Cinsel Yaşam 3 parmak kalınlığındaki bir penis sizce kalın mıdır? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 3 parmak kalınlığındaki bir penis sizce kalın mıdır? 3 parmak kalınlığındaki bir penis sizce kalın mıdır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Parmağın kalınlığı da önemlidir. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Penis tam yuvarlak degil galiba. Ustten bakinca kalin duruyor, yandan bakinca ince. Dogru muyum? 4 1 Yorumla Soran +1 yıl Yoo herhalükarda kalın duruyor Yorumla
SertSevimliAdam Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. kalın ya. sıkıntı oluyor. taşıması dert sokması dert. uzunluk neysede kalınlık sıkıntı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl of çok kalın yaa 9 7 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler 😊 Yorumla Soran +1 yıl Soruyu beğensene biraz yaramazlık yapalım 😊😈 Yorumla ankankank +1 yıl ayıp ya Yorumla kanka35 +1 yıl hoşuna giiti Yorumla bursa_zafer +1 yıl o nasıl of çekmek Yorumla bursa_zafer +1 yıl lan sapık sktr git Yorumla ankankank +1 yıl @bursa_zafer kim Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Benim parmağim mı erkek parmağ mı 😂 5 1 Yorumla Soran +1 yıl İstersen ölçeriz kimin parmağıymış 🙂 Yorumla
siirbass Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 73% +1 yıl parmakların kimin olduğuna bağlı olarak değişir :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sulandım 9 3 Yorumla capkinbiber +1 yıl Görmeden inanmam 😄 Yorumla Soran +1 yıl @bursa_zafer lan bursalı sen ne çeşit bir orman çocuğusun. Sltr ol git gvat Yorumla kanka35 +1 yıl çokmu Yorumla
cilekli-seker Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 49% +1 yıl kime göre neye göre 1 2 Yorumla carretta +1 yıl Sence mesela Yorumla capkinbiber +1 yıl En güzeli çilekli şeker bence Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Parmağın kalınlığı da önemlidir.
Penis tam yuvarlak degil galiba. Ustten bakinca kalin duruyor, yandan bakinca ince. Dogru muyum?
Yoo herhalükarda kalın duruyor
kalın ya. sıkıntı oluyor. taşıması dert sokması dert. uzunluk neysede kalınlık sıkıntı
of çok kalın yaa
Teşekkürler 😊
Soruyu beğensene biraz yaramazlık yapalım 😊😈
ayıp ya
hoşuna giiti
o nasıl of çekmek
lan sapık sktr git
@bursa_zafer kim
Benim parmağim mı erkek parmağ mı 😂
İstersen ölçeriz kimin parmağıymış 🙂
parmakların kimin olduğuna bağlı olarak değişir :D
Sulandım