Evet tanrı gibi bir vücuda sahibim ama yunan tanrısı :( Bu şekilde bi penise sahibim ereksiyon hali 8cm ve inik hali heykeldeki gibi üstelik fiziğim zayıf ve yakışıklıyım. Çoğu zaman kızların ilgisini çekiyorum ama bu şekilde bi penisim oldugu için ileriye gidemiyorum. Evlenmemeyi düşünüyorum sizce ne yapmalıyım?Heykelimi yapmışlar
Sevgili hatunum ben bir pariopos, satry temsilcisi olamadım deus beni Yunan mitolojisinde hermes, poseidon, ares kültürünü bahsetmiş benim penisim kültür abidesi dersen sıkıntı olmaz ahahah ulan, dene bunu.
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yunanlılar küçük penisli insanların daha zeki olduğu görüşünü savunmuşlar heykellerde bu yüzden küçük bunun yaşayan örneğiyim okullarımdan hep derece ile mezun oldum ve yönetici kadrosunda çalışıyorum şu an :)
Sevgilin miydi o yoksa eskort muydu. Eskortda hissetmemesi normal. Kendisine sor duygularını zevk alıp almadığını ne hissettigini
Cevap sahibi
+1 yıl
Bu arada boyun da 170 ise çok kısaymış. Kaslı isen bamya gibi pipisi olan üçgen peynire benziyorsun demekki:D
Soran
+1 yıl
Evet aynen betimlediğin görünüme sahibim benim susamlı simitim olurmusun ikimiz muhteşem bi ikili olabiliriz
Cevap sahibi
+1 yıl
Hayır olamayız benim boyum 167 spor da yapmıyorum uyumlu değiliz
Cevap sahibi
+1 yıl
Ben uzun boylu ve penisi büyük erkeklerden hoşlanıyorum
Soran
+1 yıl
Karşındaki erkegin penis boyunu ilk bakışta anlayamazsın ve benim çok 167 sevgilim oldu :)
Cevap sahibi
+1 yıl
Evet doğru anlayamam ama zaten hangi sehirdenyasadigini adını bile bilmiyorum. Hakkında hayırlısı olsun umarım mutlu olursun seni seven biri olursa bu durumu görmezden gelir hakkini helal et iyi geceler
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bacaklar kalınmı boylr
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet fiziğim aynen heykeldeki gibi kaslıyımda biraz