Cinsel Yaşam Erkek arkadaşım sürekli çok güzelsin deyip fotoğrafımı çekmek istiyor sizce neden böyle? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Birlikte olduk ve sonra foto çekmek istedi Amacı nedir anlamadım? Erkek arkadaşım sürekli çok güzelsin deyip fotoğrafımı çekmek istiyor sizce neden böyle? Cevapla Nedir Soruları Erkek Soruları Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Avukat1Hanım Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl İzin verme. Çıplak fotoğraflarının sapık sitelerde dolaşması hoşuna gitmez. 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Yok çıplak değil buna izin vermedim ama çok seksisin çok güzelsin deyip çekmek istiyor rahatsız oldum Yorumla Avukat1Hanım +1 yıl Tavrını belirt. Yorumla Soran +1 yıl Çıplak çekmesine izin vermedim ama ayrılmak istediğimde o çektiklerinden tehdit etmeye kalkarsa nasıl cevap vermeliyim? Öyle biri değil ama tedbir amaclı Yorumla Avukat1Hanım +1 yıl Ayrılmadan çektiklerini sildirt ve bir daha çektirme. Yorumla Soran +1 yıl Tamam Allah razı olsun teşekkürler Yorumla Avukat1Hanım +1 yıl Rica ederim canım, sen ve bedenin en değerli şeyler, onun pis fantezileri buna alet olamaz. Yorumla
GekoKertenkelesi1903 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Saf kizlarin sayisi artsin ama boyle gri zekalilarin degil hahah 0 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Belki ilerde ifsalaya bilir belkide anı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Karaktersiz biri olduğunu sanmıyorum ki bu bir suç yani şikayet ederim. Ama ozledigimde bakmak istiyorum dedi Yorumla 97Kerim97 +1 yıl O zaman anıdır Yorumla
sedatttE Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Hatıra saklıyor ilk defa biriyle yapmış herhalde 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Yok cafede otururken de gizlice çektiğini gördüm ilk buluşmamızda anlam veremedim Yorumla sedatttE +1 yıl Hee arkadaşlarına göstericek belki de sap ise eğer Yorumla Soran +1 yıl Neden ki note böyle bir şey yapıyor Yorumla sedatttE +1 yıl İlk defa biriyle olmuş olabilir dediğim gibi o yüzden çekmek istemiştir Yorumla Soran +1 yıl Ilk defa olmadığını söyledi ama bana Yorumla sedatttE +1 yıl Yalandır muhtemelen Yorumla Soran +1 yıl Ama ilk gibi degildi Yorumla sedatttE +1 yıl Olabilir her ilk kötü olmaz zaten Yorumla Soran +1 yıl Ayrılmak istesem koz olarak kullanırsa ne demeliyim. Ilk buluşmamızda cafede de gizli gizli çekmek istedi anlamadik Yorumla sedatttE +1 yıl Cafe'de çekmiş neyini kullanacak ki? Yorumla Soran +1 yıl Yok bugün 2. Buluşmamızdi birlikte olduk nasıl olduysa bilmiyorum bende etkilendim bugün de çekmek istedi çok seksisin çok güzelsin falan deyip Yorumla sedatttE +1 yıl Değişik ilk defa duyuyorum foto çekeni Yorumla Soran +1 yıl Foto çekme isteği var ya Yorumla sedatttE +1 yıl Dikkat et bence Yorumla
mhmtkrmaz59 Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Bilmem paylaşmasın seni bir yerde 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hayır beraber çekildik ama çıplak değil izin vermedim Yorumla mhmtkrmaz59 +1 yıl Birlikte olmuşken nasıl davranıyor sert mi yumuşak mı Yorumla Soran +1 yıl Ne gibi Yorumla mhmtkrmaz59 +1 yıl Burdan açıklayamam Yorumla
adrenalin64 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 39% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Çıplak çekmek istemiş sakat işler boş ver. 0 0 Yorumla
Vuslat200 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 73% +1 yıl mastürbasyon yaparken senin fotolarına bakacaktir 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Arkadaşın Pakistanlı olabilir mi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayır Türk Yorumla
Buraklegollas Takip Et Yoda Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı. Pompa yaparken mi çekiyor 🤔 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayır ya Yorumla Buraklegollas +1 yıl Ya neyin fotoğraf ini çekiyor? Yorumla
HaYaTiAnLaM Takip Et Xper 7 Yaş: 103 , eic 91% +1 yıl Ciplak mi istedi 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Evet sadece bende kalacak dedi seni özlediğim de görmek istiyorum dedi Yorumla HaYaTiAnLaM +1 yıl Yalan herkese gostercek seni Yorumla Soran +1 yıl Ayrılmalı miyim? Yorumla HaYaTiAnLaM +1 yıl Kesinlikle ama tehdit eder seni elinde koz var Yorumla Soran +1 yıl Ama bu bir suç ve çıplak çekilmedim Yorumla HaYaTiAnLaM +1 yıl Suc tabiki yani bir yerlerin belli olmuyorsa sorun degil Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İfsani izleriz yakında HD 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Beraber cekildik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu ifsana engel değil sansürler kendisini Yorumla Soran +1 yıl Ama çıplak poz vermedim ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nude attım demişsin altta Yorumla Soran +1 yıl Hayır birlikte olduk o çekmek istedi beraber çekilelim dedi ben izin vermedim üstüme bir sey giydim o üstü çıplaktı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Geçmiş olsun bu bir nevi abaza manita yapmışsın arkadaşlarına gösterecek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Başka konuşuyor musun şimdi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
İzin verme. Çıplak fotoğraflarının sapık sitelerde dolaşması hoşuna gitmez.
Yok çıplak değil buna izin vermedim ama çok seksisin çok güzelsin deyip çekmek istiyor rahatsız oldum
Tavrını belirt.
Çıplak çekmesine izin vermedim ama ayrılmak istediğimde o çektiklerinden tehdit etmeye kalkarsa nasıl cevap vermeliyim? Öyle biri değil ama tedbir amaclı
Ayrılmadan çektiklerini sildirt ve bir daha çektirme.
Tamam Allah razı olsun teşekkürler
Rica ederim canım, sen ve bedenin en değerli şeyler, onun pis fantezileri buna alet olamaz.
Saf kizlarin sayisi artsin ama boyle gri zekalilarin degil hahah
Belki ilerde ifsalaya bilir belkide anı
Karaktersiz biri olduğunu sanmıyorum ki bu bir suç yani şikayet ederim. Ama ozledigimde bakmak istiyorum dedi
O zaman anıdır
Hatıra saklıyor ilk defa biriyle yapmış herhalde
Yok cafede otururken de gizlice çektiğini gördüm ilk buluşmamızda anlam veremedim
Hee arkadaşlarına göstericek belki de sap ise eğer
Neden ki note böyle bir şey yapıyor
İlk defa biriyle olmuş olabilir dediğim gibi o yüzden çekmek istemiştir
Ilk defa olmadığını söyledi ama bana
Yalandır muhtemelen
Ama ilk gibi degildi
Olabilir her ilk kötü olmaz zaten
Ayrılmak istesem koz olarak kullanırsa ne demeliyim. Ilk buluşmamızda cafede de gizli gizli çekmek istedi anlamadik
Cafe'de çekmiş neyini kullanacak ki?
Yok bugün 2. Buluşmamızdi birlikte olduk nasıl olduysa bilmiyorum bende etkilendim bugün de çekmek istedi çok seksisin çok güzelsin falan deyip
Değişik ilk defa duyuyorum foto çekeni
Foto çekme isteği var ya
Dikkat et bence
Hakan ciğerimi söktün vakası
Bilmem paylaşmasın seni bir yerde
Hayır beraber çekildik ama çıplak değil izin vermedim
Birlikte olmuşken nasıl davranıyor sert mi yumuşak mı
Ne gibi
Burdan açıklayamam
Çıplak çekmek istemiş sakat işler boş ver.
mastürbasyon yaparken senin fotolarına bakacaktir
Arkadaşın Pakistanlı olabilir mi
Hayır Türk
Pompa yaparken mi çekiyor 🤔
Hayır ya
Ya neyin fotoğraf ini çekiyor?
Ciplak mi istedi
Evet sadece bende kalacak dedi seni özlediğim de görmek istiyorum dedi
Yalan herkese gostercek seni
Ayrılmalı miyim?
Kesinlikle ama tehdit eder seni elinde koz var
Ama bu bir suç ve çıplak çekilmedim
Suc tabiki yani bir yerlerin belli olmuyorsa sorun degil
İfsani izleriz yakında HD
Beraber cekildik
Bu ifsana engel değil sansürler kendisini
Ama çıplak poz vermedim ki
Nude attım demişsin altta
Hayır birlikte olduk o çekmek istedi beraber çekilelim dedi ben izin vermedim üstüme bir sey giydim o üstü çıplaktı
Geçmiş olsun bu bir nevi abaza manita yapmışsın arkadaşlarına gösterecek
Başka konuşuyor musun şimdi