+1 yılyapmam yaparsam da gelin sıkın kafama gıkım çıkarsa en adi or*spu çocuğuyum burada o yaptım diyenlere de lafım şu çoğunuz daha seks bile yapmamış abaza bakirlersiniz artık o kadar koymuş ki hiç br kadının size bakmaması başkalarının kadınına göz koyup onu çaldığınızı hayal etmek yaralı egonuzu okşar olmuş bu nedenle böyle ezik dejenere kan emiciler olmak hoşunuza gidiyor o yaptım diyenler de aynı kafa o 2 senelik fb olanın yazdığı resmen p*rno filmden çalıntı evet iş yerinde senle oluyo akşam kocası gelip alıyo bunu da matah bi bok gibi anlatıyosun aferin sana bir de tatillerde sana geliyomuş kocası da zaten demiyo hiç bu karı nerde nereye gidiyo böyle bir de dul arkadaşının canı çekiyomuş telsizden duymuş ya he he 2 kadın senle 3 yapmak isteyecek afedersin de sanarsın usta playboy tipini görsek Allahlık çıkar aha kalıbımı basıyorum, çok p*rno film izlemişsiniz bir de övünerek anlatmaları yok mu ya da 2 tarafta mutlu olduktan sonra diye kendince diplomasi yapan ş3refsiz evet eminim o koca sabah akşam evine ekmek götürmek için çalışırken karısının yediği b*kları öğrense eminim çok mutlu olurdu Allah bunların hesabını öteki tarafta öyle bir soracak ki bu gerçekten yapmış olanlara yedikleri şey kul hakkı sonuçta affı yok. ah siz ş3refsizleri bi bana verseler sadece 2 dk da sizin hem kollarınızı bacaklarınızı hemde o bi halt sandığınız aslında ufacık olan bamyalarınızı ebediyen kullanılmaz hale getirsem 2 dk fazlasına gerek yok.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı.
+1 yılBekarken iki farklı evli kadınla seks yaptım ikisi de yakalanmadı. Kadınlar yakalanmıyor genelde , çok tedbirliler 🤣 Evlendikten sonra da evli adam olarak ben aldattım üç farklı kadınla. Ben de tedbirliyimdir , yakalanmadım 😊
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvli iş arkadaşımla 2 yıla yakın fb ilişkim oldu.
Biz gün içinde birlikte oluyorduk, akşam da kocası işten almaya geliyordu.
Boş olursa iş yeri deposu, wc si, çatı katı vs seks yapıyorduk. Tatilde benim evime geliyordu, evin her yerinde seks yapıyorduk. Özellikle sokağa çıkma yasağı olduğu zamanlarda sık sık arkadaşının evinde birlikte kalıyorduk.04 Yorumla
Soran+1 yılKız arkadaşı mı
Cevap sahibi+1 yılEvet kız arkadaşı da biliyordu beni
Bir ara üçlü yapacaktık da arkadaşlıkları bozulmasın diye vazgeçtik
Soran+1 yılO bekar mıydı
Cevap sahibi+1 yılDul arkadaşı. Bizimki anlattıkça onun da canı çekiyormuş. Bir keresinde tanışmak için bizi misafir etmişti. O gece de biraz eğlendikten sonra odalara çekildik. Çocuğunun bebek kamerası bizim odada kalmıştı. Farkında değilmiş gibi kamerayı açtık. Önce çığlıklar ve çıkan sesler ile uyandırıp meraklandırdık sonra da sevişirken bizi izlemesini sağladık :) Kim bilir nasıl kudurmuştur. 😈
+1 yılyaptım yaklaşık 1.5 yıl sürdü , bu böyle ilk adımı atmak gibi bişey değil zaten bi 3 ay sürekli yüksek tutkuyu hissettik birbirimizde ama bişey yapmadık normal arkadaş gibi etkilenmiyormuş gibi davrandık hep. ama kaçınılmaz son.. yakalanmadık şükür
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvli biriyle... Sabahın ilk mide bulandırıcı sorusu. İnsan nasıl böyle bir şey düşünür
60 YorumlaYaptım, yapıyorum, bi zaman sonra sıradanlaşıyor ve sıkılıyorsun
00 Yorumla
+1 yıliki evli kadınla beraberim yakalanmadım ilk adımı ben attım herkes mutlu yani
00 Yorumla
+1 yılErkek atıyor kadın karşılık veriyor hep böyle değil mi
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvli kadınlarla seks yaptım. Yakalanma durumu da söz konusu olmadı.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet, ama yakalanmadim, ilk adım yok aslında, bakışlar anlatıyor herşeyi o an
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDenedim genelde ben güven veririm karşıdaki bana yürür
00 Yorumla
+1 yılİğrençlik... Allah korusun öğh midem bulandı yine
41 Yorumla
+1 yılYapmadım. Yapmam. Yapmayacağım.
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. Midem bulandı, iğrenç bir soru.
20 Yorumla
+1 yılNe yaptım ne yakalandim
10 Yorumla
+1 yılBırakın bu işleri ya tiksindirdiniz iyice
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇok yaptım yakalanmadim ben ilk adımı atarim
00 Yorumla
+1 yılEvlisin seks mi istiyorsun
00 YorumlaYaptım ama biliyordum
00 YorumlaEvliyim henüz nasip olmadı 🙈
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. böyle bir niyet mi var
00 Yorumlaİlk adim kadindan bekleniyor genelde
00 Yorumla
+1 yılÇok Yaptım evet. Ve yakalanmadim.
00 Yorumla
+1 yılyaptım ama yakalanmadimm
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Başıma bela gelir heralde
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılevet kadın attı ilk adımı
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Evet yaptim ilk adimi ben attim oda karsilik verfi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hayır ama ufak bi yakinlasma olmuştu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılEskişehirliysen öğreteyim 😅
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. hay sizin fantazilerinize
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Aklında birşeyler var ama
00 Yorumla
+1 yılYakalandık
04 Yorumla
Soran+1 yılSonra noldu
- +1 yıl
Beni işten kovdular
Soran+1 yılOnu
- +1 yıl
Suçun hepsini ben üstlendim zaten benim suçum ben yürüdüm o na bir şey yapmadılar devam etti
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır yapmam
10 Yorumla
+1 yılEvet
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılHic yapmadim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlimisin
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSorunun cevabi evet. Yakalanmadik
Cevap sahibi+1 yılBurdan tanismistik
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet hayir
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKarşı taraf
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaptım evet
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlimisin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Asla
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Canı çeken atıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılHayır hiç yapmadım
00 Yorumla
+1 yılYaptım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaparim ama yapmadım
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım