Ayni zevki verebilir ama goze hos gelmesi onemli mesela sen bas kismi pembe olan bir beyaz penisi mi oncelik hale getirirsin goze hos gelen yoksa daha kara bakimsiz gibi duran bir penisi mi oncelik hale getirirsin
Her kadının vajinası kendisine özeldir, penetrasyon sırasında evet vajina vajinadir, ancak görsel olarakta insan daha göze hitap eden vajinalarda daha fazla haz alabiliyor
“Kadınlar şöyle düşünür, ‘Ah olamaz tuhaf kokuyorum, basenlerim kocaman, geçen hafta sonu biraz güneşlenmem gerekirdi, bir rötüş tıraşı olsam iyi olur.’ Erkeklerse şöyle düşünür: ‘Vu-huu! Karşımda çıplak bir kadın var!’”
moraran kararan yeri ne yapayım. dilimi değiremicem yerle işim olmaz. hanı diyorlar ya sert severim diyenler sadece sokup gecenler onlarla idare ederler
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Önemli değil. Göz aşinaligi kalmıştır önemli diyen bir varsa eğer.
İkisi de aynı zevki vermez görsel olarak rahatsız olduğun birşeyden zevk alamazsın nasıl çok tipsiz birisi ile sevişmek istemezsen onun gibi ikisi de erkek demisin çok tipsiz ile çok yakışıklı birisine veya 7cm penisi olan 20cm olan aynı mı
Aslında renk önemli değil, bazen köyü renk tercih edilir sütlü çikolata gibi olur, osiyah yere beyaz tarak girerken inanılmaz görsel şölen dünya insanının yarısı siyah onu problem etme, detay bilgi içinde sorabilirsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
Ayni zevki verebilir ama goze hos gelmesi onemli mesela sen bas kismi pembe olan bir beyaz penisi mi oncelik hale getirirsin goze hos gelen yoksa daha kara bakimsiz gibi duran bir penisi mi oncelik hale getirirsin
Her kadının vajinası kendisine özeldir, penetrasyon sırasında evet vajina vajinadir, ancak görsel olarakta insan daha göze hitap eden vajinalarda daha fazla haz alabiliyor
Görüntüsünü beğenmediğin bir yemeği ancak çok aç olduğunda yersin bilmem anlatabildim mi
Kimse zorunda değil kardeş
Hiç farketmez ne kız için nede erkek için, kafanı öyle şeyle yorma, herkes sever yeterki sulu şeftali olsun
Aynı zevki veriyor tabii ki.
Ama pembe olan ya da doğal ten rengi
Görsel olarak daha çok tahrik ediyor
Pembe olursa can feda kara olur elveda.
Karaamcıklılar derneğim kara olanlara kapısını sonuna kadar açacaktır.
“Kadınlar şöyle düşünür, ‘Ah olamaz tuhaf kokuyorum, basenlerim kocaman, geçen hafta sonu biraz güneşlenmem gerekirdi, bir rötüş tıraşı olsam iyi olur.’ Erkeklerse şöyle düşünür: ‘Vu-huu! Karşımda çıplak bir kadın var!’”
Türk erkekleri kendi bölgesinin rengine bir baksın önce 😄
Beyaz olamasi daha iyi armut şişik olması somuracan
Aynı farkı ne olacak canım sadece görsel farklılığı var
Sorun az zevk vermesi değil. İkisi ayrı zevk veriyor olması.
Zevk tabiki aynı. Belki görsele takılan vardır ama cok önemli degil ne dersin
Karasini hic gormedim karasi da mi var? Morumtirak gibi ona mi kara diosunuz acaba
Esmer işte
Cuculata 🥳
moraran kararan yeri ne yapayım.
dilimi değiremicem yerle işim olmaz.
hanı diyorlar ya sert severim diyenler sadece sokup gecenler onlarla idare ederler
Önemli değil. Göz aşinaligi kalmıştır önemli diyen bir varsa eğer.
yani pembe arıyorsun da çıkan hep kara mağara gibi oluyor. Artık kokusuz olsun yeter diyoruz hani
Yalarken sıkıntı olur kanka dışı beyaz içi pembe tercihim
Niye oluyor ki
Nasıl anlatsam şimdi
Içuku orta olmazki çokmu kara
Hayir
Benimki kahverengimsi pembemsi bilmiyorum. mastürbasyon esnasında daha pembemsi oluyor. Onun haricinde rengi ten rengine göre daha koyu
Genelde vajina dudaklarının rengi ten renginden biraz daha koyu olabiliyor, ayrıca bu birazda genetik
Çünkü yapınca kızarıyor renginin açılması normal
Kara sevmem pembe olsun pembe ruj sürerim ona :D
Pembe değil kimseninki
herkesin kapkara mı
bembeyaz olsun beyaz renkli
Kapkara değil ten renginden 1 ton esmer
Hayatta girmem ona
Seni bekliyordu
Fark eder ikisi de aynı zevki vermiyor
Ne alaka 😅
İkisi de aynı zevki vermez görsel olarak rahatsız olduğun birşeyden zevk alamazsın nasıl çok tipsiz birisi ile sevişmek istemezsen onun gibi ikisi de erkek demisin çok tipsiz ile çok yakışıklı birisine veya 7cm penisi olan 20cm olan aynı mı
Çookkk farkeder
Çoookkk
Neden esmer mi olmalı pembe mi
Esmer başka kara başka
Pürüzsüz pespembe tek çizgi olmalı
Çift çizgi nasıl olcak 😅😅
Bazen umduğunu değil bulduğunu yersin
Aslında renk önemli değil, bazen köyü renk tercih edilir sütlü çikolata gibi olur, osiyah yere beyaz tarak girerken inanılmaz görsel şölen dünya insanının yarısı siyah onu problem etme, detay bilgi içinde sorabilirsin
@Hadiyani esmer karanlığı değil Bağcılar güngören adana karalığı rahatsız ediyor
Fark eden bir şey olmaz
Tabiki de önemli değil , takılma böyle şeylere
Karası nasıl oluyo bunun :D
Fark etmez bakımı iyi olsun yeter
Temiz ve guzel kokmali yeterli
her renk aynı zevki verir
Az bulunan her şey değerlidir
Hiç birisini tadmadim daha
Siyah olunca çok itici. Yani hevesimin büyük kısmı kaçıyor. İsteğim azalıyor
😂😂 delik olsun yeter diyosun
Senin için tüm penisler aynı mı
Evet