Evet tanrı gibi bir vücuda sahibim ama yunan tanrısı :( Bu şekilde bi penise sahibim ereksiyon hali 8cm ve inik hali heykeldeki gibi üstelik fiziğim zayıf ve yakışıklıyım. Çoğu zaman kızların ilgisini çekiyorum ama bu şekilde bi penisim oldugu için ileriye gidemiyorum. Evlenmemeyi düşünüyorum sizce ne yapmalıyım?Heykelimi yapmışlar
Sevgili hatunum ben bir pariopos, satry temsilcisi olamadım deus beni Yunan mitolojisinde hermes, poseidon, ares kültürünü bahsetmiş benim penisim kültür abidesi dersen sıkıntı olmaz ahahah ulan, dene bunu.
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yunanlılar küçük penisli insanların daha zeki olduğu görüşünü savunmuşlar heykellerde bu yüzden küçük bunun yaşayan örneğiyim okullarımdan hep derece ile mezun oldum ve yönetici kadrosunda çalışıyorum şu an :)
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
0
Cevap
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Hiç ilişkiye girdin mi
0
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Girdim ve hiç bişey hissetmedi sanırım karşımdaki
Cevap sahibi
+1 yıl
Sevgilin miydi o yoksa eskort muydu. Eskortda hissetmemesi normal. Kendisine sor duygularını zevk alıp almadığını ne hissettigini
Cevap sahibi
+1 yıl
Bu arada boyun da 170 ise çok kısaymış. Kaslı isen bamya gibi pipisi olan üçgen peynire benziyorsun demekki:D
Soran
+1 yıl
Evet aynen betimlediğin görünüme sahibim benim susamlı simitim olurmusun ikimiz muhteşem bi ikili olabiliriz
Cevap sahibi
+1 yıl
Hayır olamayız benim boyum 167 spor da yapmıyorum uyumlu değiliz
Cevap sahibi
+1 yıl
Ben uzun boylu ve penisi büyük erkeklerden hoşlanıyorum
Soran
+1 yıl
Karşındaki erkegin penis boyunu ilk bakışta anlayamazsın ve benim çok 167 sevgilim oldu :)
Cevap sahibi
+1 yıl
Evet doğru anlayamam ama zaten hangi sehirdenyasadigini adını bile bilmiyorum. Hakkında hayırlısı olsun umarım mutlu olursun seni seven biri olursa bu durumu görmezden gelir hakkini helal et iyi geceler
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bacaklar kalınmı boylr
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet fiziğim aynen heykeldeki gibi kaslıyımda biraz