Erkekler neden seks yapınca kadına daha iyi davranıyor?

Bunu yapan erkekler ama sonra kadinlar suçlu oluyor. Kadinlar seksi istekelrini yaptırmak icin falan kullaniyorlar diye. Iyi de bunu saglayan siz erkeklersiniz. Yaklasik 10 gun kadar esimle seks yapmıyorduk. Dün gece beraber olduk.

Normalde pazar gunleri tek dinlenme ve uyku günüm diye bir yere cikmak istemez. Evde pinekler. 12 ye kadar uyur. Bugun 9 gibi kalktı. Beni de kaldırdı. Hadi pazar kahvaltisina gidelim dedi. Yolda durdu bir sey alacagim diye indi arabadan. Elinde ciceklerle geldi bana verdi.

Gittik guzel bir mekana, sandalyemi falan çekti. Kahvaltımızı yaptık. Sonra kahve ve tatli ister misin dedi. Olur dedim. Kahvemizi tatlımizı mı aldik guzel bir parkta oturduk, kahvemizi ictik, tatlimizi yedik.

Yani bilmiyorum insan kendini kötü hissediyor. Şu açıdan boyle hissediyorum bu yaptigi seyleri bana, karakterime degil de ona sunduğum bedenime yapılmış gibi. Yani dun yapmasak bugün boyle olmazdı. Icinden gelmis olabilir, belli ki rahatladı cinsel olarak farkındayım ama seks yaptıktan sonra boyle seylerin denk gelmesi üzüyor açıkçası.
Erkekler neden seks yapınca kadına daha iyi davranıyor?