evrimagaci.org/penis-hakkinda-bilmeniz-gereken-her-sey-1877
Bugün öğrendiğim bir bilgiye göre erkeklerin boşalmak için beynine ihtiyacı yokmuş. Sizi hangi bilgi çok şaşırttı?
evrimagaci.org/penis-hakkinda-bilmeniz-gereken-her-sey-1877
Yani evet doğru ben denemesini bile yaptım bunun. O değilde kadınlar da çok zor boşalıyor. Şaşırdığım bilgi illa var ama şu an aklımda değil.
Doğrudur, insan vücudu çok şaşırtıcı..
Timsahların ömürleri boyunca sürekli erekte olmaları bana ilginç gelmişti. Tüm erkeklerin hayali olabilir :D
Cevap
20Cevap
İlk defa zaten bilinen bir şey erkekler boşalmak için sadece sinirlerine uyarı gitsin yeter biz kadınlar da aslında bu orgazm olma olayı beyinde başlıyor
Evet güzel ve gereksiz bir bilgi :D asdasd
Bu bilginin doğruluğuna inanamadım açıkçası. Beyni yoksa his de olmaz cinsel dürtüler de harekete geçmez o halde nasıl ereksiyon olacak? Ereksiyon olmadan boşalan erkekler de var ama hayal gücü sanırım o noktada da devreye giriyor. Her türlü beyin olmadan bu işin olması imkansız gibi geliyor bana. Her bilgiye doğru diyemem.
Okuduğunu anlamak için beynin olması gerektiğini kanıtlıyorsun. Bende sadece Ereksiyon dan bahsetmedim. Ama beynin sadece yazımın bir bölümünü algılamış. Sen anlayamıyorsun diye şu saçma sapan yorumun geçerli olacak değil. Seninle laf yapıştırmayı bile gerekli görüyorum keşke baban beyniyle davransaymış.
Doğru olduğuna inanmıyorum, bütün organları beyin yönetir çünkü sinirler aracılığı ile.
Mantıksız geliyor, bakabilir miyim makaleye?
Aşağıda baktım da, omurilikten sağlanıyor diyor.
Omurilik tamamen beyine bağlı bir oluşum. Bu durumda kendi yazdıkları makale ile çekilmiş oluyorlar. Beni ikna etmedi yazı.
Hayır beyin ölümü gerçekleşen biri de boşalabilir mesela sadece erekte olması gerekiyor biraz daha araştırıp mantığına oturtabilirsin hatta yazıda bakarsan tamamen ölmüş erkeklerde bile nadiren bunun görüldüğü oluyor. Yani kendileriyle çeliştikleri yok nolur beni yormayın gidin araştırın fjskjfks altta kaynakçaları var ordan da ayrıntılı okuyabilirsin
Okudum, ölmeden önce beyinden sinyal gidiyor yazıyor.
Erekte olması için beyne ihtiyaç vardır , boşalması için omurilik soğanına çünkü boşalma olayını omurilik soğanı yönetir.
Bizden iyi bilmen 😂
Kitlemizi rahat bırak 😂
@Bubie fazla bilgi göz çıkarmaz 😂
Ya böyle bir konuyu araştırmış olman da senin Neyse ya seni yermeyeceğim karşı atakla sana laf söyleyip de polemiğe girmeyelim
Söylediğin şeyin farkında mısın beyni olmasa da o işi yapar gibi neyse önemli değil polemik peşinde olamam
O yüzden bb ne güzel konusuyorsun
Feminizm siteyi bile ele geçirmiş
Ben bunun diğer türlü versiyonunu sorsam
1 dakika içinde kaldırılırdı
Aslına bakarsanız bu beni pek de şaşırtmadı ama olsun fksnclankflskc
Bu ifadeler de bilimsel bilgi haklısın
Ve kesinlikle boşalma hariç tüm süreçte beynede ihtiyacı yoktur
bu öğrendiğin bilgiyi babanla da paylaşmalısın bence :)
"Aslına bakarsanız bu beni pek de şaşırtmadı ama olsun fksnclankflskc" bilimin verdiği sonuçta sonra bunu yazman yani seni şaşırtmaması da bilimle mi alakalıydı? kapasitem seni baya bir katlar fenomen bacım. neyse kal sağlıcakla her tanımadığın insanlarla akıl muhasebesi yapma boşuna ego kasma boş beyninle :)
Boşalma evresinde zaten beyin hükmetmiyor. Tamamiyle penisin ve vücudun istek direncine göre boşalma gerçekleşiyor. Bana göre tabi...
Ulan hep o abazanlardan dolayı alay etmediğiniz dakika kalmıyor
Bunu bilmek için bilim adamı olmaya gerek yok sanırım 😂
Peki bası bayanların vjinasında kalp gibi atım var ozaman kalpleri vajinadamı oluyor
Yanlış öğrenmişsin, vücutta gerçekleşen ufacık bir durum bile beyinle ilgili
Beni en çok şaşırtan şey bazı insanların denizanaları gibi beyinsiz ve kalpsiz olmaları 🙄
Kadınlarında üreme sistemi erkeklerden farklı değil. Aslında olay döngüsü tamamen aynı
Yanlış bilgi nerden aldıysan. Ejakulasyon tam olarak beyinle alakalıdır
Ben de uzmanların söylediklerine dayanak sağlayarak söylüyorum. Üstelik ben de bir erkeğim farkındaysan.
Bu mu akademik makale? Ben de ingilizce doğru dürüst deneyle araşdırılmış bir şey sandım.
Madem araştırmayı seviyorsun, zihinsel engellilerin cinsel yaşamları hakkında da, depresyona, bipolar bozukluğa yakalanan erkeklerin cinsel yaşamları hakkında da okumanı isterim.
Beyinin amigdalası ile testosteron hormonunun arasındaki bağlantıya da bir bakıver
Allahım sen sabır ver.. Attığım yazının sonunda kaynakçaları bulunuyor ingilizce olarak oradan okuyabilirsin :)) Ayrıca evrim ağacı türkiyede bulabileceğin doğru kaynakları sunuyor her bilim aşığı bunu bilir çok bilindik bir kanal aynı zamanda tavsiye de ederim. Ama dediğim gibi kaynakça da var yazının sonunda kaynakça olduğunu herkes bilir gksjkf. Ayrıca ereksiyondan bahsetmiyor burada boşalmadan bahsediyor ereksiyon beyinde gerçekleşiyor fakan boşalma omirilikte gerçekleşir beyine ihtiyaç yoktur fakat erekte olmamış bir penis zaten boşalamayacağı için zihinsel engellilerin ya da depresyon hastalarının boşalması mümkün değil çünkü erekte olamıyorlar sebebi bu. Fakat anlatmaya çalıştığım şeyi anlamaya çalışmayacak kadar sığ düşünüyorsun ne yazık ki. Sanki burada kendi fikrimi beyan ediyorum anlamadım ki neyi tartışıyoruz. Bu işin uzmanları bilim insanları orurup çalışıyor araştırıyor biz burada boş boş tartışıyoruz fksjkf. Çok biliyorsanız siz çalışın bulun araştırın ve sunun kendi asılsız tezlerinizin peşinden gitmek çok cahilce bir tutum. Öğrenmeye açık olun biraz. Omuriliğin görelerini araştırmakla başlayabilirsin. Boşalma dışında birçok refleks beyine ihtiyaç olmadan omirilikte gerçekleşir. Beyin ölümü gerçekleşen insanlar nasıl alen daha yaşamsal faaliyetlerini sürdürüyor araştır mesela. Git araştır oku izle napayım cahile laf anlatmak zor gerçekten çok fazla sınanıyorum fkskjfks
Erkekleri istediginiz kadar asagılayın eninde sonunda o yrrgı icinize alacaksınız
Niye bu kadar çok güldüm buna ya😆
onların beyni vardı yani 🤔
Cüney tarkın Cüneyt Arkın imiş.
bende öyle sanıyodum çocukken 😂😂😂
Siz beyninizle boşalıyosnz zaten 😂
Hahahahha sasırttı mı hayir
Bu bilgi seni aydınlatmış olmalı.
Aaaa kadınların varmıymış onada baksaydın
Saçma beyin olmadan penis nasıl ereksiyon olacak
Nasıl hayal kuruyorlar. d
Beyinsiz bosalmak 3 saat surer heralde
2 saat felan sürdü