- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılB veya C cup olmalı. Sarkma minimum seviyede olmalı, arası ayrık olmamalı. Meme halkaları ufak, meme uçları hafif çıkık olmalı. Meme halkaları ve uçlarının rengi olabildiğince koyu kahve renginde olmalı
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılfazla büyükleri pek sevmiyorum, gözüme de hoş görünmüyor açıkçası, orta ve küçükler daha hoş daha derli toplu ve okşaması daha zevkli bence, avucumu tam dolduracak kadar olanlar, yapısı yumuşacık olmalı, halka kısmı açık pembe ve en fazla 1 tl büyüklüğünde olmalı, uçları incecik... böylesini saatlerce öper okşarım sıkılmadan.. büyüklere elleyesim öpesim bile gelmiyor hiç kafam kadar avucuma da sığmıyor... büyük memelerin sevdiğim tek bir yanı var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıluçları büyük olmalı emerken dudakları doldurmalı
boyutu büyük olmalı avcu doldurmalı
araları çok fazla açık olursa misyonerde sert darbelerle girerken dairesel sallanmasını izlemek tahrik edici oluyor ama diğer türlü görüntüsü biraz tuhaf geliyor00 Yorumla
Ben bir göğüs hastasıyım. Küçük olanların kendi özgü güzelliği var. Ama ben beyaz 80 85 beden ucu pembe göğüslere aşığım. Böyle olan varsa ne olur nude atsın. Aşığım onlara
06 Yorumla
Soran+1 yılaa ben sdjchhfdjs
Soran+1 yıl:))
Soran+1 yılboş ver
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
+1 yılKurşun gibi uçları olmalı areola pembe olmalı ne çok küçük ne çok büyük bakınca saatlerce emme isteği uyandırmalı iki meme ucunu bir araya getirip ikisini aynı anda emmeli sonrada araya penisimi koyup sürtmeli sonrada penisi klitorise sıkıca sürtüp hızlı hızlı meme uçları yarınlar yokmuşçasına emilmeli öyleki meme uçları tahriş olup sızlamalı
00 Yorumla
+1 yılTecrübelerime göre orta büyüklükte uçları küçük ve pembe seviyorlar.
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. avcumu dolduracak biraz dik olması iyi meme ucu hafif cıkık olsun hatta emince felan sertleşsin tshirt felan giyince sütyensiz meme ucunu görebileyim mesala rengine çok takılmam ama çokda koyu kahve meme ucu istemem
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. avuca gelecek kadar buyuk olmali fazlasina luzum yok. ucu olmali ama pek onemli de degil yani.. dik olmali..
e tabii bana gore bu ideali. her turlusune okeyim. memeleri yuzunden konusmuyorum karsimdakiyle sonucta00 Yorumla
+1 yılBöyle yumuşacık olmalı 75 ya da 80 olmalı uçları dik olursa daha iyi Ne sarkık ne de çok dik olacak Tam yalamalık ve emmelik Hatta arasına silkimi koyup sürterek suratına fışkırmalıyım
03 Yorumla
Soran+1 yılsert isterler genelde şaşırdım
- +1 yıl
Yoo sert zevk vermez. Yumuşak olacakki neler neler yaparım
+1 yılben büyük meme sevmiyorum böyle portakal büyüklüğünde olsa yeterli hatta daha küçük olsa daha iyi fakat uçları sivri sivri olmalı sarıldığım zaman uçları vucuduma batıcak kadar sert olmalı
00 Yorumla
+1 yılaslında farketmez nasıl yaratıldıysan öyle sinmeli icine ama illa gögüs nasıl olmalı dersen meme ucu belirgin 85 beden civarı büyüklügü dik meme ucunun etrafındaki regn pembe olursa iyi olur
00 Yorumla
+1 yılBence biraz dolgun ama buyuk olmayacak ucu pembeye yakin olmasi ve birada dik olursa idealdir benim için.
00 YorumlaDiri olmalı
Çok büyük olmamalı avucu dolduracak kadar olsa kafi
Çok geniş olmamalı
Ucu fark etmez renk olarak00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılMeme büyük olmalı aerolası geniş ve ucuyla aynı renk pembeden bitık koyu olmalı uçları çok çıkık olmamalı. C veya d cup hatunda balıketli veya kilolu
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBunlar göreceli kavram tek tek anlatamam şimdi uzun mesele 😂
04 Yorumla
Soran+1 yılahaha
- +1 yıl
O yüzden ben memnunum partnerimden hitap ediyor bana 🙂
Soran+1 yılgüzel
- +1 yıl
Öyle
Dik. Çok büyük olmamalı. Ucu çok büyük olmamalı. Kapkara olamamalı.
Dik, ucu pembe, küçük meme severim00 Yorumla
+1 yılelementleri elektronlarina mi ayiriyoruz bacim ya bu ne a*k
03 Yorumla
Soran+1 yılolm soru sorduk
- +1 yıl
kizma ya :((
Soran+1 yıl:((
+1 yılBoyut olarak çok takılmıyorum büyük ya da küçük olabilir ama pembe uçlarının olması çok güzel olurdu
00 Yorumla
+1 yılAvuca gelsin az sarkık oldun diri olsun ucu öyle işte
00 YorumlaSert olmalı bence diri olmalı başka kritere gerek yok
00 Yorumla
+1 yılÇok büyük ve çok güçlük olmasın
Ucu pembe olsun tadından yenmez00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılGörsel olarak karşındakini doyurmalı en başta önemli olan büyüklüğü değil güzel gözükmesi
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılyahu meme işte capını derinliğini mi önemli? ne kadar şekilcisiniz sanki fabrikadan sipariş veriyoruz ya da hepinizin aynımı sanki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUcu pembe daha güzel olur tabi kendisi beyaz ama offf yokku şimdi sanal arkadaşımda ben napıcam
00 Yorumla
+1 yılvalla dediklerini burdan anlatırsam tahrik olursun))))))))))))
03 Yorumla
Soran+1 yılanlat
- +1 yıl
Burada değil anacak mutfakta baş başa))))
Soran+1 yılneden mutfak
+1 yılHafif dolgun ucu ağza gelecek şekilde olmalı ve asla sarkık olmamalı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Özel sipariş oluyor mu? :D :D
02 Yorumla
Soran+1 yılsen ver bakarız oluyo mu
Cinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı. Avuç içi kadar fındık kadar ucu olmalı
00 Yorumlasevdiğin insana ait olsun yeter
00 Yorumla
+1 yılYorumda anlatlmsz bee
00 Yorumla85 C mümkünse kararmamış
00 Yorumla
+1 yıldolgun olmalı uçları dik olmali
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbi kız bunu neden sorar ki
020 Yorumla
Soran+1 yılgizli üye arkadaşım bunu neden sorgular ki
Cevap sahibi+1 yılinsan fiziğinde ve vücudunda istenilene göre değiştiremeyeceği bir yeri sorgulamamalı sanki yanılıyor muyum bir gün seni beğenen olursa seni olduğun gibi beğenecektir bence en mükemmel meme avuç içini dolduracak hatta biraz sıkınca parmak aralarından taşacak kadar olmalı ama ben nedense küçük olanı çok seviyorum
Soran+1 yıldeğiştiremem evet ama tercih edileni merak ettim
Cevap sahibi+1 yılo zaman sen meme ölçülerini yazsan seni beğenenleri bulsan daha mı çok mutlu olurdun küçük mü
Soran+1 yıl85 b
Cevap sahibi+1 yılaslında tam orta beden ve biliyormusun bi kızı hiç kimse meme ölçüsüne göre beğenmez fiziği aslında memelerden farklıbir güzellik taşır bu konularda biraz cinselikte acabalar taşıyan sorulardır
Cevap sahibi+1 yılseninkilerin yapısı sanırım biraz yumuşak ve yatarken sağa sola kolaylıkla akıyor gibi vede sen sevmiyor gibisin
Soran+1 yılyo fiziğimi tamamıyla seviyorum aslında 85-63-96
Cevap sahibi+1 yılen büyük zevkin sanırım en çokta göğüslerinle ilgilenmesi olabilir mi
Cevap sahibi+1 yılbelki pek bişi yaşamadın gibi ama arzuların böyle şeyler sanki
Soran+1 yılbakire değilim ilişki yaşadım ve göğüslerimden tahrik olurum
Cevap sahibi+1 yılorada fantezi yaşanmasını çok seviyorsun yani
Soran+1 yılseveriz
Cevap sahibi+1 yılbelki ağzında çikolata olsa dudaklarından göğüs uçlarına damlasa emilmesini çok seversin
Cevap sahibi+1 yılneyse konu çok başka yere gitti
Soran+1 yılolabilir
Cevap sahibi+1 yılburadan yazılmaması gerekenlere gidiyor konu sanırım
Cevap sahibi+1 yılk bakma bu konularda çenem düşüktür
Soran+1 yılsorun değil
Cevap sahibi+1 yılkonu kızın fiziği vücudu olunca akla gelmez fanteziler mükemmel oluyor
Portakal gibi ucu pembe
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Avuç doldurursun uçları pembe olsun 😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Ele avuca ağıza gelmeli
00 Yorumla
+1 yılmemeden önce sahibi önemli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılBüyük oldun yeter fark etmez nasıl olduğu
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kafam kadar olmali
00 Yorumla
+1 yılGörmek lazım
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler