Bir sene bir evli değilim ama şimdiden bıktım sanki. Ben tek yaşamalıyım çocukta düşünmüyorum 😔 eşimi üzmekte istemiyorum. Cinsellik bile ilgi çekici değil bence, abartılan bir şey. Katılıyor musunuz bana? Lütfen katılıyorum diyin bir tek ben böyle düşünüyor olamam
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Katılmıyorum. Katılmıyorum diye benim gibi olmak zorunda değilsin. Ben de senin gibi. Evlilikte matah bişey değil zaten. Belediye nikah salonunda bir nikah ve takı merasimi. Bir gelinlik, bir damatlık kiralama ile çözülür. Çocuk yapma zorunluluğu yok. Ki bütçen yoksa zaten yapma. Hayatını paylaşmak zorundasın orası net. Bi de seks illaki olacaktır. O yoksa hiç evlenme zaten
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEvlilik kadar saçma bir şey yok hiç evlenmeden etraftaki evliliklere bakarak bunun farkına vardım. O yüzden o hatayı hiç yapmayı düşünmüyorum ömür boyu yalnız kalmayı düşünüyorum.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
16Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. yahu sen kendi yapını bilmiyor musun. madem böyle bir anlayışta insanısn neden evlendin elin adamının da başını yaktın. bu haksızlık.
03 Yorumla
Soran+1 yılOna çocuk hakkında fikrimi söyledim baştan, biliyor yani. Mutsuz da etmemeye çalışıyorum. Ama bazen soğuk duruyorum üzüldüğünü hissediyorum benim elimde değil.
Soran+1 yılFinansal köle derken 😂 benim durumum ondan daha iyi bir kere. Neyse yorumu istemiyorum artık iyi günler size
+1 yılEvliliğin matrak bir şey olmadığı konusunda sana katılıyorum, aşırı ciddi bir olay ve bana göre de değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayal kırıklığı olmuş. Eşiniz gerwken ilgiyi maalesef gösterememiş galiba. Bencil mi bu kadar?
07 Yorumla
Soran+1 yılAksine çok ilgili ama ben çok sevmiyorum o kadar ilgiyi. Yazık olan eşime oluyor ben ona üzülüyorum
- +1 yıl
İlgili olması güzel bir şey değil mi? İlgiden şikayetçi eşlerin çoğunluğu..
Soran+1 yılKültür farkı diyelim. Çok ilgi sevmem o da aksine bayılıyor
- +1 yıl
İyi analiz edemeymişsiniz birbirinizi bence nişanlılık döneminde. Ve soğumuşsunuz biraz da eşinizden sanki..
- +1 yıl
* edememişsiniz..
Soran+1 yılSanırım soğudum ama o beni soğutmadı hep el üstünde tutuyor, neyse geçer inşallah
- +1 yıl
Zamana bırakın.. geçer tabii ki, inşallah..
+1 yılOkadar haklısın ama dönüşü zor. Gerçi senin çocuk yoksa ve bu düşüncede isen tez bırak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 492 cevap paylaştı. 1 yıldan az evli kaldım ve burnumdan gelmişti, şimdi yalnızlığa alıştım fakat artık istiyorum sanırım
02 Yorumla
Soran+1 yılŞu an ki düşüncelerimle boş ver evlenme demek istiyorum sana 😊 ama dememeliyim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa bende 2 ay sonra evlencem bu düşünceler içindeyim napsam bilemedim ay şeytan mı uğraşıyor ki öf
14 Yorumla
Soran+1 yılHiç etkilemek istemem ama benim yapım soğuk olduğı için böyle hissediyor olabilirim. Yalnız kalmayı daha çok seviyorum. Sen farklı olabilirsin. Ama cinsellik konusu bence abartılıyor. Zevk alan varsa o da erkektir yani. Ben alışamadım hala.
Cevap sahibi+1 yılBelkide düzelir. Bilemezsin ki boşanma ama zor kuruluyor yuva burcun ne bu arada bende senin gibi soğuk oluyorum bazen o yokmuş gibi davranıyorum başak burcuyum
Soran+1 yılBen de başak burcuyum 😅 boşanmayı düşünmüyorum da bazen bunalıyorum işte. Eşim çok iyi biri ama ben onu haketmiyorum bence
Cevap sahibi+1 yılÖyle düşünme ya biz duygusal yaklaşmıyoruz her şeyde mantık aradığımızdan böyleyiz sevildiğini bildiğin için evlendin buna eminim ve bende sevildiğimi hissettiğim için evlencem eşin soğuk olmaya başlasa ki Allah korusun bu sefer afallarsın ben bunuda yaşadım niye noluyor demeye başlarsınn ne kadar sıkılırsan da sıkıl onun ilgisine alıştın soğuk davranıp kalbini kırma derim cinsellikte zevkte alamıyorsan rol de yapabilirsin ben cinselliğide yaşadım hem ilkim hem eşim olcak çok güvendiğimizle yaşarız ve dediklerini birebir yaşıyorum bumuymuş anlatıldığı kadar değilmişte dedim. Ama rol yapıyorum onun sevgisini hissetmediğimizde emin ol daha beter hal alır yalnızlık konusunda da aynıyım hep yalnızdım çok kişi girmek istedi hayatımıza arada çık dolaş tek başına yap istediklerini bunu ona söyle
Bekarlık sultanlık bekarlikta bulduğun rahatlığı hiçbir zaman bulamazsin
00 YorumlaSana matah olduğunu kim söyledi ki zaten
03 Yorumla
Soran+1 yılKimse söylemedi öyle hissettim
Soran+1 yılÖyle bir baskıyla büyümedim, kendim seçtim evlenmeui. Yalnızlıktan sıkıldığım bir döneme denk geldi sanırım. Bazı şeyler birden oluveriyor işte
Boşan kendin çalış yasa
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik gereksiz birsey
00 Yorumla Bağ yok ondan böyle düşünüyorsun
00 Yorumla
+1 yılKatılıyorum ama şöyle erken evlenilmemeli
04 Yorumla
Soran+1 yılBen erken evlenmedim ki 😔
- +1 yıl
Kaç yaşında evlendin
Soran+1 yıl27
- +1 yıl
Çok mu geç bence bir insanın evlilik yaşı 35 olmalı ben 26 da evlendim cıkssss bir müddet sonra bayıyor hayat şartları
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevilmeyen aş karın ağrıtır demişler
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılOlmuşsun sen abla 😁😁
00 Yorumla Katılıyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılHaklısın
00 Yorumla
+1 yılSonuna kadar haklisin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem