Cinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Bana göre kafalar uyuşuyor fakat ten uyumu omadığı düşünülmüş ise alışılıyor herhalikarda alışılıyor. Bunu tecrübe etmiş biri olarak söylüyorum. O kişinin gönlünde tek olduğunuzu biliyorsanız o uyum dediğimiz zamanla gayet net şekilde oluşuyor. Düşünsenize çocukluğunuzda en sevmediğiniz yemek bile en sevdiğiniz yemek haline gelebiliyor. Düşüncelerini yadırgadığınız birini anlamaya başladığınız birini düşünün. Bu da aynı işte. ilişkiyi çok renkli bir hale getirmek sizin elinizde. Yeterki kafalar uyuşsun.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kusura bakma canım ama ben sevgililiğe, sırf seks için sevgililik yapmaya, evlenmeden cinsel ilişkiye gayet karşı bir durumdayım ki dinimizde bunu emrediyor ve evlenmedigib bir kişiyle ilişkiye girmeni yasaklıyor... ben son derece istekliyim ve 3 yıl oldu boşanalı cinsel ilişkiye ihtiyacım var ancak tekrar evleneceğim günü bekliyorum bu durum için
13 Yorumla- +1 yıl
abi dinen bende karşıyım zaten ben yapanlar için diyorum
- +1 yıl
eyvallah abi
- Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı.
+1 yılten uyumunu geçtim kafa uyumu olmalı ilk önce
25 Yorumla- +1 yıl
valla getir alnını öpeyim sonunda biri de şunu fark edip dediki senin ten uyumu dediğin şey kafa uyuşmayınca zaten olan bişey değil kaldı ki haspel kader güzel bi seks oldu kafa uyuşmasa en fazla fb falan olursunuz
- +1 yıl
yani direk zaten insan beyni 3d scanner sistemi gibi insanı tarıyor fakat kafa uyumunu geçipte iş ten uyumuna kaldıysa tüm sorun inanki dediğin gibi fb olurlar. yani acayip şeyler yani
- +1 yıl
öyle kaldı ki kafanın uymadığı kişiye fantezilerin falan ne derece uyuşur yani dimi
- +1 yıl
tabi canım birisi bişiyi sever o sapıkça ve gereksiz bulur.
diğeri sade bir seks ister oldu bittiye gelsin gtümüzü devirip yatalım der
ki ister istemez yani yine teni ziçtiret kafadan başlıyo - +1 yıl
öyle mesela ben kendim dominant taraf olmayı seven biriyim eğer normal seksten çıkacaksak bu nedenle de ben baskın bir kadınla mutlu olamazdım kaldı ki genel olarak ta çekici bulduğum bişey değil ha insiyatif alsın istediklerini söylesin o ayrı ama bana emrivaki yapmaya kontrol etmeye ya da hayatının hatası olacak sadist (fiziksel veya duygusal) işlere girmeye çalışmasın.
+1 yılİradesi zayıf olanın
Aşkıda güçlü olmaz
Amacı belli çünkü aşk bu değil..
bu tip durumları evliliğe
Kadar taşımayan insanlar var
Çözüm bulmak yerine
Herkes mahkeme kapısınamı gitsin
Önce kafa yapısı ve beklenti
Bunları karşılamak gerekir..
Gerisi çözümü elbet bulunur30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılYani elbette anlamsızdır çünkü arada uyum yok bir şey yok ilişkinin doğal olarak hiçbir geleceği yok vs
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIkisini de almim ben ikisinden de çok var kişi yeterli istesin ne sevgisi nede ten uyumu ihtiyacım yok beni arzulayan ve seven çok kişi var ama onlar ne olsada saygısız değiller o yüzden biz o yolları çoktan geçtik canim ya şu an yanımızdakiler daha değerli insan bakmaya kıyamıyor birileride kendini birsey zannedip dursun birazdan misafirim gelicek geçmişi çöpe attım... o kimi kaçırdığına yansın dursun aklıma geldide
23 yaşmı 18ine girecek birimi daha iyi olurlar :)22 Yorumla- +1 yıl
yorum azcık karışık olmuş soruna cevap olarak da ben daha 20 yaşındayım kendimden büyük biriyle en fazla cinsel münasebetim olur (o da olursa yani ) ama kendimden büyük biriyle sevgili olmazdım herhalde.
Cevap sahibi+1 yılNe yapalim be dostum efferim diyim :)
Afferim sana @kartalkuzeyli 😂
+1 yılTen uyumu önemli değil diyenler. Hayatınızda cinsel ilişkiye giremeyeceğiniz biriyle evlenir miydiniz? Zevk almadığınız biriyle yatağa girebilir miydiniz? Hadi bir süre kısa da olsa idare ettiniz, ya sonra? Ten uyumu ve cinsellik olmayan bir ilişki yok olmaya mahkumdur.
He, çok edebiyat seviyorsanız bunu göze alın ve evlenin. Ya da sevgili kalın. Görürüm o zaman aşk edebiyatını.
Sevgi, saygı, sadakat ve cinsellik. 4 temeldir bunlar. Biri yıkılırsa hepsi yıkılır.10 Yorumla
+1 yılRen uyumu yoksa sevgili kalmaya gerek yok ileride sorun olur çünkü yol yakınken medeni bir şekilde ayrılmak
33 Yorumla- +1 yıl
Ten*
- +1 yıl
aferin nerde bırakacağını bilmek iyidir.
- +1 yıl
Aynen abicim
+1 yılkafa yapısı varsa ten uyumuda olabiliyor çoğunlukla ki sevgiliysen seviyorsan çoğu şeyi konuşarak iletişim kurarak halledebileceğini düşünenlerdenim
26 Yorumla- +1 yıl
e tabi anlatırsın böyle böyle falan diye olmayacak işi de zorlamazsın bi yerden sonra
- +1 yıl
karşındaki çaba gösterirse zorlarsın ama o anlatmadan ben nasıl kendimdeki eksikliği giderebilirim zaten birbirimizi orada tanımaya çalışıyoruz dokunarak öpüşerek o yüzden bunda çekinme olmaması gerektiğini açık açık konuşulması gerekiyo derim
- +1 yıl
ben daha yatağa da girmeden bazı beklentilerin konuşulmasından yanayım bir de
- +1 yıl
tabi ki öyle olmalı sınır koyuyosa ki bazı şeyler hariç bence konmaması gerek ama sevmiyorum orama dokunma şöyle yapma derse uzun bir müddet o yatağa hiç girilmemeli zaten :d
- +1 yıl
zaten sınırsız diye bişey yok olan çok nadirdir ki bu iyi bişey de değildir afedersin o sınırlara 3. leri almak tuvalet olaylarına girmek veya kendi kendine şkence ettirmek te var mı derler adama
- +1 yıl
bazı şeyler hariç dediğim şey oydu zaten onlar zaten dahil değil ama şurama dokunma şöyle yapma deyip isteğimide götürürse orası kötü bencede o yüzden konuşmalı diyorum yatağa girmeden önce bile
+1 yılHer şey ten uyumu cinsellik değildir. Bir ilişkide saygı, güven sadakat yoksa ilişkiyi gözden geçirmekte fayda var
27 Yorumla- +1 yıl
pek çok görüşümde aşkın 6 elementin bileşiği olduğunu söylemiştim, sevgi, saygı, sahiplenme, aidiyet, şehvet ve anlayış ve bunlardan 1 tanesi bile eksikse ya hemen gidip bir çözüm bulmalı ya da ayrılmalısınız ki zaten 1 den fazlası eksikse o ilişkiden hiç bir şey olmaz.
- +1 yıl
Orası öyle tabi ama cinsellik en son bakılacak kriter
- +1 yıl
inanır mısın artık bende öyle düşünür oldum çünkü ne olursa olsun insanlar yaşlanıyor ve yaşlanınca da cinselliğin ağım şahım bir kıymeti kalmıyor ayrıca seks dediğin bir kaç saatten fazla sürmeyen bir şey
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
İnsanlar anlık zevkleri için sevdiklerini sürekli aldattılar ama noldu kürkçü dükkanına geri dönmeye çalıştılar
- +1 yıl
bana aldatmayı normalleştiremez zaten kimse bir insanın yapabileceği en aşağılık şey.
- +1 yıl
Cidden biraz önce aldatmayı normalleştirmeye çalışanları gördüm. Millet çıldırmış yemin ederim
+1 yılTen uyumunun olmadığına inanmışsa çiftler evet ilişkiyi sürdürmek anlamsızdır çünkü insan içinde o ten uyumunu yaşamayı merak eder içsel olarak arar. Bu eksiklik olarak kalır tutkuyu aşkı etkiler. Uzun vadede insanı yıpratır.
30 YorumlaAy ne ten uyumuymuş bundan 500 sene önce aşık çiftler ten uyumuna mı bakardı
34 Yorumla- +1 yıl
e öyleydi de devir bu hale geldi bu devirde penis boyundan tut meme büyüklüğü için aldatanlar var onu geç kendisi gibi zırt pırt istemiyo diye aldatan hadi bunları bile geç her gün aynı yemek yenmez diyip mükkemmel bi ilişkisi olsa bile başkalarıyla da yatan çok kadın erkek var bu sitede orada burada ahir zamandayız Allah sonumuzu hayır eylesin
- +1 yıl
Sunu bir anlatamadik insanlara birak o kadar geriye gitmeyi akli uckurunda olanlarin cikardigi bir tabir su anne babalarimiz nasil mutlu evlilik yapmis zamaninda hic dokunmadan demek ki oyle bir aptallik sacmalik yokmus
+1 yılBence anlamsız. Çünkü cinsellik de hayatın bir parçası. Bu uyuşmazsa ilişkiden tat alınmaz.
31 Yorumla- +1 yıl
doğru asıl mesele kimseyi boş yere oyalamamak bence
+1 yılHer şey ten uyumu, seks , cinsellik değildir ama tabiki bir şeyler hissedilmiyorsa veya birbirlerinin istekleri anlayışla karsilanmiyor, çözüm aranmıyorsa tabiki en iyisi ayrılık.
40 Yorumla
+1 yılŞimdi durumu şöyle değerlendirmek gerekiyor. seks ilişkinizde 1. sıradaysa eğer evet ayrılmalı. Ama tercihlerinizde 3. sıradaysa bu çok etkilemez. Duygusal duyguların ağırlıklı olduğu bir ilişkide de ten uyumu çok aranmaz.
20 YorumlaHer şey cinsellikle bitmiyor her sorunun bir çözümü var bence
28 Yorumla- +1 yıl
e tabi ben sorun çözülmüyorsa veya taraflar arasında sorun çözmekle uğraşmayacak kişiler varsa diye diyorum
- +1 yıl
taraflardan biri ilişkiyi açmak veya başkalarını dahil etmek istese?, ağır derece de BDSM ye ilgisi olsa senin olmadığı halde? bir sürü başka içinde pislik içeren şeye ilgisi olsa?
- +1 yıl
bakmaman normal bu sitede çoğu kişi cinsellik sorularında sınırım yok der bu aşağı yazdıklarımın da o sınırlara dahil olduğunu bilmeden, cinsellik dediğin şey evet belki dünyada ki en güzel şeylerden biri olabilirken kolayca dünyada ki en iğrenç ve korkunç şeylerden birine de dönüşebilir o yüzden herkesin sınırları vardır sınırsız biri yoktur varsa da uzun zaman önce tırlatmıştır diyorum ben.
- +1 yıl
yorum yapman bile yeter teşekkür ederim vakit ayırdığın için :D
İki taraf için bunun ne kadar önemli olduğuna bağlı bence ama yine de zor
12 Yorumla- +1 yıl
doğru ben sorunlar çözülüyosa çözmekten eğer çözülmüyosa da bitirmekten yanayım
- Cinsel Yaşam konusunda 385 cevap paylaştı.
+1 yılAbi ya şimdi de başımıza ten uyumu çıktı hfbshvgf ben şimdi nasıl anlicam ten uyumu olup olmadığını jkfdhvhj
30 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 584 cevap paylaştı. Ten uyumu önemli. İki kişi arasında bu anlamda bir çekim ve sonucunda bir uyum yoksa arkadaşlıktan farkı yoktur.
20 Yorumla
+1 yılEvet hiçbir anlamı yok. Arkadaşımla da aramda ten uyumu yok sonuçta. Sevgilimi arkadaşımdan ayıran bir şey olmalı.
20 Yorumla
+1 yılAnlamsız tabii. Arkadaş ol yani. Arada tutku ve istek yok sıkılırsın.
43 Yorumla- +1 yıl
Aslında ten uyumu dan kasıt o değildi senin dediğin şehvet ki onu da zaten çoğu kez dediğim gibi aşkın 6 elementinden 1 i (sevgi, saygı, sahiplenme, aidiyet, anlayış ve şehvet) bu 6 sından 1 tanesi bile eksikse zaten ya en kısa zamanda çözmeye çalışmalı ya da ayrılmalıdır ki 1 taneden fazlası eksikse o ilişkiden 1 halt olduğu da nadir oluyo. Senin dediğin şehvet ten uyumundan kasıt yatakta istenilen şeylerin ortak olması aynı telden çalmak şeklinde.
- +1 yıl
Valla asıl bunların hepsinin olduğu ilişki yok bence. Bunlar hep eksik ilişkilerde. Hepsinin tam olması zor ama insanlar idare edip saçma ilişkilerde kalıyor. Ben direk eksikse yorulmadan ayrılma taraftarıyım. Baş ağrısı ve zorlama çekemem.
- +1 yıl
Ve evet isteklerin ortak olması çok önemli ve bu da bence çoğu çiftte yok. Yani herkes farklı bi şey istiyor. Genelde ezik ve kaybetme korkusu olan taraf da diğerine uyum sağlıyor gibi. Ama iki taraf da güçlü ise kimse kimseyi çekmez yani.
+1 yıl'ten uyumu önemli canım istemezse ruhum da istek olmsz
20 Yorumla
+1 yılTen uyumu herşeydir. Partnerle birbin8 nekadar mutlu edebilirse ilskjlerin sveiyesi okadar iyidir
20 YorumlaEvet, o zaman karşılıklı pişti oynayalım
Onu kankamla da yaparım31 Yorumla- +1 yıl
doğru tabi önce sorunlar için bir çaba sarf ettikten sonra
+1 yılTabii ki mantıksız ya. Normal arkadaş edinmekten farkı ne ki? Sevgililik, dostluğa ek olarak ten uyumu-arzuya dayanır.
30 Yorumla
+1 yılHerhangi bir konuda içine sinmiyorsa anlamsız. Olmuyorsa zorlamaya gerek yok.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Evet çünkü ilişki denen şey bir puzzle gibi ve her şeyden bir tutam olmalı ki o sağlam olsun, bir bütün olsun sonuçta o insanla hayatını paylaşmayı düşünüyorsun elbette ki bu da bir etken
00 YorumlaHer şey cinsellik değil bunu kafanıza sokun cinsellik ten önemli şeyler var ilişkide
10 Yorumla
+1 yılAşk dokunmadan da sevebilmektir
25 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun sen bunu diyorsun elin kızı herifi sırf hergün aynı yemek mi yenir deyip hiç bir cinsel sorun olmasa hatta çok iyi bile olsa gidip aldatıyor aksiyon için (Allah ta belalarını diyorum buradan)
- +1 yıl
Aşağılık karakter onlar 😃
- +1 yıl
@Hakan3595 ben afganistana veya afrikaya falan atalım derdim aslana timsaha yem olsun ya da çatışma dolu dağlarda kalsın da işte elden gelen bişey yok bunun kalkıp reels videolarında veya tik tok videolarında geyiğini yapıyolar.
+1 yılBen sevgili istemiyorum uğraşamam seks için f C K buddy olsun yeterli olur
00 YorumlaAnlamsızdır ten uyumu önemlidir el ele tutuşunca bile belli eder kendisini👍
00 Yorumla
+1 yılten uyumu diye bir şey yok
11 Yorumla- +1 yıl
aslında ten uyumu dedikleri bi çinsel çekim (yani karşında ki senin tipin mi) bir de kafa yapısı ve zevklerin uyması cinsellikte ortak şeyler sevmek
@annesinisevmeyenkız1 hayır elbette sadece tene bakılmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet anlamsız her gün soğuk suyla duş almak gibi bir şey olur arkadaki bağ
00 Yorumla
+1 yılAnlamsız evet. Arkadaş kalmak daha mantıklı.
30 YorumlaKendine eziyet çektirmeye gerek yok anlamsız tabi
20 Yorumla
+1 yılBence ayrılmak daha doğru olur
20 Yorumla
+1 yılUzak durmalı. Kibarca aurilmali
20 Yorumla
+1 yılAynen öyle ten uyumu şart
10 Yorumla
+1 yılTenle alakası yok sevmenin aşık olmanın
22 Yorumla- +1 yıl
aşık olmaktan bahsetmiyorum ilişkiyi sürdürmek diyorum sırf bu sebepten akla hayale sığmayacak işler yapanlar var (Allah ta cezalarını)
- +1 yıl
Hım
+1 yılanlamsız evt
12 Yorumla- +1 yıl
yani insanları boşa oyalamaktan sa yolları ayırmak daha iyidir (ya da daha da kötüsü aldatmak)
- +1 yıl
tabikide
+1 yılolabilir
16 Yorumla- +1 yıl
ayrılmak mı olabilir?
- +1 yıl
evt birbirkerine uygun degikse taraf istemiyorsa konuşsunlar evlenmeden
- +1 yıl
bence hiç evlenmeyi bile düşünmeden direkt yolları ayırsınlar kimsenin başı yanmasın durduk yere
- +1 yıl
hayat arkadaşın karşına çıkar umarım,,
- +1 yıl
inşallah
+1 yılSana yakistiramadim soruyu
02 Yorumla- +1 yıl
sebebini özelden yazayım
- +1 yıl
Lan kizlarin yazdigi cevaplara ben utandim boyle aptal salptal seyler beklemeye devam etsinler nah bulurlar duzgun seven insani sonra erkekler niye sadece cinsellik dusunur niye aldatir falan filan ilk once yataga gecsinler madem bu kadar onemli isin garibi bu ten uyuma sacmaligi furyasina kendini kaptiranlarin duygusal iliskileri en hayvanlardan farki olmayanlar oluyor hahah
Uyum yoksa sonu ayrılık olmalı bence
10 Yorumla
+1 yılTen uyumu yoksa sevgili olamazsın ki zaten 🤔
11 Yorumla- +1 yıl
olursun da sonu tatsız biter genelde
- Cinsel Yaşam konusunda 549 cevap paylaştı.
+1 yılSevgiliyi bulduk da ten uyumu kaldı
01 Yorumla- +1 yıl
boş ver bulma hocam bulunca da çok bi halt olmuyo gereksiz bir ton dert, risk ve sorumluluk
Ten uyumu önemli :)
20 Yorumla
+1 yılEvet ten önemli kardeş
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılAnlamsızdır
10 Yorumla Sevmek lazim
10 YorumlaAnlamsız
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKatılıyorum
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı. Doğru anlamsiz
10 Yorumla
+1 yılÇok haklısın
10 YorumlaÖylelii
10 Yorumla
+1 yılAynı görüşteyim
10 Yorumla
+1 yılHer şey ten uyumu değildir
20 Yorumla
+1 yılÖyledir
10 Yorumla
+1 yılAnlamsız
00 Yorumla
+1 yılEvet
00 Yorumla
+1 yılEvet
00 Yorumla
+1 yılAnlamsız
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılDost kalınır
00 Yorumla
+1 yılAnlamsız.
00 Yorumla- Devamını Gör (8)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım