Cinsel Yaşam Her cinste sertleşme sıkıntısı oluyor mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Erkeklerde tamamda bayanlarda damı oluyo ayolll Güncellemeler+1 yıl Çekinmeyin lütfen itiraf edin Her cinste sertleşme sıkıntısı oluyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
SaklıTutkular Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Bizim neremiz sertleşecek? 😃 0 9 Yorumla Psikolog_sırdaş +1 yıl Meme ucu 🙈🙈 Yorumla SaklıTutkular +1 yıl @Psikolog_sırdaş sertleşmese de sorun olmaz ki Yorumla Psikolog_sırdaş +1 yıl Elbette ki öyle biz erkeklerin isteği arzusu dışa vurur. Kadında ise bence tam tersi.. Ruhunu sarar o istek önce.. Gözlerinden anlayabilir insan bunu veya ses tonu.. Yoksa bedenen çok da farkettirmez istemez ise Yorumla SaklıTutkular +1 yıl @Psikolog_sırdaş evet, öyle. Yorumla Soran +1 yıl Meme ucu alt dudaklar hep kabarırr Yorumla SaklıTutkular +1 yıl Yani onlar olmasa da sorun olmaz demek istiyorum Yorumla Soran +1 yıl Zevk vermez yumuşak yumuşak ıyyyy Yorumla SaklıTutkular +1 yıl 😃😃 Yorumla Soran +1 yıl Şimdi takip attım 🙈 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bayanların nasıl yani 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Meme ucu ve bal kutusu kabarır Yorumla
Kadjdaks Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Olmuyor 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Süpersin kıymetini bil Yorumla Soran +1 yıl Neden olmuyor ki Yorumla
_sencenasıl_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 61% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Yook kadinlarda yumusama sikintisi oluyor 0 0 Yorumla
Psikolog_sırdaş Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Bayan sertleşmez yumuşar 0 7 Yorumla SaklıTutkular +1 yıl Bayan değil, kadın! 😃 Yorumla Psikolog_sırdaş +1 yıl Hatun hatun 😂😂😂😂 Yorumla SaklıTutkular +1 yıl Bayan olmasın da 😃 Yorumla Psikolog_sırdaş +1 yıl Cidden ben düşmezdim o hataya ama soru beynimi yaktı normal 😃😃 kadın tabikide ❤️ Yorumla SaklıTutkular +1 yıl Evet, sorunun suçu 😃 Yorumla Psikolog_sırdaş +1 yıl Çok can alıcak bu soru çok 😂😂 yataktan düşenler olucak okurken Yorumla Soran +1 yıl 😂 hadi ordan zevzeklik 🌹💋 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bizim neremiz sertleşecek? 😃
Meme ucu 🙈🙈
@Psikolog_sırdaş sertleşmese de sorun olmaz ki
Elbette ki öyle biz erkeklerin isteği arzusu dışa vurur. Kadında ise bence tam tersi.. Ruhunu sarar o istek önce.. Gözlerinden anlayabilir insan bunu veya ses tonu.. Yoksa bedenen çok da farkettirmez istemez ise
@Psikolog_sırdaş evet, öyle.
Meme ucu alt dudaklar hep kabarırr
Yani onlar olmasa da sorun olmaz demek istiyorum
Zevk vermez yumuşak yumuşak ıyyyy
😃😃
Şimdi takip attım 🙈
Bayanların nasıl yani
Meme ucu ve bal kutusu kabarır
Olmuyor
Süpersin kıymetini bil
Neden olmuyor ki
Yook kadinlarda yumusama sikintisi oluyor
Bayan sertleşmez yumuşar
Bayan değil, kadın! 😃
Hatun hatun 😂😂😂😂
Bayan olmasın da 😃
Cidden ben düşmezdim o hataya ama soru beynimi yaktı normal 😃😃 kadın tabikide ❤️
Evet, sorunun suçu 😃
Çok can alıcak bu soru çok 😂😂 yataktan düşenler olucak okurken
😂 hadi ordan zevzeklik 🌹💋
Nasıl yani