Ben güzel bir dönemden geçmiyorum?

Sevgilimle aramızdaki yaşanan şeylerden dolayı kendimi kötü hissediyorum son günlerde daha kötüleştim düşündükçe yaptığım şeyleri aklıma almıyor kendimden tiksiniyorum kendimi öldürmeyi düşündüğüm zaman bile oldu bunu oda biliyor ama umrunda değil farketiyorum çünkü ben bu kadar kötüyken kendi hayatıma devam edemiyorken o her gün arkadaşlarıyla dışarıya cıkıp oyun oynuyor arkadaşlarıyla kalıyor vakit geçiriyor gece 3 4 eve dönüyor mesajlaşırken sadece yazıyor olmak için yazıyor seni önemsiyorum yaptığın bişey yok normal bunlar diyor ama bana göre normal şeyler değil bakire değilim artık çünkü kendimi cok kötü hissediyorum ve istediğim 2 gün önce telefonda konuşurken ağlıyordum sessiz sesiz arkadaşlarım duymasın diye dıları cıkıcam o zaman arıycam dedim hemen cıkıcağımı bildiği halde aramadı aramasını bekledim ama aramadı yarım saat sonra ben onu aradım yarım saat gece dışarda tek başıma dolaşıyordum umrunda olmadı neden aramadın diye sorduğumda arkadsşlarıyla yemek yediğini söyledi napıcağımı bilmiyorum
Ben güzel bir dönemden geçmiyorum?