Şöyle değinmek istiyorum seks anında bazen çiftler birbirlerine konstre olamaya biliyor o an başka şeylere yönele biliyorlar düşünce olarak o anda zaten açılacak olan kapı biranda kapana biliyor konstre sorunsalı diyelim
Oncekı bulusmada yaladı anal kısmına dogru yaladı sırt üstü uzanıyordum yanı oraya tam yalamadı dili değer gibi oldu. bu sefer oksayıp parmaklaywrak sulandırdı beni. Sulanma problemim ve parmakla korkum vardı yalama olmadı bu seferde.
Yav ablacım cidden o adam her haltı da yapar yani. Bokunu bile yer belki işte ne bileyim ben yav. Yapabilirler ama oraya girer belki bir dahakine ondan şey etmiştir. Bunu yorma bir şeylere
Konusturma simdi sen yemek yiyorsun yemek yiyorsun diye yemekten kalan anusunden cikinca nasilsa bu yemekten kalan diye oturup yiyormusun siz ne icipde bu kafayi yapiyorsunuz ya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Haz duyuyordur bende ön sevişmede her şey yapıyorum zevk vermeden zevk alamazsın unutma 💥
Begenmedıgı bı kıza yapmaz ama dimi begenıyor mu beni
Çekici geliyorsundur o an herşeyi seninle yapmak istiyordur tiskinmediğine göre 😈😉
Ama vajina içinde bosalmamasına rağmen penisi söndü 🥲
Şöyle değinmek istiyorum seks anında bazen çiftler birbirlerine konstre olamaya biliyor o an başka şeylere yönele biliyorlar düşünce olarak o anda zaten açılacak olan kapı biranda kapana biliyor konstre sorunsalı diyelim
Bnden kaynaklıdır dşye uzuldm napmam gerek bide tas aklarını vakumlamak bi erkegın iyimi kotu mu sadece yalanıp gecılmelı mi
Libidosu yüksek biriyim öyle sorular sormasakmı diyorum 🤦♂️
İyi olup olmadığını anladın sanırım 🤫
Anlamadım cunku yapınca gülüyor ve huylanıyo gıbı oluyo acıyor mu canı yani zararı car mı
Her kadın beceremez vakumlamayı bilmiyorum nasıl yaptığını.
Ama seninki pek oralı olmuyor sanırım
Nasıl vakumlanr
Eski flörtüm olsaydı gösterirdi 😈💥
Haddini aşma
Haddini aşan ben değilim bence sınırlarını zorlayan sensin.
İnsan yiyeceği yemeğin önce tadına bakar parmakta sonra ne yaptı kökledimi sana arkadan
Ben izin vermedim once arkadan yapalım mı dedı. Ben ztn hazır degılım o da ısrar etmedi domalırken vajınama gırdıgı zaman yaptı
Cani çekmiş demekki domalmıssın vaiinaya girince kendini kaybetmiştir
Her deligi doldurmak istemis sanirim ama agzina sokmasi enteresan... dun ne yedin onu anlamaya mi calisti acaba?
Koku yok tat yok eve gelıp yaptım bende aynısını temiz bakımlı insanım. Begenmedıgı birine yapmaz dimi
Olm siz nasil bisisiniz ya. Parmaklayip tadina bakmak nedir daha neler duycaz gorcez heyyyy
Bende parmakla sevgilimin kini okşuyorum geçiriyorum ama parmağımı yalamıyorum ıslak mendille siliyorim
O yaladı ağzına soktu neden böyle yaptı
Yanı kaka seviyor mu desem şimdi senden tiksinmediginj mi göstermek istiyor anlamadım
Gosterecek bişey yok ben domalmıskm goremem zaten tesadüfen gördüm kaka falan da yoktu sıcar sıcmaz seks yapan kezbanlardan degılım temizim
Ister istemez birşeyler olur yani lavman yaptıysan bir şey diyemem ona
Bende korktum oyle olmasında lavman yapmadım ama eve gidince biraz parmak soktum koku yok tatta yoktu
O zaman temizlenmiş iyice , senden tiksinmediginj göstermek istemiş olabilir
Gosterecek bısy yok işte domalmısım goremem tesadüfen gördüm Yani göstermeye çalışmadı
Peki ilişkiden önce yaladı mi analı oral yaptı mi?
Oncekı bulusmada yaladı anal kısmına dogru yaladı sırt üstü uzanıyordum yanı oraya tam yalamadı dili değer gibi oldu. bu sefer oksayıp parmaklaywrak sulandırdı beni. Sulanma problemim ve parmakla korkum vardı yalama olmadı bu seferde.
Ozele3 gelsene sorunu beğeneyim bir şey soracam sana
Özel mözel yok sorun varsa buraya yaz.
Ben yalıyorum sevgiliminkinj
Tamam
Heh işte bunu bende istiyorum ama yaptırmıyor ki sevdiceğim. Pis diyor ora için ama onun her yeri çok tatlııı
Biz fb yiz ama
Hmm fb denen olay bana iğrenç geliyor ve öyle birine dokunmam bile yaa ben. Sevgi yok bir şey yok one öyle. O adam yapar zaten buna mı takıldın
Yani evt takıldım
Yav ablacım cidden o adam her haltı da yapar yani. Bokunu bile yer belki işte ne bileyim ben yav. Yapabilirler ama oraya girer belki bir dahakine ondan şey etmiştir. Bunu yorma bir şeylere
Bn istemedikçe giremez
Ooo diyorsun pekiii. O zaman boş ver bunu sadece tatmış orayı işte olan bu
seni tahrik etmek istemiş ki arkadan sok demeni beklemiş
Sadece istekli seni beğendiği yok
Jfkgj he
Beğenmek ayrıdır istekli olmak ayrı sadece zevkine yapıyor romantik olan soft olan genelde sever
Begenmedıgı insanla seksi bırak ınsan el ele bile tutusamaz ya midesiz olmayın
Ah erkekleri bilmiyorsun alakası yok o zevk için şeytanla bile yapar erkekler
Yok benimkisi gayet yakısıklı kendinle bir tutma cirkin erkekler oyle yapar
Valla kendim Allah şükür çirkin de değilim çok yakışıklıda ortayim kaldıki ne alaka yakışıklı olunca seviyor mu oluyor belki kurbansın
Hem cırkınsın hem kısasın
Tamam kısayım tahmin et boyum kaç 😂😅
Of bi git işim gücüm yok boyunu tahmın edecem yazmayın
Yorumu siliyorsun ml hrif
İğrenç senin bis bķ değilini kim yalar
başka ne soktu analına
O kdr
nerde yaşıyon sen
Beğenen erkek yapar sadece onu
Beni begenıyor mu Yani
Yani baktı gördü temiz bakımlı her kıza kadına yapılmaz o hareket
Temiz ise yapar fantezi alanı geniş olmalı ve içinden istemeli
seni aşırı çekici bulduğu için
Vajinamın içinde penisi söndü
erken boşalmıştır
Adam yoklukta çığır açmış resmen 😂😂
Ne alaka ya
Anlayan anladı boş ver kanka
Memlekette manyakmi yok
Neden bu kdr tepki aldı anlamadım anal yapıyosunuz ama
Konusturma simdi sen yemek yiyorsun yemek yiyorsun diye yemekten kalan anusunden cikinca nasilsa bu yemekten kalan diye oturup yiyormusun siz ne icipde bu kafayi yapiyorsunuz ya
İğrenç bir insan olduğu için
O an gaza gelmiştir ne diyim
Ne pislik insanlar var mış
Temizim
Orası nasıl temiz olabilir
Yani bakımlı olunca oluyo
Bakımlı olsada iğrenç bir durum hak yolu varken neden o yola başvurmuş
Bende sevmıyorm ama hafif parmak sokulması hos
Hoş olan yerler var zaten gerek yok öyle şeylere yaptırma bir daha
Baskın biri ellerimi tutuyor arkadan yaptırmasam da
Bastırma kendine
Bokunu bile yerim demek istiyor
Begenmedigi birine oyle yapar mı sence
Islatıyodur belki de rahat girmesi için
Ağzına sokuyo sonucta ama
Manyak olabilir
Ne alaka!
Kusucam
Niye
Niye mi 🤔
Oha 😂
Beğenmiş
İyi b*k yemiş
İğrenç
Oha ya pislik 😂😂
Vajina gibi ağız sulandiran yer varken ben tavsiye etmezdik vajina daha sıcaktır hemde
Midesiz