Ben eşimden ayrıldım yakın zamanda o da ayrıldı. Dün akşam moralim bozuk beni bir tek sen anlarsın diye görüşmek istedi. 1 saat kadar oturduk baya bilmediğim zor şeyler anlattı. Canı da epey bir sıkkındı. Sonra ben başka bir yere gitmek için yanından ayrıldım. Gece tekrar mesajlaştık. Kahveye geleyim falan dedi çok geç olmuştu ayıp olur falan dedim. boş ver elalemi falan dedi başka zaman dedim. Aslında kötü biri değil. Bunalımda gibi ama cinsellik olur gibi geldi geri çekildim. Üzüldüm hatta rüyama bile girdi bu olay.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvli olup gözleri başkasını görmeyip sonrasındaki ayrılık ile aslında bu kadın ya da bu erkek benim için çok uygun diye düşünceler insanın aklından geçebiliyor. Size karşı kötü bir şey düşündüğünü sanmıyorum, onun hem evlilik sürecini bilmeniz hem de sonrasında sizinle bir şeyler paylaşmak istemiş. Cinsel bir birliktelikte düşünmesi gayet normal tabi ama siz o aşama için erken olduğunu düşünerek kendinizi geri çekmişsiniz, sizinde aklınıza yatıyor ama eski arkadaşımın eşi diye düşünmek biraz sizi farklı yapmış :)
09 Yorumla
Soran+1 yılHaklı olabilirsiniz. İnkar etmiyorum.
Cevap sahibi+1 yılBazı çekinceleriniz olması normal. Kaç yıldır ayrısınız eşlerinizden?
Soran+1 yıl3’er ay
Cevap sahibi+1 yılYakınlaşmak için kısa bir süre ama yalan yok insan gerçekten kendini tutamıyor.
Cevap sahibi+1 yılBizde ayrılık sonrası birbirimize erken yaklaştık ama çok fazla bir sorunlu boşanma sürecimiz olmamıştı. Yalan yok evliyken ona hiç kötü gözle bakmadım ama ayrılık sonrası en doğru kişinin o olacağına karar vermiştim. Siz ne düşünüyorsunuz peki? şu an kendinizi dizginlemekte zorlukmu çekiyorsunuz yoksa etraftan dolayımı
Soran+1 yılBen tek gecelik bir şey için karşımdaki kişiden uzaklaşma taraftarı değilim.
Cevap sahibi+1 yılBizde uzaklaşmadıkki. Gayet güzel oldu her şey, ama cinsellik ön planda olmadı. İlk önce birbirimize daha fazla vakit ayırdık
Cevap sahibi+1 yılKafanızı daha çok karıştırmadım umarım:)
Cevap sahibi+1 yılEig için teşekürler
En İyi Cevaplar
Burada niyet belli, o sen ayrıldın ben ayrıldım, birbirimizin ihtiyacını birlikte karşılayalım. Diyor, bini adamın ayrıldığı kadınla senin kocan yapsa mantıklimı, duysalar siz ne derdiniz, heralde normal karsilamazdınız, çevremde benzer durumda olanlar var bunu duyan tüm akrabaları selamı sabahı kestiler, yapacaksan uzak biriyle yap veya f. b. bul ihtiyaç duydukça çağır veya git, çevren duymasın
01 Yorumla
Soran+1 yılBen öyle bir şey istemiyorum zaten.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
31Cevap
+1 yılAslında konuşmanın gittigi yer yatak odası gibi, elalemi boş ver, gece kahveye gelmeyi istemek vs.. senin üzüldüğün şey nedir?
06 Yorumla
Soran+1 yılBu duruma düşmek bile üzülmem için yeterli. Üzüldüğümü nasıl anladın?
- +1 yıl
Buna takıldığına göre, yaz kızdın bu duruma ya da üzüldün, pek kızgınlık ifadeleri yoktu sorunda
Soran+1 yılÜzüldüm evet.
- +1 yıl
Neden peki
Soran+1 yılBu tarz olayların insanı değilim.
- +1 yıl
Anlıyorum, peki bundan sonrası için neler düşünüyorsun
- Cinsel Yaşam konusunda 457 cevap paylaştı.
+1 yılSen öyle hissetmiş olabilirsin seninle konuşarak bıraz daha rahatlamış görünüyor siz cinsellik istediğini nasıl anladınız nerden vardınız o konuya merak ettım
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. yani durum kontrol dışına çıkarsa sıkıntı sen istemiyorsan mesafe koy baştan yoksa kontrol edemezsin ya da ikinizde incinirsiniz
00 Yorumla
+1 yılevet senınle yapmak ıstıyor sende begenıyorsan bence ver yansın geceler
00 YorumlaEvet gecenin o saatini cinselik için geliyor moral bozuk hikaye yani duygusal yaklaşıyor
00 Yorumlaya oğlu o saatte ne kahvesi skm onun zihniyetini ne diyim daha
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyani seni yokluyor gelirse büyük ihtimalle olur yalnız kalmamaya dikkat et
06 Yorumla
Soran+1 yılKabul etmedim.
Cevap sahibi+1 yılyani seks yapmayı mı teklif etti
Soran+1 yılHayır kahveye gelmek istemişti ben saat geç uygun değil diye reddettim.
Cevap sahibi+1 yılişte kahve bahane gece hormonlar tavan bilmiyon mu seks için en ideal saati seçmiş
Soran+1 yılBoşuna seçmiş.
Cevap sahibi+1 yılaynen bir umut işte kabul ederse gider belki öperim sonra devamı gelir diye
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Gelseydi olurdu büyük ihtimalle zaten üzülmüşsün adamın durumuna sarılmak isterdi hayır diyemezdin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılya minnoş kalbin üzülecek, ya da sevinip sevişeceksin.
ikisinden birine sen karar ver00 Yorumla
+1 yılhayirli olsun oldu bu is cok tatli coft olucaksinz masslah 😬
00 Yorumla
+1 yılPeki asıl şu önemli sen ne hissettin ve istedin mi veya ilgi mi hoşuna gitti
00 Yorumla
+1 yılHahha. Bekleyin biraz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. belliki artık seninde canın cekiyor
00 YorumlaO saatte kahve bahane sonuç belli zaten
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılBoşlukta olunca tutunacak bir dal istiyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 611 cevap paylaştı.
+1 yılSizi aranızda bir şeyler olur
00 Yorumla
+1 yılSevişmek isteyen birisi
00 Yorumla
+1 yılArkadaşına sor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 957 cevap paylaştı. Bilmem o koca ben değilim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 346 cevap paylaştı.
+1 yılSende istiyorsan , yaşa gitsin..
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılkesinlikle sn ile cinsellik düşünüyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılevli değilsiniz arkadaşlığı ilerletin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMercimeği fırına vermiş demek ki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılniyeti bozuk sana karsı sölüyüm
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılama sanki sende istekli gibisin bu duruma
- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılYatak ilişkisine döner bu kesin
00 Yorumla
+1 yılEvet
00 YorumlaGaliba sizde istiyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılOlabilir bana da öyle geldi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılboşandıktan sonra kimse oldu mu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBosta bari ben park ediyim yapmis. Az cakal degil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlabilir belli olmaz ne dedi sana yakınlaştınızmı