Günaydın elmalı kurabiyelerim. Yeni bir gün yeni umutlar ve bol bol sevişmeler. Ne haliniz varsa sevişin :D Sevişmek içinde libido etkili bir faktördür ama bu libidonun yükselmesine sebep olan şeyler nelerdir. Hormonlar denir ama sadece hormonların üzerine atmak olur mu. Sizin libidonuzun yükselmesine neden olan şeyler nelerdir?Bak Rihanna uslu dur kızım deyip şiddet uyguluyor :D
Günaydın.. Libidonun yüksek veya düşük olması genetik bir durum bence tabii.. Testosteron ile alakalı bir durum bu hormon yükseldiğinde libido yükseliyor, Testosteron düştüğünde libido düşüyor. Fakat yediklerimi içtiklerimizde libidoyu etkiliyor. Çilek, bal, zencefil, incir, lahana, ginseng, kereviz, fındık, sarımsak, kırmızı biber, çikolata, maydanoz gibi besinler libidoyu yükseltiyor. Düzenli uyku, stresten uzak durmak, yürüyüş ve huzurlu bir ilişki libido yükselmesine çok daha fazla etkili..
Ay hic bilmiyorum bu sorunun cevabını.. Sonradan degismez gibime geliyor aslinda. Ama spor, dengeli beslenme, yiyecek içecekler, karşındaki kisi, ask buna etki eder.. Daha bircok şey vardır ama simdi bunlar yeter :) Bakınız beyefendicim etki eder diyorum. Sadece etki eder. Zaten yuksek libidoya sabip olan kisi ne yapsin. Ne sucu var bunun 😂😂
Bir kişi sağlıklıysa istekli olarak yüksek olur örnek veriyorum spor yapıyorsa sigara içmiyorsa alkol tüketmiyorumsa düzenli uyuyorsa düzenli besleniyorsa sağlıklı besleniyorsa dert de sıkıntısı yoksa İnanılmaz derecede yüksek olur istek olarak
Bu bence bir dürtü. Kimi zaman çirkin bir insanada tükseliyor en yakışıklısına da🤔 Sağı solu belli olmuyor ki😏 kavrayabileceğimden fazlaca kol kası, buğday ten olsun yeter benim libidoyu uzaydan görürler🤫🙃🙂
Sevgiliden başkası libidomla dans edemez. Yan yana gelince ufak dokunuşlar sonrasında, kedi olan ben jaguara dönüşe bilirim.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yüksek libido için ilk şart, karşımız da tutku şehvet duygumuzu tetikleyecek dokunmak ve sevişmek için çılgınca düşüncelere sevk edecek, bir erkek için tahrik edici bir kadın adayı, bir kadın için tahrik edici bir erkek adayı, yüksek libido için ilk şart bence..
Ben bunu araştirmiştim beynimizin saldigiladiği hormanlar hatta psikolojik bir rahatsizlikmiş böbreklerimizin salgiladiği falan bipolar bozuklukda olabilir vs
Bana bak lan dört göz benim canımı sıkma kafanı gözünü patlattırmıyim ha. Kes lan sesini ite bak çakal oğlu çakallar allahın ayıları. Çeak kardeşim çak. Beyfendi bakar mısın hanfendi