+1 yılSanırım sinir olan biri çıkmaz. Harika bir his. Tarifsiz. Hem huzur, hem arzu istek.. Hele ki sabah sen uyanmışken bacak arana gömülmüş bir adam görmek🤤 Üstelik bu adam sevdiğin adamsa.. Gerçekten çok güzel bir his.. Yaşandı ama sürmedi😂 Olsun ona da sükür😂
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBeni aşşırı mutlu ederdi. Altran gelen güzel ama huylu bir hisle uyanıyorsun kötü bir şey olması mümkün değil. Eğer sevgilim veya partnerim her kimse bana günaydın ödülü olarak oral seks yapıyorsa bilirim ki beni çok seviyor ve arzuluyor. Ben de onun hislerine karşılık olarak oral seks yaparım kendisine. Ne güzel olurdu da işte, hayaller hayatlar...
10 Yorumla
Ben zaten her sabah buna hazır şekilde uyanıyorum. Penisimde hissedeceğim ıslak ve sıcak dudaklar güne keyifle başlamama sebep olur. Karşılığında onuda harika bir oral seks bekliyor olacaktır.
20 Yorumla
+1 yılSadce öperek uyandırması yeterli olur..
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler ♥️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
92Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılSelam gadası 🙃
Oral seks yaparak kaldıran kadın baş tacı edilir.20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılmutlu olurum tabi ki
10 Yorumla
+1 yılGenel olarak oral çok seviyorum uyandırmak ta mutlu eder uyandırılmakta her sabah sexle uyandırılmak çok hoşuma gider
190 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılNapiyorsun sen bacak aramda doymadin mi sabaha kadar kesicem sonunda vericem eline 😄
Mutlu eder tabi🤤140 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılMutlu eder aslnda sadece öperek günaydn demesi bile mutlu eder ya yeter ki yanmda olsn
110 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u +1 yılGenel olarak uyandırılmak hiç hoşlaşmadığım bi durum. Bacaklarımla boğarım ahahahejajdu
513 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂😂
- +1 yıl
😛😛😛
- +1 yıl
Seni uyandırmak için çok hain planlarım vaaaar ve hiç biri kesinlikle romantik değil 🤣🤣
- +1 yıl
Lan kahve bilerek mi yapıyorsun 😅 Yanlış anlaşılmalara yol açmayalım
- +1 yıl
Pffft bunlar evlenmis mi lan yoksa mi derler? Kimin umrunda 🤣 şöyle sen uyurken buz gibi bir kova soğuk suyu boca etmek hiçte kötü bir fikir değil 🤣🤣
- +1 yıl
Çok hainsin olm :D
- +1 yıl
Mehter marşı eşliğinde uyanmaktan iyidir bence puhahaha
- +1 yıl
@SadeTurkKahvesi00 seni çok pis döverim Laaan :D
- +1 yıl
Zırhı sipariş ettim be canısı :D
- +1 yıl
Ha iyi ettun sen onuu 👊👊
- +1 yıl
Ama hani sen hanfendulugundan ödün vermiyorduun noldu ahajahaha yok can öyle manyakliklar yapmazdım ya da yapardım emin olamadım :D ama her sabah kahven yani başında olurdu ✌️
- +1 yıl
Ah ya :D bak kahve kokusuna hemen uyanırım
- +1 yıl
Bilirsin. Biliyorum 😌
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence kimseye banyo yapmadan duş almadan o şeyi yapmayın 😣😖🤢
110 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKarşıdaki bön bön bakmayacaksa çok hoşuma gider ve güzelde yaparım
91 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdiye kadar oral yaparak beni uyandiran hiç olmadi ama beni çok mutlu ederdi ve oraldan sonra hahvaltı öncesi güzel ateşli seks çok iyi olurdu🔥♥️
20 Yorumla Beni mutlu eder baskasini bilmem ama ben mutlu olurum sahsen ustumede uzansin boyle o an dahada sicak olsun
10 YorumlaUyandirilmaktan çok uyandıran taraf olmak hoşuma gidiyo ve bundan da acayip zevk alıyorum. Oral bu işin olmazsa olmazi
10 Yorumla
+1 yılOral sapkinliktir yoldan cikmisliktir yapan insan degildir ese bile yapilmamali yapanlar da virus bakteri mantar kapsin hastaliktan gebersin
10 YorumlaSinir eder çünkü ben bu duruma rıza göstermeden bu yapıldığı için tecavüzdür.
20 YorumlaSeninde aklın fikrin hep seks yaa hep girdi çıktı😂😂😂 illa şeytana uy diyorsun
20 Yorumla
+1 yılHiç olmadı bilmiyorum düşüncesi mutlu edebilir herhalde
20 Yorumla
+1 yılBaya mutlu eder ya daha once yasadigim bisey cok guzel oluyo
10 Yorumla
+1 yılsevgilim tarafından yapılıyorsa çok hoşuma gider aksi taktirde kırıcı olurum
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı.
+1 yılSabahları biraz enerjik oluyorum sanırım mutlu ederdi.
10 Yorumla Muhteşem olur. Ucunu emsin. Ellerini kullansın. Baştan sona dillesin. Sonunda bombayı patlatsın.
10 Yorumla
+1 yılHer sabah böyle uyandırılsam bir kez gıkım çıkmaz, ama ben de öyle uyandırmayı severim
10 Yorumla
+1 yılBilmiyom
Işe gidiceksem mutsuz edebilir
Uykum gelir işte11 Yorumla- +1 yıl
Bende hem gururumdan vazgeçmemek
Hemde karıyı yormak için
Boşalmam ağzı uyuşur
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılNiye sinir etsin aksine daha güzel motivasyonlu keyfle uyanma olur sonuçta güzel bir eylem
10 Yorumla
+1 yılEğer aniden irkilerek uyanmama sebep olursa çok sinirlenirim
10 YorumlaHer sabah komuta zinciri ayakta oluyor. Mutlu olmaması için kalkmaması lazım 😃
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılMutlu eder de, 17 yıl evliydim, bir kez bile öyle uyandırılmadım.
10 Yorumla Sabah sert olur olabilir onunla başlamak değişik bir güne başlamak olur.
10 Yorumla
+1 yılBana yapılması sinir edebilir. Sinirlenirsem fenasi-kerim😂Ben eşine yaparım
10 Yorumlamüthiş bir zevk olur. zaten her sabah benden önce uyanması dayanılmaz oluyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence güzel, bu şekilde uyandırmak isterim..
Tabi uyandırılmak da...140 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüncellemeni yaptık bazen direkt içerdeyken uyandırdık ama halen şu oral yapılarak uyandırılmadık hep dövlet çalışıyor millet uyuyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen sinirlenirim. Uykumun bölünmesi hele de seks için nefret nefret nefret
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılSabah sabah kimse yapmaz omişi boşuna çene yormayın
20 Yorumla
+1 yılSinirlenirim dur da uyuyalım mk
80 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen evli olsaydım eşime kıyamazdım ama o bana yapmak istese de yadırgamazdım sanırım...
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılCok heyecan verici olur zaten her sabah kazik gibi ayakda uyurken usul usul agzina alabilir hergün sira sira yapilabilir
10 Yorumla Çok harika birseydir ilk başlarda alışmak sorun olur bir anda sıçrama dürtü olur sonraları alisirsiniz
10 YorumlaMutlu eder tabiki ama ben partnerime yapmak isterdim her sabah yeterki o bıkmasın ben bıkmam
10 YorumlaBen hep o günlerin hayalini kuruyorum yaş * suyu içerek güne başlamak ne hoş olur
10 YorumlaMutlu ederdi galiba
110 Yorumla
+1 yılUyanırken onu orada hissetmek güzel olurdu
30 YorumlaMutlu eder.
90 Yorumla
+1 yılSinir edecek erkek tanımıyorum ben
20 Yorumla
+1 yılTabikide mutluluktan uçarım
20 Yorumla
+1 yılDefalarca uyur yine uyandırılmak isterim😉
20 Yorumla
+1 yılTabii ki mutlu eder😄
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılmutlu eder uçarım havalara 😍
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı.
+1 yılBöyle saçma sapan icatlar çıkarmayın
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılkendın sormus , kendın gaza gelmıssın :) :) sakin
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 346 cevap paylaştı.
+1 yılSonsuz mutluluk , her sabah olsun lütfen.
10 Yorumla ahh ah harika bir duygu ya
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Oralsız uyandırmak sinir eder beni
10 Yorumla
+1 yılolmayacak hayaller kuruyorum şu an sağolasın
11 Yorumla- +1 yıl
Mutlulukta ne kelimee
- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılMutlu edeer ben parneelerime bunuhep yaparım
10 Yorumla sadece düşünmek bile sinir ediyor
10 Yorumla
+1 yılBeni çok mutlu eder 😘
10 Yorumla
+1 yılMutlu eder tabikide.
Haydar Dümen in dişisi10 YorumlaBeni mutluluktan havalar uçurur.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 355 cevap paylaştı.
+1 yılMutluluğun tek adresi
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yılMutlu eder tabiki, harika bir şey
10 Yorumla Mutlu olana kadar yapardım fndmkskdmd
10 Yorumla- Devamını Gör (55)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat