Bir kız düşünün hiç sevgilisi olmamış bu tür şeylerden uzakmış ve sizinle herşeyi yaptığını düşünün onunla oynuyorsunuz (Alt bölge işte) , göğüsleri yalıyorsun, öpüşüyorsun , deli gibi sevişiyorsun kimsenin olmadığı açık alanda. Ama beraber kalmak istediğinde ret cevabı alıyorsun. Ciddi bir ilişki bu ilişki ama gel gelelim 8. Ayımız ve sonuç bu. biyerden sonra karşı tarafı istiyorsun çünki çok tutkulu bişey bu. Beni arzuladığını da biliyorum ama ileri gitmiyor ne frenliyor onu? önerileriniz nelerdir?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Evlenmeden bekaretini yitirmek istemiyor olabilir
Evette niye güvenmiyor mu bana?
Neden güvensin? Türk erkeğinin genelinde huy mipp mipp "bacım olmasaydın bana vermezdin hadi ikile" demek. Nasılsa toplum da kızın üzerine gidiyor erkek için seks milli olmakken kız için or*spu olmak. Beyin hücrelerini kullanıp bi düşünürsen gayet normak güvenmemesi.
Kezbana benziyorsun yani düşüncen onu gösterdi ve çok geri kafalılık var sende o yüzden açıklama yapmıycam.
Şu KizlarSoruyor küfür sansürünü sevmiyorum cidden. Bari bi harfi falan sansürlese abi ne bu böyle ya. Neyse umarım anlamışsındır dediğimi
Kes sesini hem yapıp edip hem de güvenmeyince kezban demesi kolay. Kız iyi ediyo sende s i k ip bırakacak hal var.
Ya bi s/g beni altına yattığın erkeklerle karıştırma hayatımda bir kişi oldu oda o kız bundan sonra da o olucak. Ama senin gibi kezbanlar gidip erkek diye geçinenleri buldukları için sonradan ağlıyorsunuz. Boş yapma geri kafalı.
Hahaha gene birinin s i k i tavan yapmış indiremediği için kuduruyo umarım hiç sana vermez o kız ayrılır kudurup geberirsin hırsından 😂😂😂
Uçak uçuşa geçti kaçman gerek yoksa seni uzaya çıkarırım kızım.
Benden ayrılsaydı çoktan ayrılırdı 8 ay olmuş mal mısın sen?
S a l a k ya şimdi bana yürüyor 😂😂 sonra neden güvenmiyor..
Hahahahhaha hayatında hiç sana böyle şeyler demediler mi? Gerçi bu önyargıyla ve geri kafalılığı görünce direk kaçmışlardır senden.
He a q git ağla s i k i m inmiyo diye
İnmiyor diye ağlamam. gelirsin indirirsin, bu kadar benimkini düşünüyorsan.
Geri kafalııııı
Bi laf öğrenmiş tek hücreli canlı ikide bir diyip duruyo. Ayrıca kimin ağlayıp ağlamadığı belli kajdkajcalfnv sevgilin sana hiç vermeden ayrılsa ne komik olur haa
Ben istediğimi alırım ve sonuna kadar da giderim o insanla. benim gibi biri olmadığı için hayatında muhtemelen içten içe üzülüyorsun. Ve şunu söyliyim bunu yapmak isteseydim hertürlürlü bi şekilde onunda isteğiyle yapardım. Ama zorlamıyorum biliyorum ki kendi gelicek. Nedenini açıklıyım hiçbi kız benim gibi birini kaybetmek istemez. 2 kere ayrılmak istedim ikisindede ağlayıp yapmamamı söyledi. Ayrılma nedenim de sevmediğimden veya bu yüzden değildi başka sebeplerdi. İyi bir vücudum var spor yapıyorum kendimi geliştirmek için çeşitli kurslara gidiyorum. İstediğim herşeyi istediğim zaman sahip olabiliyorum. Sen benimkini değil kendini düşün evde kalırsın bu gidişle kendinizi artık bi kalıba koymayı bırakın bu sadece geri kafalılık kızım.
Ya kendini çok övdün de ben sana vermem uğraşma boşuna 😂
Anlamadığın nokta şu ben seni istemiyorum ben sevdiğim kızı istiyorum. 10 tane olsa çıkarıp birini senin gibi kezbana elletmem. Neyse uzamasın daha fazla hadi işine geri kafalı senin lakabın bundna sonra geri kafalı olsun.
İşine gelmeyince geri kafalı akdnaljdak
S i k i ağlıyor adamın gelmiş geri kafalı diyip duruyo g e r i z ek a lı bide her istediğini alırmış h a s i k t i r ordan kimse senin oyuncağın değil biri egonu iyi kaldırmış indirsen iyi olur yoksa si k i ni değil ama egonu çok güzel indiren çıkar
Tm
Evlenmeden olmaz diyenlerden herhalde
Evet öyle galiba nasıl bu durumu çevirebilirim. onunla evlencem zaten biliyor oda ama gelmiyor buna işte.