İkimizde 6 yıl lnce FB ilişkisi yaşıyorduk ben evlendim onunla iletişimi kestim. 6 yıl sonra tekrar konuşmaya başladık oda yeni evlenmiş 4 ay olmuş beni arzuluyor. Tek zevkim tek gerçegim sensin diyor. Seni özlüyorum seni seviyorum felan diyor. 1 kere cinsellik yaşadık evliyken 3 ay oldu gelmiyor cinsellik için. Neden kendisini geri çekiyor sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıl6 yıl sonra bile sana ulastiysa ve istediği şeye tekrar kavustuysa ara vermez, ancak problem yasiyor5olabilir şu dönem evliliğinde, belkide o yüzden uzak duruyor
011 Yorumla
Soran+1 yılHmm bilmiyorum artık
- +1 yıl
Sen ona ulaşmayı denedin mi peki
Soran+1 yılZaten hep ben ulaşıyorum ona ben diyorum görüşelim diye kendi gelmiyor. Daha napim ben bilmiyorum ki
- +1 yıl
Başına birşeyler gelmesinden çekiniyor olabilir ,
Soran+1 yılNasıl yani?
- +1 yıl
Eskisi gibi değil neticede evlisin, farkedilirse görüştüğünüz durum çok farklı olur
Soran+1 yılHaklısın
- +1 yıl
Aslında bu konu geniş biraz, dinlemek isterdim neler olup bittiğini
Soran+1 yılBaşta çok istekliydi cinsel olarak yani amaç sadece seks di şimdi bi kere beraber olduk ondan sonra konuşmaları , yazışmaları degilti adamın cinsellikndışında bir şey konuşmayan adam. Özledim , napıoyorsun işte nasılsn, naptım gibi mesajlar atmaya başladı. Cinsellik için kendisini geri çekiyor şu an. Bana öyle geliyor ki bana aşık oldu
- +1 yıl
Geçmişteki ilişkinizi yani evlenmeden önce sadece fb olarak mıydı peki, eminmisin böyle olduğundan
Soran+1 yılFB di evet ama duygusallık da vardı nedense ondan hoşlanıyordum ben ondan bi adım göremedim için kendimi geri çekmek başkasıyla evlenmek zorunda kaldım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
10Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKendince mantıklı bir nedeni vardır ama anlamadığım şey FB ilişkisinde duygulara yer yoktur. Sizin ilişkiniz duygu kokuyor
016 Yorumla
Soran+1 yılBanada öyle geliyor aniden özledim diye mesaj atıyor ama gelmiyor
Cevap sahibi+1 yılDuygusal olarak sana bağlanmaktan korkuyor olabilir.
Soran+1 yılBence baglandı bile.
Cevap sahibi+1 yılDygusal bağ olmadan kendini kontrol edebilse güzrl şeyler yaşanır ama duygusala bağladıysa uzak durmak daha doğrudur.
Soran+1 yılHaklısın galiba bende ona duygusal baglantım var aslında başlasyıla cinseliik yaşamam ondan başka. Oda bunu biliyor
Cevap sahibi+1 yılİlla evlilik dışı ilişki yaşayacaksan FB ilişkisinin kurallarını mğkemmel derecede ve haasasiyette uygulayacak bilnç ve olgunlukta biriyle yapmalısın bunu. Duygusallık işi felakete götürür
Soran+1 yılNasıl yani felakete götürür?
Cevap sahibi+1 yılEvli ilişkinin içine duygusallık içeren bir evlilik dışı ilişki girdiğinde kıskançlıklara da yol açılır, tarafardan birinin ilişkiyi sonlandırmayı istemesi halimde diğerinin bunu takıntı veya gurur meselesi yapıp diğer tarafı evliliği, evli olduğu kişi, çocukları veya ailesi, sosyal çevresi gibi yerlerden vurarak intikam alma yoluna itebilir.
Soran+1 yılBan aşık oldu sanırım eşimi bırakıp ona gitmemi istiyor sanki
Cevap sahibi+1 yılSen ne düşünüyorsun peki
Soran+1 yılBilmiyorum zor bir durum bu 2 tane cocugum var biri 4 buçuk biri 1 buçuk yaşında
Cevap sahibi+1 yılEvet zor bşr durum. Seni çok iyi anlayabiliyorum
Soran+1 yılSence napim
Cevap sahibi+1 yılBen bunun vicdani boyutunu aşamadığım için mutsuz bir evliliği devam ettiriyorum. Benim de iki çocuğum var.
Soran+1 yılBenim eşim kötü biri degil ama aşk yok sevgi yok sadece saygı var
Cevap sahibi+1 yılBenimki de aynı
+1 yılHayatın zehir olacak oynat bakalım
06 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
İkinizde evlisiniz ya hani
Soran+1 yılEvet ama unutamadık birbirimzi napalım
- +1 yıl
Unutamadıysan başkasının hayatını yakmaya hakkın yok
Soran+1 yılNapim sence
- +1 yıl
Cevap basit onu hayatından çıkar her yerden engelle bu kadar basit
+1 yılSenden de birşeyler bekliyor olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani?
Yapmayın şunu be evlilikten soğuttunuz.
00 YorumlaSen evlisin başkasıyla nasıl cinsellik yaşıyorsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı. Adam bulmuş seni bunamış be
01 Yorumla
Soran+1 yılGel gidelim kafasında bence o şu an
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşanın birbirinizle evlenin
01 Yorumla
Soran+1 yılOda sanki bunu istiyor gibi
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Aradığı eski bı heyecanmis almış yoluna bakmis
00 Yorumla
+1 yılEsinden dolayi bence
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Sevgilinin karisi dan dolayidir bence
Soran+1 yılNr alaka
- +1 yıl
Yakalanma korkusuda olabilir yani senle olmak istiyodur o ayri
+1 yılSen evlimisin
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet okuman yokmu