Saçmalama ya olur mu öyle şey tatlı suratın varda nolmuş kötü bir şey değil bu. Ben de güzel bir kız değilim kimse sevmedi şimdiye kadar ancak bu hep böyle olacağı anlamına gelmiyor ya biri mutlaka sever kendini bu kadar olumsuzluğa kaptırma
Ya birak Allah aşkına, sen çirkin olsan bile hep ilgo alırsın erkeklerden ben alabilir miyim kızlardan, saçma sapan şeyler yazip durma, kadınlar maskülen tipli erkek sever asla minyin erkek sevmezler
Öfkeliyim ve öfkeli olma hakkına da sahibim, yaşadıklarımı bilmiyorsun dünyanın belki de en naif insanlarından biriyim ama çıldırma noktasına geldim bu yalan laflardan, yaşadıklarımı bilmiyorsun ve kısa olduğum için sevilmedim, KISA olduğum için tek sebebi bu. Karaktere falan bakan da yok, öyle olsa tek derdi kızla aldatmak olan erkekler sevilmez
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Allah’ın sevgili kulisin demek gğnajtan kurtuldun
Kes sesini bacım. cu çocugu
Zavallısın kalbinin kötülüğü boyuna yansımış
Koti olan sensin, dalga geçiyorsun benimle
Vurma canımı yakıyorsun...
Boyun kaç
Ve kalmak zorunda değil, normalden kısa bir tanıdığım var peşinden çok kız koşuyor
172 boyum, o cocuk ds muhtemelen ultra mega seviyede yakışıklıdır
Kısa erkek anc açık aşırı yaksikliysa sevilir yoksa işi bitmiştir
Arkadşaım 168 falan ve öyle aşşırı yakışıklı da değil
Saçmalama ya olur mu öyle şey tatlı suratın varda nolmuş kötü bir şey değil bu. Ben de güzel bir kız değilim kimse sevmedi şimdiye kadar ancak bu hep böyle olacağı anlamına gelmiyor ya biri mutlaka sever kendini bu kadar olumsuzluğa kaptırma
Ya birak Allah aşkına, sen çirkin olsan bile hep ilgo alırsın erkeklerden ben alabilir miyim kızlardan, saçma sapan şeyler yazip durma, kadınlar maskülen tipli erkek sever asla minyin erkek sevmezler
Sana iyi yaklaşan birine saçma sapan şeyler yazma diyecek kadar kaba olduğun için kimse sevmiyor seni belki de. İyi geceler
Öfkeliyim ve öfkeli olma hakkına da sahibim, yaşadıklarımı bilmiyorsun dünyanın belki de en naif insanlarından biriyim ama çıldırma noktasına geldim bu yalan laflardan, yaşadıklarımı bilmiyorsun ve kısa olduğum için sevilmedim, KISA olduğum için tek sebebi bu. Karaktere falan bakan da yok, öyle olsa tek derdi kızla aldatmak olan erkekler sevilmez
Öfkenin sebebi ben olmadığıma göre bana bunu yansıtma hakkın yok. Aynen çok naif birisin çok belli
Yalan laflar diyorsun bir de :D yalan olsa burada anonim bir yerde bunları söylemem bile