sizce kadınlar mı erkekler mi daha istekli? hangisi daha belli eder
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa ben kadın olarak çok istekliyim. Her kadın aynı diyemem. Ama erkekler ve kadınlar arasındaki fark bence erkeklerin görsellikten tahrik oluyor olmaları yoksa biz de çok tahrik olduğumuz zamanlar ve seks yapmak istediğimiz zamanlar oluyor. Etkilenip yaklaştıkça bu kişilere. Hatta kendi adıma konuşiyim illa aşk sevgi de gerekmiyor hoşlantı yeter bence.
36 Yorumla- +1 yıl
Erkekler sperm üretimi ve bedende tutma süresinde kaynaklı istek durumları daha sık olabiliyor.
Ama kadınların özellikle regl öncesi ve sonrası dönemlerinin istek durumları erkeklerinden kat ve kat fazla oluyor diye düşünüyorum. (Tabi tüm kadın erkeklerin için aynı diyemem)
Bir de toplum yüzünden erkeklerin bunu saklama gereği hissetmezken (göster olum amcaya pipini) kadınlar daha çocukluktan ( düzgün otur, edepli ol, şu bu) şekilde baskılandigi için dolaylı ve direkt olarak bunu gizlemeyi kosullandirilarak öğreniyorlar ve belki etmiyorlar.
Halbuki tanıyınca görüyoruz ki sonra aslında o anki istek durumları, bir erkeği yakıp kül edebilecek noktalarda olabiliyor.
Cevap sahibi+1 yıl@Teacherisback aynen benim çok fazla regl öncesi de aşırı oluyor ama genel olarakta fazla yani. Erkekler gibi kendimi rahat ifade edemiyorum ama tahrik olduğum çok insan veya durum oluyor…. İnan kadın olup bu kadar libidolu olmakta özellikle bu ülkede zor…
- +1 yıl
Kesinlikle doğrudur. Senin dediğin olayı kendim defalarca tecrübe ettim desem yeridir. Kadınlar Bu arzu durumlarını dışarı belirtmekte zorlanıyorlar, belirtmek istemiyorlar yanlış anlaşılmaktan korkup ya da artık o kadar sistematik bir şekilde baskilanmislar ki yok sayıyorlar keşif edilene kadar. Ki bu bazen çok geç olup cinsel problemler yaratabiliyor.
Sonuncu durum hariç benim farkettigin çoğu kadın senin gibi. Libidolari ve cinsel hayal güçleriyle birlikte bu konudaki yaratıcılık ve fantezileri çok geniş ama hep gizlemek zorunda hissediyorlar belirttiğim sebepten ötürü.
Bu ülkede bir kadın için en büyük şans bence cidden kadından ve kadın ruhundan anlayan bir erkek. Yoksa cidden dediğin gibi çok zor - +1 yıl
@Rıfat84
O karakter meselesi. Karakteri bozuk olan insanların böyle davranışlar içerisine girdiği doğrudur.
Ayrıca ilişki yaşayan kadınları ifsalayan, kadın artık istemediginde "Zaten o. puydun, bakire bile değilsin, eğlenilecek kadınsın" gibi ifadelerle aşağılayan erkekleri de düşünürsek kadınların kendilerini erkeklerden sakinmasi çokta sasirilacak bir durum değil. İnsan ve kadın haklarına saygı konusunda mağara insanlarıyla yarışıyoruz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
6Cevap
biz daha istekliyiz ama sizin kadar belli etmiyoruz…
34 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlarda istek yüksek. Her gün bile yaparlar. Yeterki o hoşlanti olsun ve iyi bir şekilde zevk alırsa duramaz.
00 Yorumla Kadınlar jer gün istiyorum ben
76 Yorumlaİki cinsiyetide deneyen birine sormak lazım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Kadınlar ama belli etmiyorlar.
00 Yorumla
+1 yılEvlilikte bu daha onemli yoksa cok yuva yikiliyor
00 Yorumla
+1 yılKadınlar daha istekli, onlar seks makinesi gibiler
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar net
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım