Cinsel Yaşam Sevgilimi arzuluyorum ama yanlış geliyor yanlış mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 cidden aşırı arzuluyorum gel şunu yap diyesim geliyor ama çok utanıyorum. Normal mi onu arzulamam... Sevgilimi arzuluyorum ama yanlış geliyor yanlış mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
toucem Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Hani sevgilin ya sevgiliyle sevisilir ya ondan dolayı normal. Ama gidipde ne yasican o senin bildiğin iş 0 0 Yorumla
Frankie34 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 547 cevap paylaştı. Robot değilsen eğer. Evet normal. İnsanlar karşı cinsi arzular. Kodlama yapılmadin yani 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sevgiline diğer erkeklere karşi hissetmedigin şeyler hissetmen anormal degil. Dini anlamda yanlış tabi git seviş diyemem 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet insan anatomisine ve fizyolojisine göre gayet normal bir durum 1 0 Yorumla
aşkahafız200 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 377 cevap paylaştı. Normal aranızda güven olduğu için bence söyle derim 0 0 Yorumla
lonewolf_3406 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Çok normal ne yapmasını istiyosun mesela? 0 6 Yorumla Soran +1 yıl lütfen 31ini başka yerde çek Yorumla lonewolf_3406 +1 yıl Onu hatunlara yaptırıyorum saol :) böyle soruya böyle cevap alırsın Yorumla Soran +1 yıl kusura vakma da ne yapmasını istediğim beni ilgilendirir seni degul Yorumla lonewolf_3406 +1 yıl Sevgilini arzulaman bizi ilgilendirir mi peki hanımefendi? Yorumla Soran +1 yıl Ben soru olarak paylaştım. Sen ise yorum olarak. Aynı şey değil. Yorumla lonewolf_3406 +1 yıl Peki hanımefendi. Keyifler nasıl Yorumla
MoRTeamRFB Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 60% +1 yıl Niye yanlış olsun ki ne sacmaliyorsunuz arkadaş ya 0 2 Yorumla Soran +1 yıl yanlış geliyor dedim haberi yok sonuçta belki rahatsız oluyordur... Yorumla MoRTeamRFB +1 yıl Ben daha rahatsız olacak erkek görmedim sen gördün mü hiç? Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Oldukça normal 0 0 Yorumla
bilmeyen_bir_adam Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Niye yanlış gelsin normal herkes arzuluyor 0 0 Yorumla
HardAktif Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Normal tabi, kimi arzulayacaksın ondan başka 0 0 Yorumla
MartıKaş Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sevgilin tabi ki normal 0 0 Yorumla
Donfalcone Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Daha basit formülü vsr 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sadece onu mu dürüst ol 0 3 Yorumla Soran +1 yıl evet onu sadece Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İnanmıyorum Yorumla Soran +1 yıl tamam Yorumla
auraventi Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. degil 0 0 Yorumla
rmznonur Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Gayet normal 0 0 Yorumla
Gozdediyin Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Öf niye yanlıs olsun 1 2 Yorumla Soran +1 yıl taciz gibi hissediyorum Yorumla Gozdediyin +1 yıl Tedavi olmalısın Yorumla
aliakarrr Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Başka kimi arzulican 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Hani sevgilin ya sevgiliyle sevisilir ya ondan dolayı normal. Ama gidipde ne yasican o senin bildiğin iş
Robot değilsen eğer. Evet normal. İnsanlar karşı cinsi arzular. Kodlama yapılmadin yani
Sevgiline diğer erkeklere karşi hissetmedigin şeyler hissetmen anormal degil. Dini anlamda yanlış tabi git seviş diyemem
Evet insan anatomisine ve fizyolojisine göre gayet normal bir durum
Normal aranızda güven olduğu için bence söyle derim
Çok normal ne yapmasını istiyosun mesela?
lütfen 31ini başka yerde çek
Onu hatunlara yaptırıyorum saol :) böyle soruya böyle cevap alırsın
kusura vakma da ne yapmasını istediğim beni ilgilendirir seni degul
Sevgilini arzulaman bizi ilgilendirir mi peki hanımefendi?
Ben soru olarak paylaştım. Sen ise yorum olarak. Aynı şey değil.
Peki hanımefendi. Keyifler nasıl
Niye yanlış olsun ki ne sacmaliyorsunuz arkadaş ya
yanlış geliyor dedim haberi yok sonuçta belki rahatsız oluyordur...
Ben daha rahatsız olacak erkek görmedim sen gördün mü hiç?
Utanılacak bişi değil arzulaman
Oldukça normal
Niye yanlış gelsin normal herkes arzuluyor
Normal tabi, kimi arzulayacaksın ondan başka
Sevgilin tabi ki normal
Daha basit formülü vsr
Utanma zevk almaya bak
Sadece onu mu dürüst ol
evet onu sadece
İnanmıyorum
tamam
Amca oğlunu arzulamayacağına göre gayet doğal