oturuyoduk piknik alani gibi biyerde fazla insan yoktu. bana eli hep belimdeydi arkamdan sarildi bunu zaten hep yapiyodu ama sonra gogusume eli gidince yapma napiyosun dedim bana hadi hadi biliyoruz turbanlilari naz yapma dedi bana resmen o an bisey diyemedim utandim elini itirdim biraz sadece eve gelince o lafi kafama cok takildi. sizcd bu cocugun amaci ne neyi demeye calisti?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Resmen saçmalamış. Yani sanki türbanlılar da çok istiyorlar da utandıkları için yapmıyolar anlamında demiş türbanlı da olsan açıkta olsan kadınsın senin de tam bir isteğin olacak ama böyle bir laf kullanması saçma. Ben senin yerinde olsam lafı yapıştırırdım
02 Yorumla
Soran+1 yılo an zaten sinirlerim bozuldu ama utandim o an bisey diyemedigim icin kendime sinirliyim zaten
En İyi Cevaplar
+1 yılAdam açık açık demiş türbanlısın ama yaşamadıgın şey yok biraz da benimle yapsan ne olur demiş en kısa zaman da ayrılık çanları çalar yoksa istediğini alıp seni bırakır arada sevgi yok
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
19Cevap
+1 yılFazla türbanlı p. rnosu izlemis, tuebanlilarin onda bıraktığı izlem orada gördüklerinden kaynaklı olarak istekli oluşu tuebanlilarin,, kafana takman gerek zaten, eğer senin oyle5bir niyetin yoksa tabi
02 Yorumla
Soran+1 yıldusunmeden konusuyor zten anlik icinden geceni hemn disa yansitti keske icinde kalsaydida ben bilmeseydim en azindan :(
- +1 yıl
Bilmen daha iyi olmuş aslında, esas düşüncelerini görmüş oldun, sana karşı ön yargılı
+1 yılBiliyoruz türbanlılari ne ya açık açık niyetini belli etmiş çok iğrenç bir şekilde
01 Yorumla
Soran+1 yılama normalde cok iyi birisi o anlik seyle laf etti bence maaleseffnapicami bilemedim:(
+1 yılTürbanlı lar daha istekli daha kaşar olur demek istemiş seni tanımamış biri bence arkadaşlığı kes
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılTürbanlılar dahaçok seks yapar istekli olur ister demiş
Bencr çok yanlış sakat bir düşünce00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. kötü bi ima. icinde ic camasiri yoktur veya turbanlilar azgindir demeye calismis :(
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAçık açık sana yollu demiş afedersin de karakteri sağlam arkadaş
06 Yorumla
Soran+1 yılHayirrrr yaaa oyle dese ya da dusunse niye benle uzun zamandir. sadece yanlis cumle kurdu anlik hevesle
Cevap sahibi+1 yılAzıcık mantıklı düşün soruyu soran sensin görüş belirten ben
Sen kendin yazmışsın hadi hadi türbanlıları biliyoruz dedi diye
Soran+1 yıl
tamam evet oyle bi cumle kullandi ama tmamen sakalasma adina kotu niyetli oldugunu dusunmuyorum
Cevap sahibi+1 yılTamam kardeşim sen aynı bu düzende git ✋
Soran+1 yılButun morelimin daha da icine ettiniz zaten
Cevap sahibi+1 yılKardeş sen görüşlerinizi merak etmiş sormuşsun bende soruna cevap verdim
İstersen dene gör 😉
+1 yılTürbanlılar daha istekli oluyor. İyi anlamda demiş çocuk. Böyle yirtacaksin üstünü. O utangaç halleri acayip tahrik ediyor beni. İyisin iyi.
13 Yorumla
Soran+1 yılCidden boyle mi dusunuyosunuz bu da ilginc
- +1 yıl
Evet. O yapma etme diyip naza çekmeniz bitiriyor bizi. Yatakta bağlayıp kufrede kufrede yapmak lazım aslında sana. Tüm o içindeki şehvet ortaya çıksın. Yuze boşanılmasıni ister misin? Ya da tasma takılıp gezdirilmeyi
- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılAdam sana resmen türbanlı irispu demek istemiş amacı belli
02 Yorumla
Soran+1 yılne alaka ama oylr biri olmadigimi biliyor o an saddce kendi hevessi icin bence:((benim hakkimda kotu dusundugunu sanmiyorum
- +1 yıl
Adam senin türbanına inanmamış hem soru soruyorsun hem gerçeği yazınca ne alaka diyorsun. Adama toz kondurmayacaksan niye soruyorsun?
+1 yılYani yanlış bi şey sen o mutlu olsun diye izin verip okşatman onun öyle denesi ayıp. Emme vs oluyo muydu
01 Yorumla
Soran+1 yılhayir olmadi oyle bisey
Cinsel Yaşam konusunda 956 cevap paylaştı. Amacı neysi sence? Gögüsüne dokunmasından nei istediğini heralde anlayabilirsin
00 YorumlaSlkseydi yanlışlıkla slkti mi diye sorucaktın
02 Yorumla
Soran+1 yılne alakasi var ya burada belki fikri olabilen degisik bakis acilarini herkes benim gibi mi dusunur diye sordum
+1 yılNamuslu ayağı yapma demiş işte
04 Yorumla
Soran+1 yılOfffff
- +1 yıl
Görüşmeyi kes yani ne için senle Ortada
Soran+1 yılama ciddi dusundugunu surekli belirtiyor cok iyi biri aslinda surekli beni simaartir hediyeler vs alir simdi boyle diyince hic beklemezdim o yuzden hem uzgunum hemde sinirli:(hemen iliskimizi bitirmek istemiyorum.
- +1 yıl
Bitirmesen ilerisi olur
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeninle oynasmak iste biraksaydin ya ne var bunda ya
04 Yorumla
Soran+1 yıl7 aydir bulusuyoruz zaten her seyin siniri var o siniri o da farkindaydi ama gecen gun dediklerinden sonra butun guvenim bitti:(
Cevap sahibi+1 yıl7 ay yuh 7 ayda ben olsam var ya
Soran+1 yılNe yapicaktin simdide o kadar uzun durabilmesine mi sasiriyosun
Cevap sahibi+1 yılValla ben seni yatağa atardim açıkçasi
- Cinsel Yaşam konusunda 865 cevap paylaştı.
+1 yılSen başkaları ile yapmışsındır a çıkar söylediği.
08 Yorumla
Soran+1 yılne alaka yaa beni kac aydir taniyor biliyor
- +1 yıl
Sende onu kaç aydır tanıyor biliyorsun ama işte yaptığına şaşırmışsın. Yaşın kaç bu arada?
Soran+1 yıl20
- +1 yıl
Söylediğinden seninle ne yapmak istediği belli. Onun yaşı kaç?
Soran+1 yılo 25 yasinda
- +1 yıl
Sen onun geçmişini biliyor musun?
Soran+1 yılbiliyorum boyle seyler yasayan biri degil ki kendiside muhafazakar aileden yani onunda nikahsiz hicbisey yasamak o da istemez
- +1 yıl
O iş öyle olmuyor hanımefendi.
Kaşar demek istemiş sana namuslu ayağı yapma demiş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 612 cevap paylaştı.
+1 yılNe diyecek daha. güzelsin demiş resmen
00 Yorumla
+1 yılNe mal sevgilin var ayrıl ondan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOha seni seks objesi olarak görmüi
03 Yorumla
Soran+1 yılsevdiginden olamaz mi
Cevap sahibi+1 yılHadi hadi biliyprız türbanlıları ne demek? Allah askına ya ne sevgisi
Soran+1 yıltamada sakalasma da olabilir yaa
- Cinsel Yaşam konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılTürbanlı olup verenlerde var demeye getirmiş lafı
00 Yorumla
+1 yılseks yapin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılDirek ayril
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım