Soft ve yumuşak romantik bir partner mi? yoksa hard, sert sürekli istekli istekli bir partner mi? partnerinizin yatak performansı günlük hayatınızı etkiler mi?
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Gizli Üye(25-29)+1 yılSert severim sürekli olsun isterim
011 Yorumla
Soran+1 yılmesela sertliğin dozu ne kadar olmalı ne nasıl bir performans seni doyurabilir .. ve partnerinin performansı günlük hayatını etkiler mi?
Cevap sahibi+1 yılDoyumsuzum ben ne kadar sert o kadar iyi doyurur beni günlük hayatımı etkiler kendimi daha iyi hissediyorum o gün
Soran+1 yılO zaman hayatında seni doyurabilen istediğini veren ve sert beceren bir partner var sanki?
Cevap sahibi+1 yılEvet var
Soran+1 yılŞanlısın o zaman.. yatak konusunda 😏 biz hatunla iş dolayısıyla uzaktayız biraz memuriyet durumundan ötürü..
buluştuğumuz ve yattığımız da o kadar özlemiş oluyorum ki özlediğim zamanlarda çok daha sert çok daha istekli oluyorum hayvan gibi.. kendimden geçiyorum her ne kadar o gün yorgunluktan kasıkları, belli tutmasa da yani o gün şikayetlense de ertesi gün gerçekten çok mutlu oluyor pamuk gibi her zaman söylüyorum kadınlar sertliği sadece yatakta sever
Cevap sahibi+1 yılO memuriyet sıkıntısını zamnında bende az çekmedim gerçekten çok sıkıntılı durum ama buluştuğumuz gün bayram 😇
Soran+1 yılahh seninki de benim gibi memur mu? galiba şu an seni en iyi ben anlarım.. 🙂 benimki de az çekmedi yavrum benim hâlâ da çekiyor ama buluştuğumuz gün gerçekten harika geçiyor haftaya izin ayarlayabilirsem baş başa tatile çıkacağız oteli falan herşeyi ayarladım sürpriz yapacağım 1 hafta boyunca artık acısını çıkarırım 3 ayın 3 aydır görüşmüyoruz 😄 senin ki nerede görev yapıyor çok uzak mı?
Cevap sahibi+1 yılO Ankara da görev yapıyordu şimdi yanımda daha doğu görevi var ama off ne stresli
Soran+1 yıloff off Ankara 'da 2 sene görev yaptım hiç sevemedim o şehri ya aşırı derecede samimiyetsiz geliyor bana ve çok resmi bir şehir stresi çok.. ilişkiye de yansıyor biz yaşadık en azından şimdi yanında ama şark görevi yapmadıysa sıkıntı 4 sene dimi kıyamadım vallaha sana
Soran+1 yılben 2 ay sonra batıya yani hatunun yanına geçiyorum 🙂
Soran+1 yılMemur hatunu ve stresli kadın nasılsın? 😄
Kızlar Ne Diyor
0
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne