Sevdiğiniz başkası için acı çektiginde siz teselli ettiniz mi hiç?

LÜTFEN OKUYUN / İçinde olduğum durum zor biraz biz sevgiliydik geçmişinde aklı başkasında kalmış bilmiyordum uzun bir birliktelikten sonra kendisi söyledi bu süre zarfında cidden çok mutluduk ve ne yazıkki o zamana kadar çoktan çok aşık olmuştum bile bu söylediğini kabullenmek çok zor oldu çok acı çektim çok hemde ben öylece kaldım sevdiğim kişi o kızla evlenmek için çaba sarf etmeye başladı beni yedek gibi görüyordu ve ben bunu istemedim aramız kötü oldu vs kızdan haber almaya çalışıyordu 6 yıldır gizliden takip ediyormus okadar zoruma gitti ki kabullenemedim başkasını sevisini onun için anlamım olmamasını ve şimdi kız sözlü çıktı o da bunu duyunca çöktü onu o halde görmek beni mahfediyor yanında olmaya çalışıyorum iyi etmeye çalışıyorum ama nafile sigaraya başladı benim için de çok zor çok onun gözünde değerim yok ama yine de iyi olsun diyorum keşke elimden gelen bir şey olsaydı o kızla evlenseydi onu bu halde göreceğime bu şekilde çökmüş bir vaziyette bana da acı veriyor mutlu olsundu. Benden cinsellik istiyor bilmiyom niye kafa mı güzel olsun ne tuhaftı bana karşı dün zor bela kafasını yerine getirdim birlikte gecirdimix güzel günleri hatırladı özledim hatırlatma falan dedi ve beni sevmediğini söyledi fakat ben sana sarilabilir miyim dediğimde olur gel başını göğsüme köy yanaklarını okşadım opim fındık burunlu falan. Ben de anlamadım böyle kala kaldım
Güncellemeler
+1 yıl
Soruyu cinsel kategoride atmışım hic dikkat etmedim , değişmiyor sanırım ve bana bir akıl verin
Sevdiğiniz başkası için acı çektiginde siz teselli ettiniz mi hiç?