Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
+1 yılCinsellik kesfetmektie. Kenddini bhlmaktir. Karsindakine zevk vermektir ondan zevk almaktir. Cinsel anlamda daha cok dominat olan taraf ve sertlige onem veren doyasiya yasamayi seven biriyimdir. Ancak bu partnere gore degisir ona zevk veren softsa buda bana zevk verir. Cunku karsimdakini dindiriyorum ona zevk mutluluk veriyorum onu rahatlatiyorum bu cok ozel bir his. Sertlige gelincede hickimse makine degil kadinimi gozu donmus bir sekilde resmen beni seyapiyormus gibi kucagima cikip yedirmesini izlemek gozlerini tenini hirsini azmini gormekte erkekligimi onure eder. Bende degisim bir sey vardir sert sevsemde boyle sahiplene sahiplene kadinimin bedenini bedeninle bedenimin yetmedigi yerde ruhumla kenetleyip ona azginligimi sertligimi onu nasil istedigimi dudaklarinin araisna koyup kulagina sakin sakin fisildsyip onu kudurtmak ve hic beklemedigi bi anda saplaamak gibi. En sevsigim pozisyonda kadinimi kucagima oturrtup ayaga kalkip duvara yaslamadan kalcasini avcuma alip ona gecirmek degil ama bak onu penisime gecirmek. Onun tirnagini tenimde gormek memelerinin tenime carpmasi o cikan sesss o avuvlarkenki hissiyattt. Bi tik otesi yok su pozisyonun🖐️😅😂
00 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
+1 yılAktif olsun ağzımı burunumi kirsin tırnakları ile vücudumu çizsin bana şiddet uygulasin aaa cokmu abarttım neyse sustum tamm🙄🤐
114 Yorumla
Soran+1 yılBen nazik biriym nasıl sert davranabilirim
- +1 yıl
Yani kızlar tabi naziktir ama en azından o anda biraz sert olsalar baskın olsalar hiç fena olmaz 🤣🤭🤭
Soran+1 yılSert olmaya çalışırım sevgilim sert seviyo o da senin gibi. Burcun ne
- +1 yıl
Terazi 😂
Soran+1 yılO da terazi fjdjkd
- +1 yıl
İyiii🤣
- +1 yıl
Demek sevgilide baskın sert seviyor çok şanslı bence 😂
Soran+1 yılİşte ben sert biri değilim o an yani
- +1 yıl
Ee olmaya çalış en azından 🤣🤣
- +1 yıl
Tokat filan at sertmis gibi davran 😂😂🤭
Soran+1 yılTokat mı atayım jdjdkd başka napiyim
- +1 yıl
Yani daha oo çok varda burdan yazamıyorum işte 😂
Soran+1 yılAma çapkın biri eğer sekste beni beğenirse tekrar ister mi
- +1 yıl
Ee tabikide 😃
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer iki tarafinda aktif olmasi iki tarafında istegini artırır daha çok zevk alirsin
10 Yorumla
+1 yılAktif olsun zaten ben ezerim o sert olsun ben daha sert olurum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAktif hatun her zaman için iyidir yeri geldiği zaman partneri onu değil o partnerini s... Hissi yaşatmalı😊
00 YorumlaHer ikiside olsun pozisyona, fanteziye göre jsksk
10 Yorumla
+1 yılAktif olmalı
10 Yorumla
+1 yılPasif olsun ben istediğim şekilde kullanayım..
10 YorumlaAktif
10 YorumlaAktif
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAktif ve dominant
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAktif olsun
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılAktif olsun
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar