18 yaındayım. Kendimi bildim bileli erken boşalıuorum mastürbasyonda. Hiç ilişkiye girmedim nasıl milli olabilirim onuda bilmiyorum ama bu halimle * istemiyorum. Nasıl geciktirebilirim ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
şöyle bir şey yap alıştırma yap hemen boşalmaya çalışma işini çabuk bitirmeye çalışlma ve olabildiğince sürekli görselde kalma aklına başka şeyler getir yavaş yavaş olucaktır ama
Mastta erken bosalma olmaz. Duzenli bir seks hayatin olur en az 3 ay erken bosalirsin da o zaman bu teshisi koyabilirsin
Nasıl olmaz oluyor işte. 1 dakikanın altında.
onun adına erken boşalma denmez. kendi elin kendi sinir sitemin tabiki boşalmaya en hızlı şekilde ulaştırıyor seni. erken boşalmadan bahsedebilmek için düzenli seks ilişkin olacak be en az 3 ay süreyle erken boşalıyor olman gerek
Yani sizdemi ergenlikde ve 18 yaşında 1 dakikanın altında boşalıyordunuz herkesdemi böyle? Birde seks yapmak için partner nasıl nereden bulabilirim? Eskort vesaire sevmem. Paralı değil ama, f*ck olabilir. Arkadaş olabilir. Beni arzuladığını nasıl anlarım ya da ben nasıl belli ederim? Böyle insanlar nasıl davranır? bacım veya herkesle yatandan değil düzgün kaliteli insanlardan bahsediyorum. Bunun birde korunması var tabii. O bi sonraki sorum :)
Saçma sapan kelimeleri değiştirmiş fakbadi ve hayat kadını yerine f*ck ve bacım yazmış
tabiki herkes öyle değil. herkesin aynı olması beklenemez. diğer bahsettiğin meseleleri kendin öğrenmen gerekiyor hazır bilgiye ulaşamzsın
Antrenmanları var dostum bunun araştır. Sonuçta kas o da gelişir
Bulamadım maalesef. Adını vesaire verebilir misiniz?
Mesela bir tanesi Küçük tuvaletini yaparken 2-3sn tutmak sonra bırakmak sonra tekrar 2-3sn tut sonra bırak. Sürekli bu şekilde yapma ama günde 1defa yapman yeterli
Teşekkürler, deneyeceğim.
Mesela mastürbasyon yaparken kaç dakika sürüyo
Dakika değil saniye. 1 dakikanın altında sürüyor.
Uzun tutmalısın geldiği an elini çek sonra tekrar başla bunu 10 sefer tekrarla
Olmuyor işte. Kaçıyor hep. Ayrıca çiş gibi tutamıyorum. Kontrolümde değil
Nerde yaptığın nasıl yaptın çok önemli gayet rahat olmalısın
Odamda, tuvalette ve banyoda. Hepsinde çok erken oluyor. Gayet rahatım aslında yani öyle hissediyorum
Sen yaz bana kardeşim sana detaylı bilgi vericem
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!