Beni kullanıyor mu?

21 yaşındayım ve ilk kez 2 hafta önce iş yerimden tanıştığım biriyle ilişkiye girdim. Çocuktan aşırı hoşlanıyorum ama şu an onu bırakıp başka bir ülkeye gitmem gerekiyor. Daha mantıklı kararlar alabilmem için beni kullanıp kullanmadığını bilmem lazım. Her buluştuğumuzda ilişkiye giriyoruz ve hep çocuğun evinde buluşuyoruz. Çocuk dışardada buluşmak ve bir şeyler yapmak istiyor çoğunlukla ama benim halim olmadığı için çıkmak istemiyorum dışarı. Genellikle beni düşünen hareketler sergiliyor. Üzgün olduğumu fark ettiği zamanlar cinselliğe yaklaşmıyor bile sarılıp uyutuyor yardımcı olmaya çalışıyor. Telefonda ailesinin fotoğrafları vardı onları tek tek tanıtıyor , bu buyum oluyor şu şuyum şurda şunu yapmıştık falan diye. İlişkiye girdikten sonra başından savmıyor yemek hazırlıyor öpüyor konuşuyor devam eğleniyoruz ama beni kullanıyor olabilirmi yinede diye düşünüyorum ve ikinci soru bekaret sizce önemlimi. Ablam (42yaşında) bana sürekli çok Çok kötüsün ucuzsun artık kimse istemez seni gibi şeyler diyor
Beni kullanıyor mu?