Partnerinize yapmaktan/yaptırmaktan/yapmasından hoşlandığınız şeyler neler?
Ben oral yaptırmayı seviyorum
Ben oral yaptırmayı seviyorum
Düşündüm de galiba karşı tarafın vücudunu öpmek bana inanılmaz zevk verir ya da karşı taraf benim vücudum öpsün tamamen böyle baştan sona bana oral yapsın ben karşı tarafa yaparım uzun bir ön sevişme artık böyle hadi ilişkiye girelim diye yalvaracak derece gelene kadar ön sevişme
O kadar uzatırsan sonunu getiremezsiniz
benim aşırı zevk aldığım keyif aldığım bir durum kızın içine tamamen kökleyip hareket ettirmeden uzunca süre içinde bekletmek, ön sevişmeye başladıktan 15 dakika sonra penisi yavaşça kızın içine sokarım ve tamamen köklerim kendimi bastırırım iyice ve öylece kalırım ve sevişmeye devam ederim bu şekilde 10-15 dakika daha, penis hareketsizce içinde bekledikçe git gide artan bir haz hissederim peniste ve dizlerime doğru ılık ılık akar adeta, içinde beklerken vajinanın en dibinde hafiften bir vakum etkisi oluyor ve penisin başını emiyor adeta ama muhteşem bir zevk hissi veriyor, git gel yapmaya başlayınca da mesela 2-3 dakika pompalarım sonra 1-2 dakika içinde bekletirim ama içinde bekletirken mutlaka memelerini okşarım öperim, klitorisini elimle okşarım... içinde uzun süre bekletmek vazgeçilmez bir haz benim için...
Uzun süren ön sevişme sonrası partnerimin striptiz yapması, Ben ayakta o otururken bana oral yaparak kalçamdan bastırması, Ben ona oral yaparken kafamdan bastırması, Duşta sıcacık içine girerken eliyle popomu sıktırması, Evin içinde çırılçıplak gezmesi, Ayakta 69, Kelepçeli ve hard sevişme, mutfak, depo gibi farklı mekanlar, fafklı kostüm ve nice fanteziler, Ama hepsi hayal gibi bana hep çuval gİbi uzananlar denk geliyor 😂😂
Thanks for eig 😉💋
Oral yapmadan biten bir seks yarım kalmıştır benim için.
Cevap
36Cevap
Oral yaptırmak
Oral yapmayı, yaptırmaktan çok seviyorum. Partnerimin kadınlığının tadını, vajinal sıvının ağzıma gelmesini, dilimle uyardıkça kıvranmasını, inlemesini, saçlarımdan tutup başımı kendine bastırmasını, hatta onu yalarken boşalmasını seviyorum... Oral yaptırmayı seven kadınları da seviyorum ❤️
Ya benim için eğer temizse ağzıma oturmasını seviyorum. Bide sekste küfür falan olacak öyle kuru kuru inle yap gitsin bana göre değil. Köpek gibi sevişeceksin. Bittiğinde hali kalmayacak.
Yataga yatirsin bni suratima oturup azima gel git yapsin saclarimdan tutup 😂 kel olanla yapamazsn bak ona gore tutucak sac lazm
Ön sevişme oral seks ve karşılıklı orgazma ulaşmak en sevdiğim
Gözlerime bakıp oral yapması daha çok hoşuma giderdi
Oral yaptırmak, fanteziler yırtmak, yönetilmek kendisine oral yaptırması bastırarak
Tutkulu öpüşme sonrası oral yapılması, sonrasını yazmaya gerek yok sanırım
Herşeyi yaşamaktan yanayım ama ayakta sevişirken karşılıklı birbirini soymak güzel olur
Orall yaomayi severimm saatkerce yalarimm ama partnerimm yapmiyo 🙂
Uzun süre ön sevişmeden sonra kendini bana bırakması onunda seveceği tatmin olcağı pozisyonlarda isteğim gibi *. sadece eskortlarla ücretli seks yaptım hiç oral yapmadım
Cuckoldum, bir şey yaptırma şansım yok ama sevgilim seks yaparken önden onu tutup dengelememi isterse çok mutlu olurum. En çok temas şansım öyle olur
Oral yaparken hareket etmeden duramaması bacaklarının kasılması. Kıvranması hoşuma gidiyor
Oral yapmayi severim elimle dudaklarini ayırıp dilimle kiliorist ne hafif hafif bastirarak
Oral yapmak benim için çok büyük zevk ama çok ıslak kötü kokmayan tüysüz vajina olursa çok uzun yaparım
Tutkulu bir şekilde sevişmesi ve fanteziler yapıp seksi giyinmesi
baştan ayağa sevdiğim kadını yalamayı çok seviyorum. yalatsın bana hep. öpücüklere dil darbelerine boğayım.
Oral yapmak ve yaptırmak
oral candır gerisi heyecan
ön sevişme uzun olması ve oral
gırtlak sagso severiz abla
Ben de yapmayı seviyorum
Yalamak. Ve bana yalatsin
Oral olmayan seks eksik kalmıştır.
hiç tecrübem olmadı ve ilişki yaşamadım henüz
ben yaparım sana
yalamaya bayılırım
parmaklamasindan
reverse cowgirl