Bi kadın bana aşırı bi şekilde yürüyor profesyonel kort tenis oynuyorum benden ders falan istiyor 20 yaşındayım kadın 40 küsür yaşlarında ama yaşına göre güzel ben yaşında kızı var benimde kızı hoşuma gidiyor ama kızı sert biri annesinden utanıyor gibi kadında numaram var dersimiz vardı kahvaltıya davet etti kızım yok gel istersen yazdı gitmedim o gün bana daha çok yaklaştı aşkım bebeğim gibi şeyleri çok kullanıyor sadece bana karşı başka erkeklerde var ama onlara karşı böyle değil aslında çok gitmek istedim utangaç yapım var yaşı benden büyük olduğu için daha çok utanıyorum kadının bu hareketleri hoşuma gidiyor birliktelik yaşarım ama kadından uzak kalıyorum bundan dolayı nasıl aşabilirim bu durumu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılMerak etme kadın belli noktadan sonra seni sıkıştırır zorla yapar. Cinsel çekimde yaş olayına katılmıyorum, erkeklerin çoğu için zaten farketmez. Olaya bir de şu gözle bak olgun görüşlüsündür bir de tipin bşraz olgun gösteriyordur ya da baby facesindir falan.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
4Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılpedofilinin erkeği kadını yok yanlış bişey bence kızı seninle aynı yaşta ve o kız hoşuna gidiyo ayrıca aynı çevrede bulunuyosanız bu duyulablir bunları bi değerlendir 3-5 dakkalık zevk için pişman olma
07 Yorumla
Soran+1 yılSugar mommy olayını bilmiyor musun kanka acunda kızı yaşında kadınla evli
Cevap sahibi+1 yılacunun kızı yaşında biriyle evli olması bunun normal olduğu anlamına gelmiyo
Soran+1 yıl18 yaş altı olsam pedofili olur ama kendi isteğim pedofili ile alakası yok bunun
Cevap sahibi+1 yıl18 altı olunca yasalar giriyo 18 üstü olursan ahlak yasaları ama kimse tarafından hoş karşılanmıyo ben bi gün acunu kalkıp alkışlayanı görmedim aksine linç yiyo biraz kılıf giydiriyosun kendine ama kendi kararın
- +1 yıl
Direkt pedofiliye de bağlamamak gerek, genç olgun düşüncelidir, yaşlının da kafasına uygundur falan filan. https://youtu.be/01EsVtbiFhg
Cevap sahibi+1 yıl@adrenalin64 kusura bakmayın ama özgürlük adı altında her şey normalleştirilme çabasında türkiyede. yaş farkı 5 10 hadi 15 olsa genç olgun ilişkisi olabilir ama 20 25 yaş farkı var anne ile çocuk arasındaki yaş bağlantısı
- +1 yıl
Normalleşme yok ya erkek çok küçüğü daha ziyade ünlüler yapıyor, kadın çok küçüğü de zenginler yapıyor. Zaten bütün mesele çevre onlar bir şey demiyorsa ya da diyemiyorsa tamamdır. Bir tane bilgisayar mühendisi hocam var şu an 50 yaşında 26 yaşında bir kızla çok iyi anlaşıyorlar hatta şiirle alakası yok bir sürü şiir yazdı kıza ama kızı istemeye gitsek vermezler o iş yaş diyor öyle arada görüşüyorlar sadece maddi durumu, kariyeri de iyi ama uğraşmıyor.
O kadae da olmaz ya çüş yani
02 Yorumla
Soran+1 yılKadın 40 küsür yaşlarda ama yolda görsen kadına kalkar yani
İstiyorsa istediğini cer sevaptır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvet oldum zamanında
00 Yorumla
+1 yılyaklas ona
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem