlen istersen Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Alakası yok organı yaliyorsun emiyorsun hepsi bu özel bir beceriye gerek yok 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Beceri değilde galiba açıklık istiyor bunu yapmadan önce izlemek lazım okumak lazım daha sonra da işte yapa yapa öğreneceğiz
Yapa yapa öğrendim, baslarda midem kalkıyordu ama artık alıştım. basta yavaş olup sonradan hızlanmak vs daha iyi oluyor
Evlenince mi ogrendin
Yok bekarim ben, benim durum farkli
Nasıl farklı. skruyu begensen sakıncası yok sa
?
Gizliden çıkıyorum musaitsen takip edersen yazayım sana
Gizlen istersen
Alakası yok organı yaliyorsun emiyorsun hepsi bu özel bir beceriye gerek yok