Cinsel Yaşam Saks0 cekerken erkek neden sigara yakar? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Saks0 çekerken erkek neden sigara yakar içer Saks0 cekerken erkek neden sigara yakar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
aLLyCho Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Fantezi, keyif ve kendisini senin sahibin sanması ile alakalı da olabilir. İlk ikisini tercih ederim, üçüncü hakkında sadece düşünem 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sahiple sigarayı bagdastıramadım biraz daha açsanız alakası ne ki Yorumla aLLyCho +1 yıl Yani diyorum ya kendi düşüncem. A:SD:ASd açıklayamadım şimdi o saçma oldu demedim say :D Yorumla
kırmızıayıcıkk Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl iğrenç ve kroca bir hareket duygudan yoksun , tamamen pis duygusuz po. filmer gibi özenti ve kadını aşağılama hissi yaratan bir hareket 0 0 Yorumla
zevk-i-alemmmmm Takip Et Master Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Böyle öküzleri ararken cok caba harciyor musunuz😂😂 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Okuz ne alaka Yorumla zevk-i-alemmmmm +1 yıl Orasini da sen düşün Yorumla Soran +1 yıl Degıl Yorumla zevk-i-alemmmmm +1 yıl O zaman normal geliyorsa bu yaptığı neden sorguluyorsun Yorumla
soramazsın34 Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 96% +1 yıl seninde ağzın dolu sende nargile yakmışsın zaten :) 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Kim daha once bitirecek diye yarisa mi giriyor bilmiyom ki ben icmiyorum 0 0 Yorumla
Donfalcone Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Anlatmadan anlayamazsın şimdi uzun uzun anlatmak lazım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Herkes bir şey demiş hanzo falan filan bende yalarım hele bir bulunsa yapar ya da yapmaz herkes kendine zevk meselesi adam keyfine düşkün 0 0 Yorumla
Ferhat0380 Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Ona keyif sigarası derler ama genelde ilişkiden sonra demekki erkeğine baya iyi oral seks yapiyorsun 0 0 Yorumla
emircan2001 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. benim hiç sevmediğim bişey anın tadını çıkarmak isterim sigara bana ters 0 0 Yorumla
serdar_521983 Takip Et Yoda Yaş: 41 +1 yıl ben hiç kullanmam spermi öldürüyor ve daha gür çıkıyor 0 0 Yorumla
AhesteEbru Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 466 cevap paylaştı. Bir ayıyla beraber olursan öyle olur. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Kotu bişey mi ki Yorumla AhesteEbru +1 yıl Kötü değil ama doğru değil. Yorumla
Kamperastil Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Keyif, fantezi, görsel şölen. 1 1 Yorumla Ferhat0380 +1 yıl Aynen bende eski sevgilimin vajinasına orak yaparken sigara içerdi dumanı arada ağzıma üflerdi Yorumla
geceler_sessiz0606 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sigara zevkine gelir oral seks çektirirkwn 0 0 Yorumla
Johnrocco43 Takip Et Bilge Yaş: 47 , eic 99% +1 yıl onunda ağzı boş kalmasın diye olabilir... :) 0 0 Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Yok artık hanzoya bak 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Noldu Yorumla Hairmafya +1 yıl oral seks çekerken sigaramı yakılır Yorumla Soran +1 yıl Neden yakılmas Yorumla Hairmafya +1 yıl Olmaz tabi Yorumla
Mehmetby123 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 69% +1 yıl Guzel mi cekiyosun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka ki Yorumla Mehmetby123 +1 yıl Zevk aliyo demekki Yorumla
Öylesine1üye Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kral hareket :) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Öylesine1üye +1 yıl Adam tüm zevkleri birleştirmiş. Yorumla
Delibirisi1 Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Boş kalmamak için 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Fantezi, keyif ve kendisini senin sahibin sanması ile alakalı da olabilir. İlk ikisini tercih ederim, üçüncü hakkında sadece düşünem
Sahiple sigarayı bagdastıramadım biraz daha açsanız alakası ne ki
Yani diyorum ya kendi düşüncem. A:SD:ASd açıklayamadım şimdi o saçma oldu demedim say :D
iğrenç ve kroca bir hareket duygudan yoksun , tamamen pis duygusuz po. filmer gibi özenti ve kadını aşağılama hissi yaratan bir hareket
Böyle öküzleri ararken cok caba harciyor musunuz😂😂
Okuz ne alaka
Orasini da sen düşün
Degıl
O zaman normal geliyorsa bu yaptığı neden sorguluyorsun
seninde ağzın dolu sende nargile yakmışsın zaten :)
Kim daha once bitirecek diye yarisa mi giriyor bilmiyom ki ben icmiyorum
Anlatmadan anlayamazsın şimdi uzun uzun anlatmak lazım
Herkes bir şey demiş hanzo falan filan bende yalarım hele bir bulunsa yapar ya da yapmaz herkes kendine zevk meselesi adam keyfine düşkün
hiç sigara yakmadım..
şu an kendımı eksik hissettim :D
Ona keyif sigarası derler ama genelde ilişkiden sonra demekki erkeğine baya iyi oral seks yapiyorsun
benim hiç sevmediğim bişey anın tadını çıkarmak isterim sigara bana ters
ben hiç kullanmam spermi öldürüyor ve daha gür çıkıyor
Bir ayıyla beraber olursan öyle olur.
Kotu bişey mi ki
Kötü değil ama doğru değil.
Keyif, fantezi, görsel şölen.
Aynen bende eski sevgilimin vajinasına orak yaparken sigara içerdi dumanı arada ağzıma üflerdi
Bilmem ona sormak lazım bunu
Sigara zevkine gelir oral seks çektirirkwn
onunda ağzı boş kalmasın diye olabilir... :)
çok hoşuna gidiyor, zevk alıyor
ohaa ya ne zevksızlıkk
Yok artık hanzoya bak
Noldu
oral seks çekerken sigaramı yakılır
Neden yakılmas
Olmaz tabi
valla iyiymiş sigara haz oral haz bitmmiştir adam
Yok artık
Nasıl
Guzel mi cekiyosun
Ne alaka ki