Eşim başka bir erkek ima etti sanki kadınlarda gerçekten böyle bir fantezi var mı?

İşlerim yoğun bu nedenle eşim arkadaşıyla birlikte Kemer tarafına akrabalarının yazlığına gidecek haftasonu gezip gelecekler. Oralarda yaramazlık yapma bakalım diye takıldım en fazla Ceyda beni masaja götürür zenci masörler varmış gibi espri yaptı.

Kıskandırma sakın beni başka bir erkeğin sana dokunmasına tahammül edemem dedim başka bir erkekle işim olmaz ama başka iki erkek olursa düşünebilirim filmlerdeki gibi yoksa kesmez diye garip şekilde şakayla karışık güldü.

Amacı beni mi kıskandırmak yoksa iki erkek fantezisi olabilir mi? Kadınların bilinçaltında bu fantezi vardır ancak eşlerine söyleyemezler deniliyor doğru olabilir mi?
Eşim başka bir erkek ima etti sanki kadınlarda gerçekten böyle bir fantezi var mı?
Kıskandırmak istemiş basit bir espri yapmış takılma
Çoğu kadın tatilde kaçamak yapar iki erkek fantezisi kadınlarda var bu doğru
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Ağzını aradım eşimin tatil nasıl geçti zencilerle naptın bakalım diye zarf attım gülerek

Hakkaten zenci masörlere masaja gitmişler arkadaşıyla dediğini yapmış

Aklına bir şey gelmesin sakın ilişki falan olmadı aşkım hayatta öyle bir hata yapmam dedi

Ben de çoğu kadının fantezisiymiş iki erkek zenci falan dedim

Kıskandım bak ama nedense bu durum kışkırtıcı geldi seni başkasıyla görsem çıldırırım fakat aşırı tahrik edici

İki erkekle denemek ister misin zevkli olur mu acaba diye zarfladım

Güncellemeler
+1 yıl
Yüzüme uzaylı gibi baktı şaşırdı önce

Biraz düşündü sonra aşkım başka hatun istiyceksin de yolunu mu yapıyosun yoksa dedi

Hayır bitanem sadece senin başkasıyla sevişmeni izlemek istiyorum zevk aldığını görmek seni deli gibi kıskanmak istiyorum fantezim bu dedim

İnanır gibi oldu aşkım ciddimisin dedi

iki erkeği napayım biliyosun anal sevmem zaten sadece zenci merakım vardı onu da giderdim masajda dedi

Başka kadın istemiyceksen eğer deneyebiliriz dedi

Zarfı yediğine göre galiba aldatmış😡