+1 yılUlan evlenen çiftlerin bile sevgisi kalmıyor seks için bir arada duruyorlar, ayrılmayalım da elalem laf etmesin diye, üstelik bu durumu idare ediyorlar ömür boyunca... Siz hala yok sevgi yok cinsellik... Bak aşağıdaki arkadaş ne güzel konuşmuş @ragnar_lodbrok
İnsan denen varlığın amacı, üreme, yeme içme sıçma.. Ayrıca sevgiyi artıran da yine cinsellik... Kızların slak slak kandırıldık diye ortada gezmesini de kınıyorum. Özgür iradenle birlikte oldun, zevkini aldın işine bak. Kandırıldık diye oturup ağlamak ne mk kendi kendilerini mal ilan ediyorlar. Sen kendini mal ilan edersen el oğlu ne demez...10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSevgi boyut değiştirdi benceqEa. Hiçbir dònemde saf sevgi yoktu simdi de yok. Simdikilerin derdi cinsellik. Tercih etmeyen kızlar hemen aldatılıyo. Eskiden sabır vardı veya iliskiye ikna etmek vardı simdi kimse ugrasmıyo pat gidip aldatıyor bakir evlenen erkeklerin sayısı oldukça az
11 Yorumla
Soran+1 yılmaleesef durum ona geld,
Gizli Üye(25-29)+1 yılher şey herkes cinsellik için beraber hatta çok yakın zamanda bu zamana kadar bana öğretilen herşeyin yalan olduğunu öğrendim annanem teyzemin bi lafını söyledi bana ahlaksızlık yapıyorsa bir bok yiyorsa parası var inandığım herşeyin yalandan ibaret olduğunu orada öğrendim
22 Yorumla
Soran+1 yılanlamadım
Cevap sahibi+1 yılher şey cinsellik üstüne paran varsa adamsın.
+1 yılŞu muhabbetten de sıkıldım. Ulan eskiden çok mu farklıydı? Aileler birbirlerine kız alıp verirken bildiğin mal hesabı yapıyordu.
Ulan hiçbirinizin mi köyde falan eşi dostu yok? Hepimizin kökleri köylerden geliyor. Köy dediğin yerde de herkes paraya göre, mala göre evlilik yapıyordu
Eski çağlarda desek, durum çok daha vahimdi
Sizin gerçek sevgi diye romantizmini yaptığınız şey çocukla bir fanteziden ibaret hayat hiç öyle bir şey değil.
Sevgi de gayet seksli, çakışmalı bir şey siz Yeşilçam filmlerindeki lümpen ilişki anlayışını gerçek sanıyorsunuz.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılArtık her şey cinsellik etrafında dönüyor
31 Yorumla Kalmadı her şey cinsellik olmuş. Ve bunu soran bir erkek. Senden bunu duyabilmekte acı bir gerçek. Tebrikler.
51 Yorumla
Soran+1 yılneden ki
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSevgi aşk yok cinsellik var sadece erkekler kızları kandırmıyor o öncedendi kızlar erkeklerden beter hale geldi ortada cıkar iliskisi var erkek kızı yatağa atar kız da erkegin parasını yer mesele bu ortalikta namuslu kız kalmadı o.. buuu kaynıyor evlenecek kız yokk artık
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen birini hic gormeden sevdim sadece konusmasiyla ne işi ne tipi önemsizdi sadece konusmasindan sevdim oda cinsellik yasayabilecegi kizlara gitti banada arkadasız dedi ben tam vazgectim bende sevmis olabilirim dedi kafamida karistirdi
15 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef durum bu
Cevap sahibi+1 yılve hic sevgilim olmadi guzelimde hem fizik hem yuz olarak
Soran+1 yılyani benden farksız değilsin , seadece ben biraz kiloluyum ngs ve gerçekten sevi olan bi ilişki nasıl bulacağım gram bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yıldıs gorunus benim icin onemli degil kilo dedigin nedir ki verirsin ama kalbin kotuyse ne yapsan olmaz atamazsin içinden
Soran+1 yılöyle tabi ki haklısın , umarım kalbine göre birini bulursun
+1 yılYa awk simdi sovecem yine cinsellik yasayan da boyle dusunuyo ulan o.. lar siz zaten hakediyorsunuz bizim ne sucumuz var lan o zaman mal mal evlencegimiz kisiyi bekliyoruz diye mi size gore ayrica o 100 de 10 filan degil bildigin 2-3 onlarin da bie tanesi neyse simdi sabah sabah hesabi kapattirmicam sovmicem awk sovmicem
00 Yorumla
+1 yılHâlâ gercketen sevenler var diye düşünüyorum ama çoğu cinsellik peşinde.
14 Yorumla
Soran+1 yılsana denk geldimi seven
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılne güzel umarım ayrılmazsınız
- +1 yıl
Sevgilim değil kendisi sadece sevmişti
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılSevgi, aşk örtüsü altında kız erkek ayırt etmeksizin herkesin amacı aynı cinsellik maalesef eskiden böylemiydi bi defa görmek için çatıya çıkardım anten düzeltmek için bırak elini tutmayı göz göze gelmeyi o bayramda ancak evlerine gideceksin de ancak
10 Yorumla
+1 yılçok nadir zaten önceden de yoktu görücü usulü evlenenlerde birbirini severek evlenmiyodu
31 Yorumla
+1 yılEskiden sanki aşk dediğin şey farklıydı millet daha fazla ürüyordu eskiden asıl eskiler daha fenaydı karyola sallıyordular
10 Yorumla
+1 yılYa ne sevgisi Allah aşkına herkes bi deliğe sokmanın peşinde şimdi burada konuşmayayım
20 YorumlaGerçek sevgi tabi ki
Hala var ama işte bulabilene yani.20 Yorumla
+1 yılBence sevgi=saygi, guven bunlar olunca sevginin olusmamasi mumkun degil
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılAçıklaman doğru. Erkekler olarak sevgi odaklı bakanların sayısı kızlara göre hayli az
10 Yorumla
+1 yılÇoğunun cinsellik, azının sevgi, sevip değer verenler bitmedi…
10 YorumlaCinsellik tabiki insatgaramina abazalari toplayıp hava atmaya çalışan paragoz kendini yükseklerde gören 5 para etmeyecek kizları nüfusuma gecirecek degildim heralde :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılben anlamadım kızlar sevgi istiyor sevgi veriyorsun gidip kendilerini becermeye çalışanlara aşık oluyor. kızlar bile azmış artık
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgi kalsaydı, evli erkekler ve kadınlar eşlerini sırf ilişki için aldatmazı.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKatılmayan kardeş, senin hatırına ve genelleme yapmayarak her erkek kadın demeyelim.
+1 yılErkeklerin DNA 🧬 sıyla oynanmış
33 Yorumla- +1 yıl
Başka kızları bilemem kulaktan dolma bilgiler
Herkesin olayı cinsellik..
22 Yorumla
+1 yılSevgi pek kalmamis evet
20 Yorumla
+1 yılvEreCeğİm sEvgiYi hAkeDecEk birininGörMedIm
10 Yorumla
+1 yılSaf sevgi az da olsa vardır
10 Yorumlasevgı var ama herkes de rahat
10 Yorumla
+1 yılvar ama size yok
21 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani
Bilmiyorum
21 Yorumla
Soran+1 yılneden ve neyi
+1 yılBilmiyorum
15 Yorumla
Soran+1 yılneden ve neyi
- +1 yıl
Sevgi var ama bulamıyorum
Soran+1 yılaynen öyle ya , ve nasıl bulunacak ve kime inanılacak bende bilmiyorum
- +1 yıl
Sanal ilişkim oldu ama kalbimi kirdilar
- +1 yıl
Ondan istemiyorum
+1 yılYa bi sus ya
19 Yorumla
Soran+1 yılne oldu? yanlış bişey mi söyledim
- +1 yıl
Evet hic bi sey bilmiyosun
Soran+1 yılhmm , düşüncelerini paylaşmak ister misin peki yani , o bilmediklerimi öğrenmek isterim çünkü
- +1 yıl
Yaşayarak ogrensen?
Soran+1 yılaynı şeyden bahsetmiyoruz galiba kfmgnfdhs , bir kız ve erkek olarak ve fesatça bişeyden kastetmiyorum ya , iki insan olarak görüş paylaşmaktan bahsediyorum :) umarım yanlış anlaşılmamıştır
- +1 yıl
Offff
Soran+1 yıltamam , kızma boşuna
Soran+1 yılbi saygısızlık yaptıysam özür dilierm
Soran+1 yılben ne dedim ya
+1 yılKızlar kanmaz merak etme
01 Yorumla
Soran+1 yıltecrübeli gibisin fgdgdhd
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerkesin olayı cinsellik..
10 YorumlaKalmadı
Herkes birbirini * peşinde00 YorumlaEvet herşeyi cinselliğe bağlamışlar sevgi kalmadi
20 Yorumlacinsellik bnce
20 Yorumla
+1 yılseks sadece seks başka bsey yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Bilemiyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılneden ve neyi
+1 yılBence hala var
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. İlk hedef cinsellik
00 Yorumlaçokyok
10 Yorumla
+1 yılçok haklısın
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 458 cevap paylaştı.
+1 yılZor öyle bir sevgili
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgi kaldı
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne