ben de gülerek yazıyorum ama yemin ederim ki trol değilim 5 aydır siyahi biriyle çıkıyorum ben 179 o 196 boyunda arkadaşlarım çok gözümü korkutuyo penisi çok büyüktür diye en fazla kaç santim olabilir ki?
Güncellemeler
+1 yıl
ya size trol olup olmadığımı kanıtlayamam gelip de buraya boş boş trol diyecekseniz yazmayın
Bakire olup olmaman umrumda değil. O adam beklemez seni zaten ondan dolayı hayal dünyan o kadar geniş değil. Çünkü kucağına oturduysan bunu dersin. Yat uyu trollcuk
Aslında işin özü ağır drama içeriyor. Erkek eli değmemiş olmasına rağmen normaliyle yetinmeyip, popüler kültür algısının kurbanı olup zenci seçmiş kendisine. Hayal kurmak bedava ama hşkayenin kahramanını seçme konusunda bşraz ölçülü davranır insan 😀
Ya da belki 69 hayaliyle yanarken 196 yapmış, üstüne once you go Black never go back duymuş ondan dolayı hep onları hayal edip izlemiş diye mantıklastirsak hakkettiği değerden daha fazla vermiş oluruz dimi? Bence gereksiz ve saçma demek daha iyi
Bu boyla alakalı değiş güzelim, 8 cm çıkarsa şaşırma ama 25 cm de çıkabilir genetik bir durum, ama ailen vermez ben söyliyeyim hem git gözün gitmedi mi oraya belli olur gizlisin işte olmasan
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
soba borusuna hazırlıklı ol :D bi kökledimi mideni ağzına kadar getirir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Şans işi.
Ya bi P*rnolarda bize zenciler büyük aletlere sahiptir imajı verildi ama gerçek hayatta hepsininkinin büyük olmadığı söyleniyor.
Tamam Çinlilerinki gibi bamya da çıkmaz ama 20 cm üstü çıkmazsa şaşırma diye anlatıyorum bunları
5 aydır bir zenci var hayatında. Bu adam 196. Sen 5 aydır onunla sevişmedin? Anlıyorum evet.
bakireyim her sevgilimle sevişme zorunluluğum yok öpüşme ve bi kaç kere kucağına oturdum soyunmadık hiç
Bakire olup olmaman umrumda değil. O adam beklemez seni zaten ondan dolayı hayal dünyan o kadar geniş değil. Çünkü kucağına oturduysan bunu dersin. Yat uyu trollcuk
tamam abi hadi işine
Fantezici minik kiyamam sen zenci mi istiyorsun, sen büyük mü istiyorsun sen, kucağa oturup hiç hissetmedin bile mi sen oyy
@toucem bu işin piri olmuşsun başkan. Az mola ver 😂
Hayatımda drama yok ama işte zeki değil ki karşıdaki napacan 2 cümlede soruya güncelleme atıp ağlıyor falan. Drama istiyorum ya
Aslında işin özü ağır drama içeriyor. Erkek eli değmemiş olmasına rağmen normaliyle yetinmeyip, popüler kültür algısının kurbanı olup zenci seçmiş kendisine. Hayal kurmak bedava ama hşkayenin kahramanını seçme konusunda bşraz ölçülü davranır insan 😀
Ya da belki 69 hayaliyle yanarken 196 yapmış, üstüne once you go Black never go back duymuş ondan dolayı hep onları hayal edip izlemiş diye mantıklastirsak hakkettiği değerden daha fazla vermiş oluruz dimi? Bence gereksiz ve saçma demek daha iyi
Bu hikayede üzüldüğüm tek şey senin ciddi bir yaklaşım sergilemen 😀
Totomla gulerek yazıyorum ya. Bu alt seviye suluklere böyle düzgün yazınca bir şey diyemeyip kuduruyorlar ondan dolayı daha zevkli. ahahha
Bug bulmuşsun 😀
20 cmden yukari ve kalindir
Ayakta gecircegin gunler yakindir 😂😂
Görünce anlarsın değişir bu uzun olması seni korkutmasın kullanamadıkca bir anlamı yok
Bu boyla alakalı değiş güzelim, 8 cm çıkarsa şaşırma ama 25 cm de çıkabilir genetik bir durum, ama ailen vermez ben söyliyeyim hem git gözün gitmedi mi oraya belli olur gizlisin işte olmasan
soba borusuna hazırlıklı ol :D bi kökledimi mideni ağzına kadar getirir
Yok canım sende naptın
25 e hazırla kendini 😀
Sana bir şey sormak istiyorum ama yorumda soramam
nee yuhh
En az 23 25 vardır
bir şey danışmak istiyorum takip atarmsn rica
Hortum gibidir d. d. d
Nereden bilelim onu sen bileceksin söyle ona
Benimki bile 18 cm varken onunki kaçtır bilmem
Direk ona soyle kac cm diye
25 vardır arkadaşların kiskanmis
Sen kaç alabilirsin ki
Hala sevismediyseniz o sizin ayibiniz
Cm mi? Metre diyeceksin ne santimi ahshdh
sen hazırlıklılı olda uzun olabilir
Büyük olması daha iyi değil mi senin icin
80 cm falan vardır dhdh
Mdkcıdkdkksöclx
@rtukcu sjjsjsjsja
Siz yemeyeceksiniz, korkmayın de 😂
Hahaha içine alacak olan düşünsün banane amg 😁
22 25 garanti
ciddi misin
Yaa ufak olan pek olmaz onlar da ama yine de korkma sorun olmaz pozisyonları düzgün yap
A*yg*ır mı bu 80 cm yazmış. Em fazla 18-19 vardır.
Kadınlar da böyle düşünüyor normal bir durum bu bakıyorlar kabarıkmı diye falan. Kabarıksa daha iyi aşık olur sanıyor bazıları.
Çok küçüktür
emin misin
% bir milyon
Her zencinin büyük değildir p*rno özel seçiliyor
21 21
Ona sorsana
bunu ona sor
40 var knk
Trole gelelim mi
gel
Ne bilelim 😂 git adama sor be kadar diye.
20 cm olabilir
20den aşağısı yoktur
Bence alirsin
25 veya 30
Sorsaydin