Nisanlimla guzel bir iliskimiz vardi daha dogrusu ben oyle sanmisim. Oper koklardi daha fazlasina izin vermezdim. Evine cagirdi ailesi koydeymis. Konustuk biseyler yedik. Yakinlasti opustuk. Sonra elleri esarbima giysilerime felan gitti. Mudahale etmek istedim edemedim fena oldum. Opusurken ne var ne yoksa soydu bisey yapamadim. Ciscibildak kalinca biraz uzerine dustum opustuk soyundurdum bisey demedin demek ki daha once de baskasiyla bu seviyeye gelmissin dedi. Sacmalama dedim ki sacmaydi. Ben artik seninle ciddi dusunemiyorum biraz ara verelim kararsizim dedi giyindirdi taksi cagirip gonderdi. Bu kopeklik degil mi
Güncellemeler
+1 yıl
Guncel
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar Ne Diyor
Çok mu arıyorsunuz bu erkekleri? Bir daha sakın ama sakın hiçbir şekilde iletişime geçme.
Sevmistim umut vermisti cok pismanim
Gerçekten tam bir şerefsizmis yakinlassan suç yakinlasmasan suç boş ver umursama köpek gibi geri döner
Pisman etmek istiyom onu. Madem ciddi degilsin niye soyuyorsun😔
Emin ol iki gün sonra kürkçü dükkanına döner o zamanda sen yüz verme
Paspas etmek istiyom cani yansin
Bak sana şöyle söyleyeyim şu an onun peşinden koşarsan kendini iyice bir şey zanneder kendini geri çek umursamiyormus gibi davran ailelere soylendimi peki nişanı bozduğu
Yok birsey demedi ama bozulacak gibi sebebi de kendimi koruyamamammjs
Ayak yapıyor gerçekten sinir bozucu bir adamla nisanlanmissin. Konustun mu peki olaydan sonra inşallah arayıp mesaj atmamissindir iyice gotu kalkmistir
Birsey diyemedim zaten sok oldum. Giyindim taksi cagirdi soguktu
Kaç gün oldu bu olaya
Gectigimiz cumartesi yani sekiz gun bugun
O günden beri hiç konusmadiniz mi
Yazdim sadece bir kere ne yapiyorsun diye iyiyim dedi o kadar bisey konusmadik baska
Seni etkilemek istemiyorum ama böyle olmaz.( Bitirmek gibi bir niyetin varsa bitir de kurtulalım sana güvenip inandığım için aşırı pişman oldum bana güvenmeyen bir adamla ben bu yola çıkmam gerçek yüzünü görmüş oldum tesekkurler ) yaz gönder kendi kaybeder o olmazsa bir baskasi olsun kimse bulunmaz hint kumaşı değil.
Dogru diyorsun ama cok kararsizim
Kararsız olacak bir şey yok sana inanmayan ve zerre güveni olmayan biriyle nasıl devam edeceksinki gözüyle görmüş gibi sana karşı öyle konuşması normal mi? namus sadece kadında değil kendine bakmış mi peki hiç o allah bilir kac kişiyle birlikte oldu sorsan namus bekçiliği yaparlar
Sana kalmis bir şey hayat senin hayatın hayırlısı olsun hakkında iyi günler
Haklisin aslinda kararli olmaliyim