Cinsel Yaşam Sonu yatakta bitmeyen ilişki var mı sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Bence yoktur. sonu yatakta bitmeyen ilişki var mı sizce? Vardır Kesinlikle yoktur Bilemedim Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sonu yatakta bitmeyen ilişki var mı sizce? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Bence seksle süslenmeyen ilişki yoktur. 1 0 Yorumla
ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Vardır vardır da onlarda yanlış insana denk geldiği için kendilerini kapatmıştır. 3 0 Yorumla
Herifin1i Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 50% +1 yıl Sonu yatağa gelmeyecekse o ilişki değildir ki zaten. Dostluk arkadaşlık falan denebilir 1 0 Yorumla
promidin63 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Her ilişki cinsellik ile bitmek zorunda değil. tabi süresi burada cok önemli 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yatak olmasada kanepe olabilir ya da banyo. Mutfak tezgahı çok nadir😂 1 0 Yorumla
muhen_diss Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 887 cevap paylaştı. Kapalılarla bile yatakta bitti 1 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. illaki oluyor seks yapmak zorunda degilsin 1 0 Yorumla
xsarinx Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. İlişki bu 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Bence seksle süslenmeyen ilişki yoktur.
Vardır vardır da onlarda yanlış insana denk geldiği için kendilerini kapatmıştır.
Sonu yatağa gelmeyecekse o ilişki değildir ki zaten. Dostluk arkadaşlık falan denebilir
Her ilişki cinsellik ile bitmek zorunda değil. tabi süresi burada cok önemli
Yatak olmasada kanepe olabilir ya da banyo. Mutfak tezgahı çok nadir😂
Kapalılarla bile yatakta bitti
illaki oluyor seks yapmak zorunda degilsin
Vardır yani illaki: )
Ben inanmıyorum öyle birşeye
Vardır neden olmasın
Vardır tabii :)
Her şey libidodur
İlişki bu
C seçeneği
Vardır ve var