Selam ben 18 yaşındayım ve bakireyim bugüne kadar cinsel birlikteliğim olmadı biraz acemiyim ama seks konusunda bazı şeyleri biliyorum bilmediklerim de var tabi sizce nelere dikkat etmem gerek söyler misiniz rezil olmak istemiyorum sevgilime 🙏
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılÖnce bu karanı tekrar düşün derim. Çünkü ileride pişman olmanı istemem. En önce güzelce temizlenmeniz lazım. Ardından parnerini mutlu etmek için seksi giyinebilirsin. İç çamaşırı olmazsa olmaz. Onunla yaklaştıkça bi heyacan hissedeceksin. Kalp atışın hızlacak. Sana tavsiyem kendini kasmaman ve kendini onâ bırakman. Gerisi partnerinin yeteneğine kalmış. Ön sevişmeyi münkün olduğunca uzun tutun. Güzelce ıslanman önemli. İlk girişte bir acı hissedeceksin. Bu acının şiddetti yine partnerine bağlı. Kanama olabilir ama korkma. İlk girişten sonra biraz bekleyip kanı temizle. Bunun için beraber duşa girmenizi tavsiye ederim. Ardından tekrar seks yapın. Acının azaldığını ve yerini zevke bıraktığını göreceksin. Sormak istediğin soru varsa sorabilirsin. Mutlu sevişmeler...
38 Yorumla
Soran+1 yılPrezervatif kullanmak şart mı peki yani böyle zevk alabilir miyim
Soran+1 yılBu arada çok teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılAlırsın ama preverzatifsiz daha zevkli. Hap almanı tavsiye ederim. Ama her konuda prezervatif daha iyi. Virüs riskini en aza indiriyor.
Soran+1 yılTeşekkür ederim tekrardan
Cevap sahibi+1 yılRica ederim.
Cevap sahibi+1 yılPeki nasıl geçti
Soran+1 yıl1 saat sonra buluşucaz
Cevap sahibi+1 yılKasma kendini rahat ol
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılKendini rahat bırak yeterli korunmayı unutmayın prezervatif kullanırsan rahat edersin karşı taraftan bunu takmasını iste kendini rahat bırak o şu soruyu sor hani gerçekten istiyor muyum gerçekten istiyorsan yap kendini hazır hissediyorsan
10 Yorumla
kızın sorusana cevap vermek yerine niye durmadan yargılıyorsunuz mk. zaten kararını vermiş. yok kullanılır atılırsın, herkes gibi veriyorsun sanar. sizi deli mi düdükledi mk. insanları insanları önyargılarıyla değil aslında olduğu kişiler ile yargılar
11 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı. Olgun ve tecrübeli biriyle olmalı acemilerle işiniz zor çok canın yanar olgun olsun ki ruhundan anlasın
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
23Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBekaret umrunda değilse korunmaya bak hap mı alırsın sevgiline prezervatif mi taktirirsin sen bilirsin
12 Yorumla
Soran+1 yılHap etkili mi peki önlüyor mu hamile kalınmasını işimi şansa bırakmak istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılHap al prezervatif de kullansın eleman olurda yırtılırsa içine bosalirsa hapı kullanirsin tavsiyem bosalcagi zaman içinden ciksin
+1 yılEm yala canım
Madem onu mutlu etmek istiyorsun
Yala ve yalat10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldişleriine dikkat et put gibi yatma konusmaya calıs yyaparkn
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılsen uygulamalı olarak yaşayacaksın zaten.
burada tarih dersi anlatır gibi anlatmak olmaz.
ha bana sorarsan da yapma !
yarın yaşadım pişman oldum sorunu okumak istemeyiz hiç birimiz.00 Yorumla
+1 yılZaten rezilsin ayriyeten olmana gerek yok birak kendini o halleder herseyi
00 YorumlaSen ilk defa yapıyorsun diye niye rezil olasın. Saf olma. Sen bir kadınsın. Rezil olacak olan odur
00 YorumlaBeyin yoksunu abazalar sana herşeyi anlatır şimdi bilgilenirsin
00 Yorumla
+1 yılSeks yaparsan Bin pişman olursun
Bu kişiyle Evlenmeden Önce Bu ilişkiye girdiğin kişi Ölürse Ne Olacak ve Evlenirken ne yapacaksın10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılarkadan dene
önden yapma16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılne düşünüyon
Soran+1 yılAkışına bırakıcam sanırım ne istiyorsa onu vericem
Cevap sahibi+1 yılönden kan akar
Soran+1 yılBunu biliyorum
Cevap sahibi+1 yılnerde buluşmanız
Cevap sahibi+1 yılhallettin mi
Bekaretini vercekmısjn
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAkışına bırak bebis daha fazla detay burada olmaz
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapıcam sanırım teşekkür ederim
+1 yıl5 dakikalık zev için aptallık yapma diyor herkes
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılAllah akıl fikir versin bu yaşta neler yapıyorsun
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Neden ilişkiye girmek istiyorsun
00 YorumlaRahat ol zevk almaya bak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenmeyi düşünmüyorsanız verme bekaretini deli misin
01 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeyi düşünmek şu an için çok erken zaten birbirimizi seviyoruz hayal kırıklığı yaşatıcağını veya pişman olucağım bir durum yaşatıcağını düşünmüyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBakireligini bozma inle sevişmeyin uzun tut
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHamile kalmamaya dikkat et
10 Yorumla
+1 yılEmin misin?
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet hiç olmadığım kadar hemde
kullanılır atılırsın herkese veiryorsun sanar
00 YorumlaKendini kasma yeter
00 Yorumla
+1 yılHamile kalma da
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sal çayıra gitsın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 774 cevap paylaştı. yapma
00 Yorumla
+1 yılİçine almamaya çalış
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılpişman olacağın bir işe kalkışıyorsun.
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır ben son derece eminim pişman olmicağımdan
Cevap sahibi+1 yılAyrıldığınızda tekrar konuşuruz.
Soran+1 yılÖyle bir şey olmicağı için konuşmamıza gerek yok
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Rahat ol
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkız yapmaaaa
16 Yorumla
Soran+1 yılNeden sevdiğim çocukla bir şeyler yaşamak istiyorum sadece neden yapmayayım
Cevap sahibi+1 yılharam yaa pişman olursun sonradan bak yaşında küçük
Soran+1 yılPişman olucağımı düşünmüyorum güveniyorum çünkü
Cevap sahibi+1 yılkesinlikle kimseye güvenme seni kullanmak için ikna etmiş işte velet yaa kızım saf olma ama neyse ya ilerde aklın başına gelince hatırlarsın ama geç olur
Soran+1 yılVelet mi biraz daha konuşmana dikkat eder misin ya ayrıca ben kararımı verdim zaten neden vazgeçirmeye çalışıyorsun ki? Pişman olucaksam da ben olucam yeter ya bıktım aynı şeyleri okumaktan
Cevap sahibi+1 yılne halin varsa gör 😂
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Bugün sevgilimle cinsel ilişkiye gireceğiz, nelere dikkat etmem gerek?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat