+1 yılyapmadım yapmam yapanı veya yapabilecek olanı da yanımda dolandırmam. aşağıda ki çoğu kişinin de bunu yapmadığına ama sadece yapmayı hayal ettiğine o kadar eminim ki hele o çok kişiyle yaptım diyenlere hiç inanmıyorum ha gerçekten yapıpta niye pişman olayım diyene bu sözüm e ş3refsiz bir insanın hakkına girdiğin resmen vicdansızlığın dibine vurduğun için olmasın hani bu kadar düştünüzmü evli bir insana bakacak kadar bir de bi tanesi övünmüş aşağıda kocasına yapmadığı şeyleri bana yapıyodu diye kimisi demiş tadı bi başka falan onlara da karınız da sizi aldatınca soralım nasılmış tadı hala o kadar tatlı mı gelecek yoksa acı mı. niye pişman olayım mış e sen insan olmayı beceremiyosan sana kim ne anlatsın inşallah yaşattığını yaşamadan ölmezsin öteki tarafta da sonun zaten belli o doyamadığın f*hişe ile ebediyeti yanarak geçirmek, bi tanesi de senaryo yazmış resmen yok kocasıyla bişe kalmamış yok kocası paçavra gibi davranmış bi de benleyken kocası aradığında tersliyomuş bir de ne çocuk için ayrılmayıp bir de parasını yiyomuş bu ş3refsizlikleri bir de gururlu matah bişeymiş gibi anlatmış ya 1 numaralı kansız kendisi şu an gözümde ve bir de çocuğu varmış kadının hem çocuğa ihanet hem adama o 2 sininde günahına girmiş ya haram zıkkım olsun
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEvet yaptım. Eşinden aldatma intikamını almak, ilgi ve sevgi görmek ve değerli olduğunu hissetmek için 2 yıl benimle birlikte olmuştu. Sen de aldatıyormusun?
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet nasıl tanıştınız
- +1 yıl
Sen niye aldatıyorsun? Kiminle aldatıyorsun? Gizli üye olduğun için buradan yazmam. İstersen takp at
Soran+1 yılTm
- +1 yıl
Kaç yaşındasın? Görücü usulu mü evlilik yaptın?
Soran+1 yılHayır severek
Soran+1 yıl23 yaşındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvliliği kağıt üstünde kalmış kocasıyla yatak bağı olmayan, sürekli mutsuz yaşayan, kocası onun ne yaptığıyla ilgilenmeyen bir kadınla 2 yıl ilişkimiz oldu. O kadar ki ilişki sırasında kocası aradığında telefonu açıp nerede olduğumdan sana ne diyebilen biriydi. O yüzden suçluluk hissi duymadım.
09 Yorumla
Soran+1 yılNeden bitti
Cevap sahibi+1 yılAramızda zaten duygusal bir şey yoktu. Çok güçlü cinsel çekim vardı. Çok hareketli iki sene yaşadık. Ona kadın olmanın güzelliğini öğrettim yaşattım. Çünkü buna ihtiyacı vardı. Kocası tarafından paçavra gibi davranılan bir kadındı. Benim iş yoğunluğum yüzünden ve bir de yurt dışı işlerim çıktı. O yüzden artık görüşemiyoruz. Çok güzel bir kadın. Şuanda bildiğim kadarıyla bir ilişkisi yok ama istediği an birini bulabilir. Hala evli. Çocuğu yüzünden şuanda ayrılmıyor. Kocasının parasını yiyor. Arada instagramda yazışıyoruz. Özledim senin ateşini falan diyorum :) Belki yine görüşürüz belli olmaz.
Soran+1 yılNasıl tanıştınız peki
Cevap sahibi+1 yılBurada
Soran+1 yılEv hanımı mıydı
Cevap sahibi+1 yılEvet çalışmıyordu. Eğitimli ama kocası izin vermemiş çalışmasına. Tipik feodal kafa. Gözümün önünde narin güzel bir çiçeğin çöp olmasına izin veremedim.
Soran+1 yılKocası zengin mi
Cevap sahibi+1 yılDurumu iyi tabi. Zaten parası ile elinde tutmaya çalışan türden bir adam. Ama sebepsiz yere hediye almanın, kendini değerli hissetmenin, yakın ilgi görmenin tadını benimle yaşayarak öğrendi. Bu para ile satın alınamayan bir şey.
Cevap sahibi+1 yılŞansımız aynı şehirde olmaktı. Uzaktan onunla ilgilenmem zor olurdu. Çok rahatsızlandığı günlerde hastaneye bile ben götürdüm. Kocasının haberi bile yoktu. Olsa da ilgilenmezdi zaten.
+1 yılYaptım 2 3 kere falan, eşleri tarafından ilgi ve sevgi görmeyen cinsel isteklerine saygı duyulmayan kadınlar oluyor genelde. En azından doyurabilen oluyor hayatlarında artık. Hem sevgiye hem cinselliğe
00 Yorumla3 evli kadınla oldum birş kuzenim hepside çok keyifli idi asla o heyecan unutulmaz sen kimle aldattın
03 Yorumla
Soran+1 yılErkek arkadaşımla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yıluzun süre muhabbet ettik, sıra ilişkiye gelince vicdanımız izin vermedi.
02 Yorumla
Soran+1 yılKimin
- +1 yıl
ikimizin de vicdanı izin vermedi bu duruma.
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılYaptım hala da görüşüyoruz pişman değilim neden pişman olayım
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl tanıştınız
- +1 yıl
Ta o bekar iken tanıştık evlendikten sonra görüştük
Yapmadım yapmam da, Sanal da bile konuşmam evli kadınla
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılhayır. etik ve doğru bulmuyorum.
kendine yapılmasını istemediğin bir şeyi başkasına yaşatmayacaksın !10 Yorumla
+1 yılSeks yapmek icin evli bekar farketmiyoo istek sonucta iki tarafta istedimi olabiliyor 🙂
00 Yorumla
+1 yılnasil birsey acaba evli biriyle yapmak aldigi zevki merak ediyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılBence karaktersizlik cok isteyen olsada yapmam günah hem yuva yikanin yuvasi olmaz hem seven aldatmaz sevmeyende ayrilir oyle yapiyosa yapar unutma ki ne ekersen onu bicersin sanada aynisi yapilir
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 752 cevap paylaştı.
+1 yılİntikam.. Kocası aldatmışsa.. Ne derler "öyle gte böyle yayyak"
Bir diğeri de kocası da istiyor "gel karımla takıl mutlu olsun"
Bak işine birader derim. Engellerimm00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 923 cevap paylaştı.
+1 yılSen sürekli bu soruyu soruyorsun. Nedeni ne bunun. Ne yaşadın. Konuşmak isterim seninle
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaptım. Daha zevkli oluyor. Kocasına yapmadığı şeyleri bana yapıyordu. Mükemmel oluyor.
12 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
Cevap sahibi+1 yılŞahane, mükemmel.
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılİlk seferinde oldu sonrakilerde iş @swinger ilişkilere dönünce alıştım
00 Yorumla Yaptım ve şu an bir çocuğum var ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılKocasından mī
evet yaptım ama bilmiyordum tabi sonra yapmadım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılKocası yapamamış yıllarca. benden rica etti
00 Yorumla Yapyım pişman oldum ama tekrar yaptım çok yanlıştı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 774 cevap paylaştı. teknik olarak evliydi ama realitede değildi :D
00 YorumlaBen yapmadım ama sen yapmış gibisin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyaptım, yaparım da daha çok zevk veriyorlar
10 YorumlaAldatmanın bahanesi sebebi olmaz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBir çok defa pişman olmadım
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl tanıştınız
- +1 yıl
Bir sosyal platformda
- +1 yıl
Detaylı konuşalım istersen
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaptım. Bana ne kocası düşünsün 😂
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSormadım.
Gizli Üye(36-45)+1 yılYapıştırdık zamanın da. Unuttum gitti
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDenk gelmesini çok isterim. 👍
00 YorumlaYapmadım
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yapmadım yapmam da
10 Yorumla
+1 yılEvet pişman olmadim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılHic yapmadim
00 Yorumla yaptın sanırım. evli msn
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 847 cevap paylaştı. Evet
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 398 cevap paylaştı. Hayır
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılpeşinde gittim ama olmadı.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yaptım olmadım. Eee?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet yaptım
00 Yorumla
+1 yılİnternetten tanıştım
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
- +1 yıl
Ne nasıl konuştuk buluştuk işte
Soran+1 yılKocasının mesleği neydi
- +1 yıl
Özel şeyleri buradan yazamam
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet çok yaptım