Ben ünüversiteye gittiğimde evlilik düşünüyorum ama karşımdaki kişiye güvenmiyorum ama düzenli bir cinsel birlikteliğimiz olursa su ileten kurtulurum diye evlilik gibi büyük bir adım atmak mantıklı mı evlenmeden ilişkiye girin demeyin öyle bir düşüncem yok😐
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır sadece cinsel ilişki yaşamak için evlilik yapmak bana çok mantıksız geliyor çünkü evlilik sadece cinsellik değil evet cinsellik evliliğin çok büyük bir parçası ama bunun tamam cinsellik değil ki sevgi saygı hoşgörü bağlılık sadakat bunları unutmamak lazım
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılSırf mastürbasyon yapmaktan kurtulup düzenli seks hayatın olsun diye evlenmek kadar büyük bir yanlışa imza atmamalısın. Ne biliyorsun eşinin seni tatmin edebileceğini? Garantisi var mı? Evlenmeden beğendiğin, arzuladığın biriyle yapman inan bana daha mantıklı. Hem evliliği çok matah, çok kolay, çok güzel bir şey mi zannediyorsun? Sırf seks için evlenip de hayatını b*ka sardırma.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
18Cevap
+1 yılSırf bundan uzaklaşmak için belki de hayatının en güzel yıllarını büyük bir hatayla ziyan edeckesin.
Evlilik öyle bir şey değil.20 Yorumla
+1 yılhayır asla evlilik maalesef bu şekild eyapıldığında yanlış kişiyle oluyor ve görücü usulu evlenenlerin çok büyük bir bölümü bir kaç ay sonra tamamen masturbasyona bağımlı kalıyr tatmin olamıyorlar
00 Yorumla
+1 yılSırf mastdan kurtulmak için evlenme yoksa pişman olursun yalnis biriyle evlenecegine ömür boyu kendi kendine yap daha iyi emin ol
00 YorumlaSusadığın zaman bir bardak su içiyorsun
Evine su hattı döşemiyorsun02 Yorumla
Soran+1 yılSaçma örnek oldu😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılbende seninle aynı durumdayım iki ucu bklu değnek resmen
47 Yorumla- +1 yıl
Sanalla devm evlenincede erkegnde beklediğini bulamazsan
Cevap sahibi+1 yıl@sohbtsevnler yok ben evlenmeden önce sevişirim bozuk mu değil mi anlamak için yoksa pipisi küçük çıkar erken boşlama sorunu sertleşememe sorunu falan bunları göze alamam
- +1 yıl
Dogru düşünce yoksa ızdırap olur sana
Cevap sahibi+1 yıl@sohbtsevnler aynen bene evlilikte cinselliğin önemli olduğunu düşünüyorum. saygı sevgi güvenden sonra cinsel yaşam
- +1 yıl
Kesinlikle dogru kadın için daha önem arz ediyor
Yaş kaç
Cevap sahibi+1 yıl@sohbtsevnler 23
- +1 yıl
Oldu mu hiç sevişme
Burdada bunlari konuşmal garip neyse
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılyap gitsin sana zararı ne?
okulunu bıtır ıs bul sonra koca ararsın00 Yorumla Değil tabi ki bu durum bizi de zorluyor maalesef...
00 Yorumla
+1 yılherkes mastır yapar ya önemli değil başarılı öğrenciler mastırlarını Amerikada yapar :)
00 Yorumla
+1 yılKimseye güvenemiyorsan zor o iş ilkönce güven sonra gerisi gelir ayrıca kimseye güvenemiyorum dersin ama zamanla güvenirsin güvenmek zorundasın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence hiç mantıklı değil evlendiğin insan kötü biri çıksa aleti kısa filan olsa ne yapcan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılImkanin varsa evlen yoksa da sadece bu isteginden dolayı da cinsellik yasama
00 Yorumla
+1 yılmasturbasyondan kurtulmanın sebebı zevk alamaman mı yoksa libidon mu cok yuksek
02 Yorumla
Soran+1 yılBağımlı olmam ikiside değil 🤐
- +1 yıl
ne guzel işte mesela gunluk rekorun kac
Gizli Üye(30-35)+1 yılUza milletin başına bela olma
22 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
Cevap sahibi+1 yılYa evlilik sadece seks mi?) kendini gizleyip hadi evlendin sonra ne olacak?
- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılDeğil ya yokmu çevremde ağzı sıkı yap onla
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılBıkıyorsun eninde sonunda
00 Yorumla
+1 yılVarsa biri hemen evlen derim. En mantıklısı o
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi diyorsun
- +1 yıl
Bende biri olsa bir dakika düşünmem
+1 yılSohbet sevmiyorsun herhalde
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılDaha çok yapmayasin
00 Yorumla Mantık akıyor
00 Yorumla
+1 yılEvlenelim yavrum
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği