Keşke böyle bir "erkek" olsam?

Türk kadınlarının istediği gibi en az 1.85 boyunda, yakışıklı, geniş omuzlu, büyük penisli vb. özelliklere sahip olmadığım için hiçbir zaman sevilmeyeceğim ve cinsellik yaşayamayacağım; kimse beni istemeyecek çünkü. Türk kızlarının istediği gibi boylu poslu, yakışıklı ve büyük şeyli yani Türk kızlarının deyimiyle böyle "erkekler" varken kim beni ne yapsın? En çok istediğim şey mutlu ve huzurlu aşk evliliği; çocuk da istiyorum ama imkansız işte. Türk kızlarının istediği gibi olan "erkekler" ne kadar şanslısınız l*n. Fakat siz de kızlara iyi davranmıyorsunuz, amacınız onları kullanmak (seks) ve uzaklaşmak, daha doğrusu kaçıp gitmek; sizi gidi korkak **r. Fakat benim gibi tek bir kişi ile gerçek sevgi ve aşk yaşamak isteyen biri böyle kötü genlere sahip olduğu için; siz de kızları böyle kullandığınız için kızların yanından geçsem bana kötü kötü bakıyorlar, dalga geçiyorlar kendi aralarında yani sizin yüzünüzden iyice ben ve benim gibileri kötü görüyorlar. Oğlum, iyi birer insan gibi davranın l*n; biraz karakteriniz olsun. Zaten Türk kadınları, sırf kadın oldukları için bencil, saygısı ve anlayışsızlar; erkeği sevip onlara değer vermiyorlar yani kendi yaşamak istediklerini karşısındakine yaşatmıyorlar veya tam tersi, kendi yaşamak istemedikleri şeyleri erkeklere yaşatıyorlar; onların bu kötü niyeti ve sizin onlara iyi davranmayıp, onları kullanmanızdan dolayı ben ve benim gibi erkeklere karşı daha çok bileniyorlar. Bizim suçumuz ne l*n? Bu a*ına kodumun dünyasına kadınlar ile boylu poslu, büyük penisli ve yakışıklı erkekler gibi biz de bir kere geliyoruz! Bizim de sevilmeye ve zevklenmeye hakkımız yok mu hay a*ına koyim? Bu arada benim dertlerim çoğu insan ve hayvanın dertleri yanında dert sayılmayabilir ama ben de kendi dertlerimden sorumluyum ve bu dertlerim yüzünden abartısız bir şekilde yıllardır sinir, stres ve üzüntü yaşıyorum ama yeter artık ya! Ben de artık mutlu ve huzurlu olmak istiyorum, güvenilir ve iyi bir hanımefendi tarafından gerçekten sevilmek; onun bana aşk duygusunu beslemesini istiyorum. Bunları yaşayabilsem eşim ve çocuklarımın mutluluğu ve geleceği için elimden geleni yaparım ama işte kızlar böyle erkekleri sevmez; en az 1.85 boyunda, esmer, yakışıklı, geniş omuzlu, büyük y*rraklı ve onlara kötü davranıp, onları s*kmek isteyen, onları kullanan erkekleri severler. Böyle adaletsizliğin tee a*cığını patır kütür s*keyim. Teşekkürler.
Güncellemeler
+1 yıl
KizlarSoruyor neden sorumu daha fazla Allah'ın kulu görmüyor?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Keşke böyle bir "erkek" olsam?