Beni aldatan, cepteymiş muamelesi yapan erkeğin himayesinden nasıl çıkar ve onu üzerim?

Beni aldattığı kızda gerçekten güzel falan değil başkalarına gösteriyorum hani ben makyajlıyım ben iyiyim sadece sarışın doğal ama çirkin yüzü var bilmiyorum onun mesleği varmış bir ara sormuştum gözleri renkli gözlüymüş falan hoşlandığını söylemişti aradan aylar geçti ve tekrar iletişime geçince bir gün her şey bittiğinde ve sana dönersem yüzük takacağım demişti. Kız onu aldatıyor geliyor benim bekaretime göz dikiyor ama yapamadı vicdanı ağır basıp kaçtı ve ilki hem olacakken gelecek yokken durdurduğun için teşekkür ederim dedi falan bayağı zoruma gitti. Sonrasında da ileride bu kızdan ayrılırsam diyelim tekrar benimle düşünürmüsün diye sordu. Oh paşa herşeyi yaşayacak sonunda da gelecek görmediği b. o. k çukurundan çıkacak ama onunlada ben evlenecekmişim. Zoruma gide gide kabullendim ve vazgeçtim artık onu istemiyorum. Bana görücü usûlü ile birisi girdi hayatıma bugün buluşacağız ciddiyim demiş işi gücüde var. Ben ona bir şans verip sizce mutlu olabilir miyim? Tabikide ihtimal bu ve eğer gerçek aşkı bu adamda bulursam öteki bana şu muamele yapan adamın zoruna gider mi? Ayrılığın 11 . ayına neredeyse giriyoruz hala hemen ayrıldıktan sonra diyor bize. Hala onu sevdiğimden emin diye benden de uzak duruyor herhalde yalvarmamı bekliyor ama bu saatten sonra bende sadece unutmak istiyorum onu
Güncellemeler
+1 yıl
Onunla çok ileri gittiğini söyledi sanki öncesindekilerle gitmedi. Hamile kalma ihtimalinden korkup bana anlatınca onunda intikamını gebe kalabilme ihtimalini anlattım yemeğin üzerindeyken bakıp ve g. e. rizekalı diyip bıraktı iştahı kaçtı. Ne kadar ayrılmış olsakta bırak seni sevdiğim eski kişiyi gözümde soğutma , bırak bana anlatma bunları dedi. O onun için bir heves olduğunu biliyorum beni severken aldatıp vazgeçmesinede hala inanamıyorum affedilmeyecek bir sürü şeyde yaptı zaten
Beni aldatan, cepteymiş muamelesi yapan erkeğin himayesinden nasıl çıkar ve onu üzerim?