Cinsel Yaşam Sabah seksi daha zevkli olur diye kim dedi? Secretzone Takip Et Guru Yaş: 43 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Kim dedi sabah seksi çok zevkli oluyor diye ben hiç zevk almadım çok canım acıdı. Sabah sabah resmen tecavüze uğradım bu ne ya ayda iki depo maşallah buna çalışıyoruz.Ben hiç zevk almadım çok acıdı Sabah seksi daha zevkli olur diye kim dedi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Illecebrous Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 +1 yıl Fena gerçekten. Geçmiş olsunAllah yardımcısı olsun araç sahiplerinin 1 1 Yorumla Secretzone +1 yıl Teşekkür ederim çok acıdı
caydakidem Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 83% +1 yıl Daha büyüklerine hazır ol, bu tecavüz dur durak bilmeyecek. 1 1 Yorumla Secretzone +1 yıl Kendimizi hazırlayalım diyorsunNasıl olacak o iş Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ama sen tecavüze uğramışsın seks değil bu seks olsa zevk alırdın 1 5 Yorumla Secretzone +1 yıl Kendim bilerek gittim kendim ettim kendim buldum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman zevk almaya bakaydin Yorumla Secretzone +1 yıl Yapacak başka bir şey yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sana giren hepimize giriyor boş ver Yorumla Secretzone +1 yıl Haklısın Yorumla
Asude-m Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sığınmacı veya kaçak olsaydın fazla acıtmazdı. İktidar onlara soft davranıyor. Bize hard hard geçiriyor. Biz vatan hainiyiz ya 😃 1 0 Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl bu tecavüz ondan almamışsındır 2 3 Yorumla Secretzone +1 yıl Ama kendin istedim kendim gittim Yorumla Junİchi +1 yıl sonuçta ödemeye mecbursun bunu kendi isteğinle ödesen söylenmezdin:d zorla alcaklar ya da yolda kal xd Yorumla Secretzone +1 yıl S. s kuralına göre ödüyorum haklısın Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Seni kandırmışlar 😄😄 1 5 Yorumla Secretzone +1 yıl Evlenme vaadiyle kandırdılar beni tecavüz ettiler Yorumla flaneurx +1 yıl Kaçınılmazsa zevk al Yorumla Secretzone +1 yıl Dadını çıkartıyorum Yorumla flaneurx +1 yıl Dibini de sıyır 🤪 tadı orada Yorumla Secretzone +1 yıl Pompacı ne damlattıysa artık Yorumla
varrohincco Takip Et Guru Yaş: 87 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı. İki kere çakmış pompa 2 yaziyor 😂 1 2 Yorumla Secretzone +1 yıl Saymadım sayamadım Yorumla varrohincco +1 yıl Koklemis o yüzdendir 😁 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Her yerden girdimi dayıcim gldjdjdjd 1 1 Yorumla Secretzone +1 yıl Sorma Yorumla
galadriel0 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Geçmiş olsun 3 1 Yorumla Secretzone +1 yıl Teşekkür ederim bu saatten sonra anca geçirenler sağ olsun demek kalıyor bana Yorumla
XxlAYUBOĞAN Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Adamı sakat bırakır puhh düşman dötüne 1 0 Yorumla
TantuniSultanSülüman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 81% +1 yıl Pompayı artık arabaya takmiyorlar... 1 0 Yorumla
kanka35 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl bayağı acıtmışlar dolmamış da içi 1 1 Yorumla kanka35 +1 yıl herkes alışmış çok şikayet yok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Fena gerçekten. Geçmiş olsun
Allah yardımcısı olsun araç sahiplerinin
Teşekkür ederim çok acıdı
Daha büyüklerine hazır ol, bu tecavüz dur durak bilmeyecek.
Kendimizi hazırlayalım diyorsun
Nasıl olacak o iş
Ama sen tecavüze uğramışsın seks değil bu seks olsa zevk alırdın
Kendim bilerek gittim kendim ettim kendim buldum
O zaman zevk almaya bakaydin
Yapacak başka bir şey yok
Sana giren hepimize giriyor boş ver
Haklısın
Sığınmacı veya kaçak olsaydın fazla acıtmazdı. İktidar onlara soft davranıyor. Bize hard hard geçiriyor. Biz vatan hainiyiz ya 😃
bu tecavüz ondan almamışsındır
Ama kendin istedim kendim gittim
sonuçta ödemeye mecbursun bunu kendi isteğinle ödesen söylenmezdin:d zorla alcaklar ya da yolda kal xd
S. s kuralına göre ödüyorum haklısın
Seni kandırmışlar 😄😄
Evlenme vaadiyle kandırdılar beni tecavüz ettiler
Kaçınılmazsa zevk al
Dadını çıkartıyorum
Dibini de sıyır 🤪 tadı orada
Pompacı ne damlattıysa artık
İki kere çakmış pompa 2 yaziyor 😂
Saymadım sayamadım
Koklemis o yüzdendir 😁
Her yerden girdimi dayıcim gldjdjdjd
Sorma