Siz hangisinden daha çok zevk alıyorsunuz?
Kızlar Bir Adım Öne
Kızlar Bir Adım Öne
ben pis şeylşleri cinselliğe dahil etmem. anal cinsellik değildir iğrençliktir hem pis hem sağlık riski olan şeyler cinselliğe dahil olamaz.
oral gereklidir olmalıdır. ama kadına oral esas gerekli olandır. erkeğe olsa da olur olmasa da o kadına kalmış. ama erkek kadına oral yapmalı.
Kişisel temizliğine önem veren biriylede mi olmaz Anal?
asla
anal temizlik imkansızdır. çalışmaya devam eden bir sistemin temizliği olamaz.
internette ticari av için yapılan lavman reklamlarına inanmayın
yahu düşünün. tuvaletten çıkan insan defalarca elini sabunluyor. bağırsağı böyle sabunlama imkanı var mı. yok. lavman dediğiniz su. bağırsak emilim yapan bir organ. oraya kimyasal ssürülemez zehirler çünkü emer.
yani lafın kısası anal temizlik imkansızdır. ayrıca bağırsak aynı halı gibi lfili dokulu bir organ. öyle kolay kolay temizlenemez.
diğer yandan kadına zulum. sfinkter kası deforme olursa ömür boyu hasta bezi ile gezmek zorunda kalır.
İkiside aşırı keyfli oral geniş kapsamlı ve titizlikle iştahla anüse kadar yapılınca acayip keyfli ve anala ayrı hazırlık aşaması oluyor ve analında farklı bir tadı hazzı var yani benim fikirim ikiside harika keyf verici şeyler ikisine de asla yok demem
Ben anal seks yaşamadım ve anal seks dinimizce uygun değildir ancak oral sekse bayılıyorum deepthroat gibi ama öyle ucundan bir iki kez öperek değil tabi ki
Cevap
26Cevap
Bşr kadın olarak yorum yapayım. İkisindede temizlik çok önemli. Ama çiftler bunu tam olarak yapamıyor.
Kesinlikle değil mi
Sence hangisi güzel
oral daha çok zevk verir ama analda yapmayı seviyorum iki tarafa da zevk veriyor çok
Oral aslında ama ağzına tam alamadıkları için sinir oluyorum
Oral yapmayı seviyorum.
Ama anal da candır kararsız kaldım ama oral diyim.
Ben oraldansa anal yapılmasından daha fazla zevk alıyorum
Seviyorum acımıyor ve oral yapmasından anal daha zevk veriyor tercih yapılcak olsa anal derim
Anal seven biri çıktı sonunda
🤣🤣 Boş zamanlarımda belediyenin vidanjör işinde çalışıyorum hatta
Oralı tercih ederim 😋😋😋
tabiki oral. saatlerce yalamak yalanmak
Ben oral ciyim kesinlikle 😊
İkisinin de yeri ayrı.
Oral seks diyorum açık ara
Oral seks daha kuvvetli oluyor
oral daha pratik her açıdan
ikisi
Hayır, birini seçsen?
öpüşme derim..