Cinsel Yaşam Kızlar, oral seks çok sevmek kızlar için sorun mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Oral seks çok seviyorum partnerimi saatlerce yalamak istiyorum bıkmadan sonra ilişki istiyorum bu durum sizce sorun mu Güncellemeler+1 yıl Oral seks sevenler? Güncellemeler+1 yıl Güncel Kızlar, oral seks çok sevmek kızlar için sorun mu? Cevapla İlişki Soruları Partner Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
sudesiyahseven Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Saatlerce yalayamazsın ki. Buna ne dil ne de vajina dayanır. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben dayanırım da buna dayanacak var mı bilmem yani sonu boşalmayla biter partnerimi yalayarak boşaltırım Yorumla
Hiisslerinsoonu Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 90% +1 yıl Oral sevilmez mi.. Oral candır 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Peki uzun süre oral yapmamı ister miydin Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hayır aksine böyle birini isterim 1 10 Yorumla Elena3435 +1 yıl Hmm 👍🤭 Yorumla Soran +1 yıl Böyleyim gerçekten ve ben bunu gerçekten seven kişiler le tanışmak istiyorum Yorumla Soran +1 yıl @Elena3435 sende seviyorsun sanırım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki yapılmasını ister misin Yorumla Elena3435 +1 yıl Yes Yorumla Soran +1 yıl Neyin yapılmasını Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sana oral yapmasını ister misin Yorumla Elena3435 +1 yıl @gizli üye 🤭😊 Yorumla Soran +1 yıl Oral seks yapmamı ister misiniz Yorumla Soran +1 yıl @Elena3435 tanışalım mı Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl bu çok ciddi bir sorun 0 20 Yorumla Soran +1 yıl Neymiş o sorun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bu Yorumla Soran +1 yıl Sen istemez misin böyle bir şey Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ay yok ecelime mi susadım Yorumla Soran +1 yıl Neden böyle dedin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl her dakika yalanır mı be oğlum Yorumla Soran +1 yıl Her dakika olmasın da her gün olsun hoşuna gitmez mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yok yokkkk istemez Yorumla Soran +1 yıl Bence istiyorsun ama sanki çekiniyorsun yaş kaç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ay yok kocam da böyle bıktım artık sürekli süreklide olmaz ki be anam Yorumla Soran +1 yıl Sen istedikçe olsun seni tanımak istiyorum gel tanışalım pişman olmazsın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl aa deli misin kocam var diyoeum Yorumla Soran +1 yıl İstemiyorsun anladım kusura bakma zorlamaya gerek yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kocamla beraber üçlü yapabiliriz istersen Yorumla Soran +1 yıl Olur nasıl istersen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl başka ne seversin peki Yorumla Soran +1 yıl Kucakta seks çok severim birde yaparken partnerimi zevkten dört köşe etmeyi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kucakta zıplarken göğğsleri emmeyi sever misin Yorumla Soran +1 yıl Off tabikide bu en sevdiğim instegram hesap açsana sahte ordan devam edelim Yorumla Soran +1 yıl Nereye gittin yaz hadi Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Saatlerce yalayamazsın ki. Buna ne dil ne de vajina dayanır.
Ben dayanırım da buna dayanacak var mı bilmem yani sonu boşalmayla biter partnerimi yalayarak boşaltırım
Oral sevilmez mi.. Oral candır
Peki uzun süre oral yapmamı ister miydin
Hayır aksine böyle birini isterim
Hmm 👍🤭
Böyleyim gerçekten ve ben bunu gerçekten seven kişiler le tanışmak istiyorum
@Elena3435 sende seviyorsun sanırım
Peki yapılmasını ister misin
Yes
Neyin yapılmasını
Sana oral yapmasını ister misin
@gizli üye 🤭😊
Oral seks yapmamı ister misiniz