Cinsel Yaşam Kadında en çekici bölgeler nelerdir? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Kalça ve göğüs demeyin Allah askına Kadında en çekici bölgeler nelerdir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
FakDıSistım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl kalça ve göğüs arkadaşım niye demiyoruz? Başka neresini istiyorsun? Dudaklar mı? omuzlar mı? Baldırlar mı? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Omuzlar fena fikir değil Yorumla FakDıSistım +1 yıl evet geniş ve kalın omuzlar ilgi çekici Yorumla
MartıKaş Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kadını Kadın yapan oraları yoksa göz el kol bacak bende de var 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ulan sen kılık bacağınla kadın bacağınımo kıyas yaptın 😂😂😂 Yorumla MartıKaş +1 yıl Kıl tüy kadında da var biz ağda yapmıyoruz 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Narinlikte sizde var mığğğğ Yorumla MartıKaş +1 yıl yok tabi ki :) Yorumla
senbennn34 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 91% +1 yıl Gozleri bence benim gozlerimm mavi mesela cekici 🙂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Koyu gözler daha vekici ki Yorumla senbennn34 +1 yıl Sana gore oyyke olabilir Yorumla
KTİPİYOZ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl İnce narin sırt ve fit karın gayet hoş ama gözümüz gönlümüz kalça güzelliğinde orası ayrı 0 0 Yorumla
cevher67 Takip Et Guru Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Göğüs kalca haricinde bana en Seksi gelen belirgin bir vajina biraz kabarik hafifte dudaklar disarda olacak tadindan yenmez 0 0 Yorumla
TrueDarkness Takip Et Master Yaş: 42 , eic 72% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. Ayaklar ve elleri de oldukça seksi buluyorum kendi adıma. 0 0 Yorumla
Learnedman Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Fizik olarak düzgün kadınlar beni hep kendine çekmiştir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kadındaki en çekici özellik nedir biliyor musun benim için gözleri ve düşünceleri başka hiçbir şey değil 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Dış görünüş olarak gözler bencede ilk etapta Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne demişler Gözler kalbin aynasıdır gözden sonra ne gelir dersen konuşma tarzıdır konuşma tarzı da gözlerin aktardığı cümlelerdir Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bacaklarının kasıklarıyla birleştiği yerde oluşan çapraz çizgilerrrrrr 🔥 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Onu nerde gördün kanka yaaa oha ya ne çizgisi bende bakayım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Böyle bi hatun göreyim hiç dayanamıyorum direk yürüyesim geliyor. Bak akşam akşam yükseldim senin yüzünden 🔥 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Muhteşem üçgenin iki kenarı işte, hele ki hatunda bikini falan olunca müthiş görünüyor of of Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Ne dememizi isterdin soyle onu diyelim 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Kadında o kadar çok ayrıntılı şeyler var ki göğüs ve kalmadan baska acaba onlarada dikkat cekşyormusunuz onu merak ettim Yorumla samedjackson +1 yıl Erkegin kadini ne olarak gordugune gore değişir seks isteyen erkege gogus vajina ve kalcasan ibaret ama asik olan erkek ise gozlere guluse sohbete karaktere bakar Yorumla Soran +1 yıl Bencede Yorumla
kjhhg793 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl ama orası genel olarak 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Belkide büyük oldukları içindir Yorumla
delidayı0234 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 39% +1 yıl Kalça ve göğüsten başka yer yok gerisi çöp 0 0 Yorumla
romantikseraeri Takip Et Master Yaş: 44 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı. Vala her yeri cekicidir yaa 0 0 Yorumla
Hozee Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 71% +1 yıl Kalça ve memeden başka geriye neyi kalıyor sanki. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Cicikler diyim o halde 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ahahahaja lant Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya ne yapıyım çok seviyorum Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Alt ve üst dudakları. 0 0 Yorumla
confident38 Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. eller ve dolgun dudak 0 0 Yorumla
terenzi Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Birde ten rengi 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Hangi renk Yorumla terenzi +1 yıl Beyaz Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kaş. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ahahah iyiymiş Yorumla ahmetcann16 +1 yıl Öyle :) Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Sırt ve geniş omuz 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Zeka 0 0 Yorumla
Bravissimo Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı. Kılsız kollar. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl yaş kaç senin 0 5 Yorumla Soran +1 yıl 28 niye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hiç öylesine sordum ama daha genç gibi geldin sorduğun sorudan ve sanki olgun erkekleri çekici bulurcasına sormuşun yani içimden öyle geldi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bir kadın neresi güzelse orasını göstermeyi bilmeli aslında sen ne kadar iticide bulsan fizik ön planda gelir Yorumla Soran +1 yıl Daha gencim zaten farkındamısınnnn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yaş aralığından daha genç dedim Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl vajina bence 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka o herkeste var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Herkeste olmayan şeymi var Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Gobegi 0 0 Yorumla
aşkahafız200 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 377 cevap paylaştı. Popoooo 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
kalça ve göğüs arkadaşım niye demiyoruz? Başka neresini istiyorsun? Dudaklar mı? omuzlar mı? Baldırlar mı?
Omuzlar fena fikir değil
evet geniş ve kalın omuzlar ilgi çekici
Kadını Kadın yapan oraları yoksa göz el kol bacak bende de var
Ulan sen kılık bacağınla kadın bacağınımo kıyas yaptın 😂😂😂
Kıl tüy kadında da var biz ağda yapmıyoruz 😂😂😂
Narinlikte sizde var mığğğğ
yok tabi ki :)
Gozleri bence benim gozlerimm mavi mesela cekici 🙂
Koyu gözler daha vekici ki
Sana gore oyyke olabilir
İnce narin sırt ve fit karın gayet hoş ama gözümüz gönlümüz kalça güzelliğinde orası ayrı
Göğüs kalca haricinde bana en Seksi gelen belirgin bir vajina biraz kabarik hafifte dudaklar disarda olacak tadindan yenmez
Ayaklar ve elleri de oldukça seksi buluyorum kendi adıma.
Fizik olarak düzgün kadınlar beni hep kendine çekmiştir
Kadındaki en çekici özellik nedir biliyor musun benim için gözleri ve düşünceleri başka hiçbir şey değil
Dış görünüş olarak gözler bencede ilk etapta
Ne demişler Gözler kalbin aynasıdır gözden sonra ne gelir dersen konuşma tarzıdır konuşma tarzı da gözlerin aktardığı cümlelerdir
Bacaklarının kasıklarıyla birleştiği yerde oluşan çapraz çizgilerrrrrr 🔥
Onu nerde gördün kanka yaaa oha ya ne çizgisi bende bakayım
Böyle bi hatun göreyim hiç dayanamıyorum direk yürüyesim geliyor. Bak akşam akşam yükseldim senin yüzünden 🔥
Muhteşem üçgenin iki kenarı işte, hele ki hatunda bikini falan olunca müthiş görünüyor of of
Ayaklar da çok hoşuma gidiyor. Tabii düzgün ve güzelseler :)
kalça göğüs hariç diğerleri aşırı etkilemiyor çünkü beni
Ne dememizi isterdin soyle onu diyelim
Kadında o kadar çok ayrıntılı şeyler var ki göğüs ve kalmadan baska acaba onlarada dikkat cekşyormusunuz onu merak ettim
Erkegin kadini ne olarak gordugune gore değişir seks isteyen erkege gogus vajina ve kalcasan ibaret ama asik olan erkek ise gozlere guluse sohbete karaktere bakar
Bencede
ama orası genel olarak
Belkide büyük oldukları içindir
vajinası senin neren çekici
Kalça ve göğüsten başka yer yok gerisi çöp
Yüz dudak kalça göğüs bacaklar
Vala her yeri cekicidir yaa
gözleri, saçları, yüzü
Kalça ve memeden başka geriye neyi kalıyor sanki.
Boyun dudak bel ve bakışlar
gözler
ses tonu
mimikleri
bakımlı olması
bence bu kadar.
Cicikler diyim o halde
Ahahahaja lant
Ya ne yapıyım çok seviyorum
Alt ve üst dudakları.
Bana göre çocuksu hareketleri
kirpik ve saç. dudak da olabilir, tabiki gözde var
eller ve dolgun dudak
Birde ten rengi
Hangi renk
Beyaz
yemekte salça kadında g... t.( kalça demedim)
Kaş.
Ahahah iyiymiş
Öyle :)
Sırt ve geniş omuz
Kalça
Kesinlikle göğüsler
Koltukaltı
Ayakları küçükse ve vajinası boynu dudakları
Saclar
gözler 🌼
Burun çene eller heryer önemlidir kadında
tamam , popo ve meme
Yüzü
El boyun elmacık
Zeka
Boynu
İnce bel
Kılsız kollar.
Tabi ki yüzü ve gülüşü
yaş kaç senin
28 niye
hiç öylesine sordum ama daha genç gibi geldin sorduğun sorudan ve sanki olgun erkekleri çekici bulurcasına sormuşun yani içimden öyle geldi
bir kadın neresi güzelse orasını göstermeyi bilmeli aslında sen ne kadar iticide bulsan fizik ön planda gelir
Daha gencim zaten farkındamısınnnn
yaş aralığından daha genç dedim
vajina bence
Ne alaka o herkeste var
Herkeste olmayan şeymi var
Gobegi
Boyun ve bacağın iç tarafı
Kalça ve göğüs
Boyun
Beyin...
İnce bel
Popoooo