Eşim çok yorgun oluyor buna rağmen birlikte olmak istiyor ancak sonuç yok?

esimin çok yoğun ve stresli bir işi var. Çoğu zaman yorgunluktan uyuya kalıyor . Bende yogun çalışıyorum haliyle ikimizde çok yorgun oluyoruz. Haliyle birlikte olurken genelde ben ustte olmak zorunda kalıyorum böyle olunca daha fazla yoruluyorum ve neden bilmiyorum onun da bir süre sonra erektelik halı gidiyor bosalamiyor çok yorgunum diyor. 8 aylık evliyiz ve hep böyle. Çoğunlukla yorgunluktan sevişmek istemiyor sevişmek isteyince de modu düşüyor üzülüyor. Benim için dert değil beni üzen şey de onu gizli gizli mastürbasyon yaparken yakalıyorum. ..
Güncellemeler
+1 yıl
Biz evlenene kadar uzun bir süre mastürbasyon yapmış. Benim için bırakmak kolay değil diyor. Ancak ben artık kendimi düşünmüyorum sadece onun için üzülüyorum. Kendini eksik yetersiz hissetmesini istemiyorum. Çok afedersiniz çocuk olması için gereken aşama hiç olmadı. Ben dokunmak istesem benim yapmamı istemiyor. Kendi eliyle yapıyor tekrar dertleşmek için
Güncellemeler
+1 yıl
Şöyle bir şey düşündüm. Bundan sonra o teklif etmeden ben birlikte olmayı teklif etmeyeceğim ya hayır diyor ya dediğim olaylar oluyor bununla alakali ekstra bir hazırlık da yapmayacağım...
Eşim çok yorgun oluyor buna rağmen birlikte olmak istiyor ancak sonuç yok?