Ya ben anlam veremiyorum gerçekten. Bana rahibe terasa mısın? Mezara mi götürcen diyip duruyorlar. Arkadaşlar bir ara o kadar dalga geçti ki sınıfımızda bakıştığım bir çocuk var ona ilişki bile teklif etmeyi düşündüm o derece. Bu durumu yaşayan yalnızca ben miyim. Ne yapmalıyım ki. Olmuyor yani kafama göre biri. Hemen cinsellik isteyen ile de yapamıyorum. Elimde değil
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılSana anormal hissettirmelerine neden izin veriyorsun güzel kardeşim. Bir kere bizim ahlaki değerlerimize göre bunun evlenmeden olması uygun değil. Diyelim ki toplumun geneli beni ilgilendirmez dedin o zaman da kendini değersiz hissettirecek biri ile neden olsun? İnsan ilkleri hiç unutamaz. Tabi ki güvendiğin istediğin bir ile olmalı. Bu kurtulman gereken bir şey değil ki önüne gelenle yapasın.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
millet sana baskı yapıyor diye yapacaksan hiç yapma aptal olma, gerçek aşkı bulunca yeri zamanı gelince olur, herkes her şey aynı olmak zorunda mı? Sen böylesin ve böylede çok güzelsin! Teksin herkesin içinde bir düşün ne kadar güzel 😊
00 Yorumla
+1 yılSen toplumun, insanların dediğine göre yaşarsan burnun b. ktan kurtulmaz. Bakire olmak isteyen olur olmak istemeyen olmaz. Yaptığın şey yanlış bir şey değil sen etrafındaki insanların ne dediğine değil iç sesinin ne dediğine göre hayatına şekil ver.
00 Yorumla
ltfen arkaadaşların dedi diye hiçbir şey yapma. Sen kendini bil. İstediğin zaman hoşlandığın bir erkekle birlikte ol. Eğer kendimi kocama saklarım diyorsan en güzel ve olması gerekende bu
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
36Cevap
O kaşarlarla konuşma onlar zaten iyi ayak değil bacım.. ular senin bu soruyu sorman hata böyle bir şey istemesen sormazdın sende biriyle cinsellik yaşamak istiyorsun ama evlenmeden yapma zina iffetini koru senin aklın var bunu sorman saçmalık boş ver edebinle yaşa şimdiki kızlar çoğu böyle onlara bakarsan oooooo yemedikleri nane kalmamış devir kötü sen boş ver onları
20 Yorumla
+1 yılBoyle boyle o o... lar yuzunden ve o pc erkekler yuzunden kaybediyoruz zaten sizi etkilenmeyin bizle de dalga gectiler yerin dibine gomduler kendimizi hic sorgulamadik asil dogru bu oldugu icin geldik 31 yasina o namussuzlar evlendi bosandi hahah girsinler bir taraflarina dun yedikleri hurmalar bugun tirmaliyor guluyorum dalga geciyorum asagiliyorum son gulen iyi guler kapaklari hayirli olsun hepsinin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoş ver canım onları bnde senin gibiydm esime sakladm kendimi takılma onlara
32 Yorumla
Soran+1 yılDevir çok değişik..
Cevap sahibi+1 yılmaalesef öyle
Bakire olup olmaman tercih meselesi bun da dalga gecilcek bir durum yok boyleleri yüzünden bazı insanlar yapmak zorundaymıs gibi hissediyor o kötü işte
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılsen soğru olanı yapmışsın ve yapıyorsun farkında mısın?
bakirelik dediğin şey üni bitene kadar illa birine vermek zorunda olduğun bir şey değil.
o amip arkadaşlarını dinleme bence. onların akılları şeylerinde işliyor sanırım.00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. zamanı gelince zaten sende o an istersin şuana kadar öyle hissetmemişsin hazır degilsin kimsenin lafına bakma sen
00 Yorumla
+1 yılHerkesin kendi tercihidir, üniversiteye gidiyorsun diye illa milletin üstünden gecmesimi gerekiyormuş?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen aptal mısın lan
Üniversiteye gidiyorumuş bir de
O kadar sene boşuna okumuşsun
Bakiresin veya değilsin, arkadaşlarına niye söylüyorsun, konuşacak başka konu mu yok
En özelini neden herkes biliyor00 Yorumlaboş ver en iyi si onlar seni kendileri gibi yapası var
10 Yorumlayoo herkesin kendi tercihi tabi ki ister yaparsın ister yapmazsın o ne saçma düşünceymiş..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılBiz bozulduk sende bozul kafası erkekler ise onlaeada beraber olma adayı cogaltmak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnlar ahirette vereceği hesabı düşünsün Kuran'da zinayla ilgili ayetlere bak sonları nasıl oluyor dünyada ve ahirette
Sen doğru yoldan ayrılma boş ver onların ne dediğine bakma00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılBu yaşta bakire olman kötü bir şey deği tabiki.
Ama garip yani :) bende olsam sorardım mezaramı götüreceksin diye..00 Yorumla
+1 yılArkadaşlar benide öyle kötü yollara koydular onlara bakma sen
00 Yorumlabakire kız yok artık tabi öyle tepki vermeleri normal
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılKim ne derse desin sen niye takıyorsun herkes yapiyor diye zorunda değilsin ki bosversene
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNe delerse desinler boş ver kafan rahat olur evlenirken sen bakire olmadığı İçin burada soru soran ve nasıl açıklarım diyen bayanların yazılarını okumadın sanırım hiç
00 Yorumlaboş ver ya 😂 bende hala aynı. Böyle daha rahat bence 😂
00 Yorumla
+1 yılNe kadar bacım arkadaşların varmış doğru şeyi yapmışsın ama neden böyle düşünüyorsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılSenin çevren üniversiteye ne amaçla gidiyor? Çok Amerikan Pastası izlemesinler
01 Yorumla
+1 yılHarika ya lütfen sabret ilkler önemlidir ilerde pişman olma
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı. Bana neden anlattıkların hikaye gb geldi buradaki yazılanların yüzde 95 yalandan ibaret
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende 25 yaşındayım üniyi bitirdim hala bakiyim kendini eşine saklaman güzel bişey sakın aptallık yapma
00 YorumlaEn iyisini yapmışsın boş ver onları
07 Yorumla
Soran+1 yılTabiki
Soran+1 yılYok be ne alaka. İşte herkes böyle sorular soruyor ve inanamıyor
Soran+1 yılYok ya yapmadım. Sadece bazen istiyorum bacak arama yastık alıyor sürtüyorum onun dışında bir şey yaptığım yok. Yapmalı mıyım
+1 yılÜnive vermeyemi gidiyorlarmış mk
10 Yorumla
+1 yılHadi canım gerçekten mi
00 YorumlaSırf bunun için yapılmaz
00 Yorumlaunıversiteler seksin master i oldu ztn
00 Yorumla
+1 yılbacım ve güzel kardeşim kulak mı asıyosun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılTakma onları doğrusu bu
00 Yorumla Çok takılma boş ver gitsin
00 YorumlaSeni tebrik ederim yapmak zorunda değilsin ki
00 Yorumla
+1 yılBi görseydik seni keşke
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılöyle kolay teslim etme zaten.
00 Yorumla
+1 yılHaklılar en güzel dönemi kaçırmışşsın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. ne güzel okulu bitirebiliyorsun
00 Yorumla
+1 yılBakire mi kaldı bu devirde cidden ya kurtulsana
00 Yorumla
+1 yılSacmalamislar s... İçin s... Mez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTroll yapma ya
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyıp ve desene
00 Yorumla
+1 yılarkdaşların rspu
10 Yorumla
+1 yılBakma billete sen
10 YorumlaNerde yaşıyorsun ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılne okuyin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Üniversite son sınıftayım ve bakire bitiriyorum. Arkadaşlarım dalga geçiyor, normal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat